local-stats-pixel

Traģēdija Čehovā.14

32 6
Vairums no jums (tāpat kā arī es) vakar vakarā droši vien sekoja Rīgas Dinamo un Jaroslavļas Lokomotīves spēles TV tiešraidei. Taču vakardien notika vēl kāda spēle Čehovā. Un tajā tikās Čehovas Vitjaz un Omskas Avangard. It kā jau parasta spēle, kas paliktu atmiņā tikai ar savu rezultativitāti (5:4) un to, ka KHL turnīra tabulas lejasgala komandai izdevies uzvarēt vienu no šī turnīra līdervienībām. Taču nē, šī spēle daudziem paliks atmiņā ar pavisam citu notikumu - spēles 57. minūtē uz rezervistu soliņa apstājās Omskas Avangard 19 gadus vecā un neapšaubāmi talantīgā uzbrucēja Alekseja Čerepanova sirds.
Izsauktā ātrā medicīniskā palīdzība nespēja glābt jaunā talanta dzīvību, vien izdevās jaunieti īslaicīgi (uz 2 minūtēm) atgriezt pie samaņas, taču ar to mediķu panākumi beidzās - 2 stundas pēc notikušā Čehovas 2. slimnīca informēja par Alekseja nāvi.
Notikušā apstākļi tiek skaidroti, taču zināms, ka spēles laikā Aleksejs neguva traumas un neiesaistījās kautiņos. Tāpat tiek izteikti pārmetumi spēles organizētājiem, ka hokeja hallē neatradās ĀMP brigāde ar atbilstošu reanimācijas aprīkojumu...
Aleksejs Čerepanovs: 15.01.1989. - 13.10.2008., Krievijas junioru izlases spēlētājs, Omskas Avangard rindās aizvadījis 121 spēli, kurās guvis 46 vārtus (pēdējos no tiem guvis savā pēdējā spēlē, atklājot spēles rezultātu), izdarījis 34 rezultatīvas piespēles.
Izsaku savu visdziļāko līdzjūtību Omskas Avangard spēlētājiem, Alekseja Čerepanova piederīgajiem un visiem Avangard līdzjutējiem - sēroju līdz ar jums.
(Omskas Avangard mājaslapa - www.hawk.ru)
32 6 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000
mūsdienās netiek vairs ievērotas senās tradīcijas, kā pareizi trenēties. Tagad daudz ko izsaka arī pārtika , ko lieto. Lielākoties šos gadījumus izraisa pārpūle, jeb griba nobizot ātrāk un parādīt momentālu sniegumu , uzspļaujot uz nākotni. Daudz arī izdara ne tikai dopings, bet pat pretsaaukstēšanās zāles... Nu īsāk sakot - negribi sirds mazspēju - jāiet trenēties mežā un jāēd tā pārtika , kas tur ir. Pilsētvide visu piebeidz.
5 1 atbildēt
emotion mjā....
3 0 atbildēt
Tā jau ir. Visi prasa rezultātus. Nemitīgi jāpierāda, ka tu esi tā vērts, lai spēlētu augstākajā līmenī...
3 0 atbildēt
Šādi atgadījumi tagad parādīsies biežāk, jo augsta konkurence un tādēļ arī motivācija lielāka, kas savukārt noved pie liekas pārpūles un protams stresa...
3 0 atbildēt
emotion
3 0 atbildēt
žēl puikas...
3 0 atbildēt
Jā... Pārpūle, draņķu ēšana, nepareizas kustības...
3 0 atbildēt
Žēl. emotion Veicot izmeklēšānu, bet kāda tam vairs nozīme... Puiku dzīvē tāpat neatgriezīs... Esot piekauti ārsti, kas nevarēja viņu glābt... Bet tas jau tāpat neko nemaina...
3 0 atbildēt
saka''JA TU ESI LABS CILVEKS,NOMIRSI ATRAK NEKA SLIKTAIS!''
3 0 atbildēt
atbilde riekstkodim : ka arsti var nebut vainigi ja halle nav reanemacijas masiina!!!!!!!!!!! ka jau pie krieviem!!!
1 0 atbildēt
Skumji......bet nu .....tada ir dzive!
1 0 atbildēt
Minuti klusuma
1 0 atbildēt
žēļ komandas lideris bija emotion
1 0 atbildēt
Pārlieku liela piepūle , vai dopings ;)
1 3 atbildēt