local-stats-pixel fb-conv-api

Svarīgi - meitenēm.6

200 4

Sveiki, labdien, labvakar..

Šis būs raksts meitenēm/sievietēm, jo vīrieši ar to tik bieži nesaskaras.

Pēc raksta izlasīšanas Tu uzzināsi: pēc kā var saprast, ka esi apaukstējusi urīnpūsli, ko darīt lietas labad! Tad nu uz priekšu. (P.S. viss iz pieredzes).

Šo diskomfortu varēsi atpazīt pēc šādiem kritērijiem:

1) pastāvīga vēlme urinēt (neliela daudzuma, bieža urinēšana)

2) dedzinoša sajūta urinējot (niezoša)

3) spiediena sajūta vēdera lejas daļā

Ja Tev nākas sastapties ar šo diskomfortu, protams, jākonsultējas ar savu ārstu, taču pirmais, ko Tu vari darīt lietas labad, ja mājās nav nekādu zāļu:

1) Nātres tēja (dzelošās nātres apliet ar vārītu ūdeni, uzgaidi 5 min, lai ievelkas, tad izdzer)

2) Pasēdi uz siltiem tvaikiem (vārītām kumelītēm vai uz kartupeļu vārītā ūdens, protams, silta, nevis tikko izvārīta, lai neaplaucētos) P.S. ja ir menstruācijas laiks, tad nav vēlams sēdēt ilgāk par 5-10 min.

Pēc tam vari aizietu uz jebkuru aptieku un nopirkt šādas trīs lietas, kuras ļoti labi palīdz un ir bezrecepšu:

1) Fitolizīns (iedarbību var manīt jau dažas minūtes pēc izdzeršanas)

2) Miltenes tēja

3) Urinal Walmark

P.S.1. Tad, kad Tu jūti, ka paliek labāk vai praktiski esi izārstējusies, ieteicams ir lietot zāles vēl 3-7 dienas, lai viss pilnīgi būtu izārstēts!

P.S.2. Ja Tev šādam diskomfortam rodoties paralēli ir menstruācijas laiks, vai tas tikai sākas un Tu lieto tamponus, nevis paketes, tad obligāti pārej tai brīdī uz pakešu lietošanu, jo tamponi kairina un rod vēl lielāku diskomfortu.

P.S.3. Vēl ko Tev vajadzētu zināt, kad, ja esi apaukstējusies aizliegts ir dzimumsakars, jo arī tas kairina un " neļauj sadzīt ".

200 4 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
Tie trīs simptomi ne vienmēr nozīmē, ka ir apsaldēšanās, pirms 3-4gadiem man ar bija tādi simptomi, ģimenes ārsts domāja, ka esmu apsaldējusies, bet patiesībā, man bija aktivizējusies kaut kāda baktērija, ko varēja dabūt ārā dzerot daudz udens un cenšoties pēc iespējas ilgāk nečurāt, lai būtu lielāka iespēja, ka pēc tam čurājot, to baktēriju izčurā. Bet , kas tā par baktēriju bija, es vairs neatceros.
0 0 atbildēt

Godīgi tad pirmo reizi ko tādu dzirdu, protams viss a C vit.ir labs, tomēr vai varu palūgt kādu lielāku info avotu par dzērveņu preperātiem? emotion

0 0 atbildēt
Miltenes tējas sastāvā ir arī tās pašas dzērvenesemotion
0 0 atbildēt