local-stats-pixel fb-conv-api

Steroīdu kaitīgums?82

1114 3

Sveiki spocēni! Pēdējā, laikā parādās daudzi raksti saistībā ar Sportu un bieži vien parādās arī jauni komentāri,kā piem "Jā džeki lietojot tos pulverīšus jau tik tādi var būt..." "Tur proteinus utt sadzērušies, pazaudēs veselību" vai "Steroīdi un pēc pāris gadiem kapā...." Tātad, lai izglītotu sabiedrību par proteīnu un anaboliskajiem steroīdiem izveidošu rakstu, lai beidzot saprastu, kas ir kas. Rakstīšu ļoti vienkāršā valodā, lai pa lielam visiem būtu daudzmaz skaidrs.... :)

Ceru,ka Jums raksts patiks un uzināsiet jaunu informāciju.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1114 3 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 82

0/2000

Realitāte: 95% cilvēku domā, ka Steroīdi un Proteīni ir viens un pats.

Novērujumi: Lielākie bļavēji par steroīdiem, ir cilvēki, kuriem skauž tava lābā forma un viņi paši grib tā izsktīties, bet neko nedara lietas labā. Tādā veidā attaisno savu slinkumu, ka tas ir iepējams tikai ar steroīdiem.

78 3 atbildēt

Bet vai nav tā, ka ikdienā lietojot koncentrētu proteīnu, organisms pierod pie gatavas devas, un vēlāk nespēj uzņemt visu proteīnu no parastas pārtikas?

46 2 atbildēt

Kā saka - ja tu esi lohs, bet lieto steroīdus, tu nekļūsi labāks, tu būsi lohs, kurš lieto steroīdus. To daudzi nesaprot, tāpēc mēģina kko šai jomā darītiers. 

Ja cilvēks ir adekvāti domājošs, saprot kas ir AS, priekš kam viņš tos lieto, zina kā tos lietot, lai maksimizētu ieguvumus un minimizētu riskus, prot cīnīties ar blaknēm un, kas ir PATS SVARĪGĀKAIS, saprot, ka šajā jautājumā VAIRĀK NAV LABĀK, LABĀK IR LABĀK!

AS var tikt lietots arī prātīgi un var arī sasniegt ļoti nesliktu rezultātu. Protams, mēs te nerunājam par sporta līmeni, bet par līmeni, lai būtu laba forma. 

Vai ir jālieto AS, ja nestartē un par startēšanu sacensībās nemaz nav domas? Drīzāk jau nē, taču, mēs tagad pieejam no citas puses, ja cilvēks GRIB būt lielāks, tas viņam ir svarīgi un nozīmīgi, kas ir tie apstākļi, kas viņu apturēs? Ja meitenes grib lielākas krūtis, neviens jau tā pa lielam viņas nenosoda... vai pirmspensijas politiķis kad novāc dubultzodu... . Te ir tieši tāpat.

 

Rezumējot - ne jau pašos anaboliskajos steroīdos ir vaina. Vaina ir to nekontrolētā un absolūti dumjā lietošanā, kas daudziem beidzas nevis ar labu augumu un ievērojamu spēka pieaugumu, bet sačakarētu hormonālo sistēmu un citām problēmām. 

43 0 atbildēt
Sava taisnība tajā visā ir. Esmu vieglatlēts un arī sanāk lietot ogļhidrātus un olbaltumvilas caur UB. Vienkārši tik daudz nav iespējams apēst.
31 0 atbildēt

Proteīni ir garšīgi, ir ar vaniļu, banāniem, zemenēm, šokalādi emotion

22 1 atbildēt

Zyzz nenomira no kokaīna... Viņam sirds apstājās saunā, Taizemē... Pēc smagiem treniņiem ejot saunā, lielākai daļai varētu sirds apstāties...

12 0 atbildēt
Beigās pie pedējām divām bildēm vajag pierakstit attiecibu statusu.. tas šādam bildēm ir obiligāti:D
9 0 atbildēt

Labs raksts jā,bet lai cik viņus taisītu vienalga būs šaurās pierītes ,kas jauks steroīdus un proteīnu gan dēļ nezināšanas ,gan skaudības kā dažs labs te minēja emotion

8 0 atbildēt

Atļaušos tevi papildināt ar piemēru par proteīna koktēļiem.Sākšu ar to, ka pats ar eju uz svaru zāli, Eju jau pusotru gadu, Sveru es 70 kG un augums 170. Vēlos uzņemt muskuļu masu, tapēc esmu sev izvirzijis mērķi uzņemt dienā 2 g. olbaltumvielu uz 1 KG un 4 g. ogļihidrātu. Ogļhidrātus uzņemt ir diezgan vienkārši, bet olbaltumvielas ir diezgan sarežģiti. Ja 100 g vistas vilejas ir aptuveni 22 g olbaltum vielas. Tad dienā jaapēd kaut kādi 500- 600 grami vistas filejas un tas ir grūti :D Priekš manis tas ir grūti, tapēc izvēlos proteīna koktēļus. Tas ir viegls veidz kā palielināt olbaltumvielu (proteīna) daudzumu.

4 0 atbildēt

A kāds ir mēģinājis ar steroidiem piepumpēt savu draudziņu emotion

ja ir sakat kāda iedarbība pozitiva vai slikta emotion

3 0 atbildēt

Veciit nerunā ja pats neesi izmēģinājis. Pakaļa sāp, ja pārāk ātri aug muskuļi- strijas, pumpas uz muguras, padirst nevar aiziet normāli, pāris reizes nedēļā tikai, jo organisms dēļ sustas un dekas pārstrādās visu apēsto pilnigi lidz pedejam. Test e ir testeterons tieši tas pats kas sustanons (susta), deca un susta viena otru pilnveido, atsevišķi viņus lietot nevar. Viņi iet devās 250/350/500 mg, 3 ampulas nedēļā, piemēram pirmdienā susta, trešdiena deca, piektdiena susta, pirmdiena deca, trešdiena susta, piektdiena deca un atkal mainās, un tā 10 nedēļas, jeb viens kurs. Pēc kursa 3mēnešu atpūta no viņiem. Un kursu nobeidz ar sustu(lai būtu testeterona kiks asinīs) un attīrīties ar winstrol. Ja beigās neņemsi winstrol nokritīsies viss ko esi potējis. Ja potē nevajag pārbaudīt ne aknas, ne nieres, jo tām nav nekada sakara ar potēm dupsī (tās nav tabletes), kā jau teicu, pēc kursa nobeigšanas winstrols, pirms jauna kursa atsākšanas starplaiks minimums 3mēneši. 

1 0 atbildēt

cik maksā stereoidi?

0 0 atbildēt

Esmu pēdējo laiku ieinteresēts par šo tematu. Paldies! Būs viela pārdomām.

0 0 atbildēt

pusgada tada forma nespid, beidz pljutit

0 0 atbildēt

wow. 8 bildē esi kkur redzēts ...

0 0 atbildēt

Būtu forši, ja kāds uzceptu rakstu pa mūsdienu pārtikas audzēšanu. Kāds kurš ir pietiekoši zinoš ar faktiem. Mūsdienās arī gaļa daļēji vairs nav gaļa. Tiem kam ir lauki vai kādreiz ir ēduši pašmāju audzētu lopu, zinās pateikt atsķirību jau garšā.

ieskats: gaļiniekus baro ar stereoīdiem. tādad mēs visi tos uzņemam. Nav normāli, ja 6šos menešos ir gatavs lielops (Japāna un gan jau arī citur pasaulē). Vistas broileris - 2vas nedeļas un ir uz mūsu šķīvja. Trakāk ir ar lašiem, forelēm. Ja LV vel gaļieniekus daudz maz vel savvaļā tur, tas lašiem ir audzētavas. Aug tik pat ātri kā broileris. Tiek baroti ar ķīmiju. Pēc tādas barošanas, lašiem mainās fiziskās spējas dažādās jomās un redzamākais ir krāsa. To gaļa ir balta, lai tā nebūtu, pie barības pievieno krāsvielas.

Ja pats nav noķēris lasi upē/jūrā, tad ieteicams bieži to nelietot uzturā.

Tāda ir mūsdienu pasaule. Ja pašam ir dārzs un tur kkas arī aug, tad tā ir liela laime, ka var ēst paša izaudzētu tīru pārtiku..

Mums ļoti daudz ko noklusē, jo nevienam tas nav izdevīgi stastīt.

p.s. Tā kā proteīna pulveris un citi UB ir tīraki un labāki par mūs ikdienas lielāko daļu pārtikas...

0 0 atbildēt

Pazīstami konkrēti un zināmi attālāki paziņas, kuri lietoja steroīdus, nekas traks, tikai 5dienas vakaros pēc pāris aliņiem, smadzenēs īsais, visiesm vajag pa purnu sadot, pārstaja lietot pēc pus gada atkal satikāmies iedzērām, nekādas agresijas izpausmes. 3 gadijumus tādus zinu - diez vai ka sakritība.

0 0 atbildēt

UB Whey pulveri - tīrāka manta par vairumu pieejamo paiku mūsu lielveikalos.

Steroīdi - Kas māk viņus lietot lielākoties neko nesapiš (vismaz ne tik daudz, kā tie kuri kurī un dzerstās katru wīkendu) ,bet tas ir ja MĀK piem. pro bbilderi.

Zyzz nomira pārkarsējoties saunā, viņam bija neatklāta sirds problēma, kas noveda pie sirdstrieka.

2 2 atbildēt

veči, ēdiet gaļu un pākšaugus viss būs bumbās. 

par lielām bumbām! emotion

0 0 atbildēt

labs raksts :) domāju, ja lieto tos stereoīdus, tad arī jāpiedalās sacensībās, jāiet izrādīties uz skatuves... lietot viņus vienkārši tāpat, sava prieka pēc, vēl čakarēt veselību, gan ir pastulbi...

Bet atkal rodas pārdomas, ja tika salīdzināti ar alkaholu un pīpēšanu, ka mirstība lielāka utt.  Tad kāpēc stereoīdus nevar tā vienkārši ieiet veikalā un nopirkt tāpat kā pudeli šņabja?  emotion

0 0 atbildēt