local-stats-pixel

Samoilovs un Pļaviņš - par vietu astoņniekā5

24 2
Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs šodien pulksten 14.00 pēc Latvijas laika uzsāks cīņu Pekinas Olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīra astotdaļfinālā. Latviešu pretinieki būs austrieši Florians Gošs un Aleksandrs Horsts.

Jau ziņojām, ka mūsu duets dalību Pekinas olimpiskās spēles iesāka ar līdz šim lielāko „bīča” turnīra sensāciju. pirmajā Pekinas olimpisko spēļu B apakšgrupas turnīra spēlē latvieši ar 2:0 apspēlēja Pasaules ranga līderus, Pasaules čempionus un vienus no galvenajiem Pekinas olimpisko spēļu favorītiem amerikāņus Todu Rodžersu un Filu Dalhauzeru. Otrā olimpiskā spēle mūsu duetam nebija tik veiksmīga. Tajā nācās atzīt pieredzējušo argentīniešu Martina Kondes un Mariano Baracetti pārākumu ar 0:2. Grupas pēdējā spēlē latvieši ar 2:1 apspēlēja arī Šveices duetu Patriku Hoišeru un Sašu Heijeru, tādejādi nodrošinot pirmo vietu B apakšgrupā un iekļūšanu sacensību 1/8 finālā, kur šodien tiksies ar Austrijas duetu Florianu Gošu un Aleksandru Horstu.

Austriešu ceļš līdz 1/8 finālam bija krietni vien sarežģītāks. A apakšgrupā Austrijas duets spēja apspēlēt tikai mūsu ziemeļu kaimiņu no Igaunijas Kristianu Kaisu un Rivo Vesiku, bet piedzīvoja divus zaudējumus spēlēs pret Sū / Vū (Ķīna) un Hereru / Mesu (Spānija). Kā vēlāk izrādījās uzvara pār igauņiem Austrijas duetam bijusi zelta vērtē. Ieņemot trešo vietu grupā Austrijas duets nokļuva tā sauktajā „lucky loosers” kārtā, kur ar 2:0 apspēlēja Pļaviņa un Samoilova pēdējos pretiniekus šveiciešus Heijeru / Houšeru.
24 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000
mīluļi mani emotion emotion
1 0 atbildēt
Tas būtu ideāli, ja viņi tiktu astodaļfinālā.
1 0 atbildēt
naži.
0 0 atbildēt