local-stats-pixel fb-conv-api

Rīga Dinamo uzvar Maskavas Dinamo18

39 2
Ļoti intriģējošā KHL spēlē trešdien "Arēnā Rīga" ceturto uzvaru savā laukumā svinēja Rīgas "Dinamo", ar rezultātu 4:3 (0:0, 2:1, 2:2) apspēlējot Maskavas "Dinamo". Divus vārtus rīdzinieku labā guva Marks Hartigans.
Uz spēli pret maskaviešiem Rīgas „Dinamo” galvenais treneris Julijuss Šuplers laukumā sūtīja rīdzinieku publikai neierastus sastāva virknējumus. Pirmajā maiņā līdzās Ņiživijam un Širokovam Cipuļa vietu ieņēma Hartigans, trešajā maiņā pie Rēdliha un Dārziņa atgriezās Bērziņš, bet ceturtajā kopā ar Bļinovu un Petrovicki cīnījās pazeminātais Cipulis. Pirmajā periodā laukumā varēja vērot aizraujošu un itin atklātu hokeju. Vārtu gūšanas izdevības bija abām komandām, tai skaitā lielais vairākums Rīgas „Dinamo”, tomēr rezultāts pēc spēlētām 20 minūtēm vēl nebija atklāts.
Ko neizdevās paveikt pirmajā trešdaļā, to hokejisti ar uzviju atguva otrās sākumdaļā. Vispirms Galviņš ar Sotnieku no Naumova vārtu priekšas nespēja izstumt Petru Čajaneku, kurš ar atkārtotu metienu 22.minūtē panāca 0:1. Drīz līdzīgā stilā izdevās atbildēt rīdziniekiem. Pie Jeremejeva cietokšņa varens bija Elisons, kura bakstīto ripu gandrīz tukšos vārtos veiksmīgi raidīja Ģirts Ankipāns – 1:1. Panākuma iedvesmoti, Latvijas kluba hokejisti jau nākamo vairākumu noslēdza ar fantastisku kombināciju. Zibenīgu saspēli, kurā piedalījās četri rīdzinieki Hosa – Vestkots – Elisons – Hartigans, ar ripas raidījumu tukšos vārtos pabeidza pēdējais. Šķiet, skaistākie vārti šosezon „Arēnā Rīga” un 2:1! Līdz pārtraukumam neliels pārsvars laukumā bija Rīgas „Dinamo”, bet savu reizi meistarība bija jādemonstrē arī Naumovam, lai pirms pēdējās trešdaļas saglabātu minimālu pārsvaru savējiem. Izšķirošajā periodā mūsu vārtsargam darba bija krietni vairāk, par ko vispirms „Paldies!” var teikt muļķīgiem Bērziņa un Galviņa noteikumu pārkāpumiem. Mazākumus gan izdevās izturēt, bet atdotā iniciatīva gandrīz izradījās liktenīga. Vispirms 50.minūtē pēc viesu ātras saspēles Ņeprajevam līdzi netika ne Laviņš, ne Naumovs, bet pēc 69 sekundēm, iebakstot ripu starp vārtsarga kājsargiem, Landrijs vēlreiz sarūgtināja skatītājus – 2:3. Par laimi, šis nebija pēdējais zibenīgais pavērsiens spēlē. Pārdomājuši dzīvi Šuplera sasauktajā pusminutēs pārtraukumā, mūsējiem bija nepieciešama vēl tieši tik pat daudz laika, lai izlīdzinātu rezultātu. Pēc tāla Laviņa šāviena tiesnesis vēl skatījās, vai ar augstu paceltu nūju ripas lidojumu pielaboja Elisons, tomēr neko neatļautu nesaskatīja – 3:3. Nākamajās minūtēs Rīgas hokejistiem klājās ļoti smagi, bet veiksme bija mūsu pusē. Gandrīz piecas minūtes tikai aizstavējušies, kādā epizodē Ņiživijs pārtvēra sāncenšu piespēli, atdeva ripu Hartiganam, kurš 58.minūtē ar precīzu metienu atkal izvirzīja vadībā Rīgas „Dinamo” – 4:3!Pēdējās divās minūtēs Maskavas komanda gan uzbruka, pašās beigās ieguva pat skaitlisko vairākumu, taču ko patiesi bīstamu izveidot vairs nespēja! Rīdzinieki var svinēt ceturto uzvaru savā ceturtajā spēlē "Arēnā Rīga", bet jācer, ka šo panākumu "Mad House" atzīmēs tikai līdzjutēji.
39 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.esports.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000
bus labi kad musejie dabus pirmo vietu :)
0 0 atbildēt
yuhuu
0 0 atbildēt
visa spēle nervus mocīja :P:D
0 0 atbildēt
Rodas iespaids, ka veči Hosa – Vestkots – Elisons – Hartigans laukumā atrodas vismaz 50% spēles laika un, protams, pilnīgi visos izšķirošajos brīžos. Nez', cik ilgi viņi šo slodzi varēs izturēt, jo vietējie latvju bāliņi pārāk lieli palīgi laikam tomēr nav... Lai veicas Rīgas Dinamo un kaut nu džeki uz pavasari nenolūztu!
0 0 atbildēt
He, he... emotion es ar biju klāt! Spēle vienkārši super- tādas *cijas sen nebiju izjutusi... emotion Mūsējie malači emotion
0 0 atbildēt
Biju klaat! :D Nu vnk laba spele! :)
0 0 atbildēt
Bet tas nav normāli, ka komandu vilka Masaļskis un tagad to dara Naumovs.
0 0 atbildēt
yeah malači emotion emotion
0 0 atbildēt
Dzelzs Vilks-Rīgas Dinamo himna
0 0 atbildēt
Saņemiet KRIEVI tādi!!!
0 0 atbildēt
Pasakiet kas ta pa dziesmu speles laika bija vardi bija tadi ka es atceros Didi du didi dam didi dam
0 0 atbildēt
Malači spēlētāji!
0 0 atbildēt
Nervi beigti!
0 0 atbildēt
Malači emotion
0 0 atbildēt
suudisms un es pie 3:2 izsleedzu araa emotion
0 0 atbildēt
vuhu..!!! :)
0 0 atbildēt
interesanti un no kurines nokopeeji, pedinj?? :D
0 1 atbildēt
uuu.. labaaa speele. gandriiz jau uztaisiiju pashnaaviibu! abas komanda riktiig labi raava!
0 1 atbildēt