local-stats-pixel

Rīga Dinamo uzvar Atlantu14

22 9
Šovakar Kontinenālās Hokeja līgas regulārā čempionāta kārtējā spēlē fantastisku spēli parādīja Rīgas "Dinamo" pārspējot Mitišču „Atlant” ar 2:0.
"Dinamo" aktīvi uzsāka spēli, taču otrajā spēles minūtē palika mazākumā - noraidījumu saņēma Juris Štāls. Mūsējiem spēlējot mazākumā "Atlant" hokejisti izdarīja daudz bīstamu metienu, tomēr savā vietā bija Edgars Masaļskis. Ar abpusējiem bīstamiem momentiem pirmajā periodā apmainījās komandas, bet abi vārtsargi demonstrēja fantastisku sniegumu. Pirmā trešdaļa noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu - 0:0. Otrā ceturtdaļa sākās visai mierīgi. Abas komandas bija samazinājušas spēles tempu, taču pēc tam, kad pretinieku komandas spēlētājs saņēma noraidījumu, "Dinamo" hokejisti aktivizējās un vairākas reizes izveidoja bīstamus momentus, diemžēl Rejs Emerijs vienmēr spēja tvert ripu. Otrās trešdaļas izskaņā Lauris Dārziņš pārkāpa noteikumus, tāpēc trešo trešdaļu nācās uzsākt mazākumā. "Atlant" gan arī noslēdzošā perioda sākumā nespēja ieņemt Edgara Masaļska sargāto cietoksni. Nedaudz vēlāk rīdzinieki atkal nonāca mazākumā, taču atkal sekmīgi nospēlēja divas minūtes, bet pēc tam jau ieguva vairākumu. Tas izrādījās veiksmīgs - Filips Novāks komandas biedra piespēli pāradresēja tieši vārtos, atklājot spēles rezultātu - 1:0. Jau pēc pāris minūtēm Edgars Masaļskis neticami izglāba komandu no vārtu zaudējuma un vairākkārt lieliski nospēlēja arī turpinājumā. Tuvojoties spēles izskaņai "Atlant" hokejisti vairāk domāja par uzbrukumu, kā rezultātā mājiniekiem parādījās vairākas labas pretuzbrukuma iespējas. Vienā no tādiem Cipulis sacēla kājās visu arēnu, bet tomēr izgājienu viens pret viens neiznāca realizēt. Spēles izskaņā mūsējie nopelnīja vairākumu pieci pret trim, kuru veiksmīgi realizēja Marsels Hosa - 2:0. Pelnīta uzvara! Par spēles labākajiem spēlētājiem tika atzīti abu komandu vārtsargi – Edgars Masaļskis un Rejs Emerijs.
22 9 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000
Ура Латвия - победа!
1 0 atbildēt
1-7 un 0-6 neleikas iipashi pieklaajiigs rezultaats ''superkomandai''
1 0 atbildēt
Malači uzvarēja ,bet man nez kāpēc šī komanda saistās ar pagājušiem laikiem vai kautko krievisku.
1 0 atbildēt
super malaci! tagad saksies cits hokejs Laatvijai jo ir uz ko tiekties jaunajiem..malaci..
0 0 atbildēt
jā, šitā bija laba spēle. beidzot latvieši varēs droši atbildēt uz jautājumu: "kāda ir tava mīļākā hokeja komanda?" Rīgas Dinamo.
0 0 atbildēt
Patiik vai nepatiik, bet beidzot arii mums ir laba komanda! Malaci!
0 0 atbildēt
es ja varetu tgd kaadu samiiljotu :D Malači!
0 0 atbildēt
lai gan man patik hokejs dinamo līdzi nejutu
0 0 atbildēt
uzvarā!
0 0 atbildēt
Super!Aiziet!
0 0 atbildēt
EsTepat - nasists esi ?
0 0 atbildēt
nosaukums varēja skanēt vienkārši Rīga. Dinamo tas tiešām smaržo pēc krievijā ceptām būlciņām.
0 0 atbildēt
Tā turpināt!
0 0 atbildēt
nemaz nepriecaajos :@ besii man shitaa ''superkomanda''
0 1 atbildēt