local-stats-pixel

Rīga Dinamo pārtrauc zaudējumu sēriju11

21 1
Skatītāji tā pa īstam sāka piepildīt Rīgas arēnu tikai desmit minūtes pirms spēles sākuma. Nedrošību no skatītāju puses varēja saprast, Rīgas "Dinamo" piedzīvojuši astoņus zaudējumus pēc kārtas, pie tam nav guvuši vārtus jau sešus periodus. Pirms pusotras nedēļas abas komandas tikās Čeļabinskā, kur skandāliem apvītā spēlē rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu "Traktor" vienībai ar 3:4. Pēc nedaudz atsvaidzinātā sastāva, pievienojot sastāvam "Rīga 2000" hokejistus Meiju, Sorokinu un Ciprusu, bija cerība, ka Rīgas "Dinamo" spēs lauzt savu neveiksmju sēriju.
Pēc iespaidīgi nodziedātas Latvijas valsts himnas, spēle varēja sākties, un "Dinamo" vārtos stājās Martins Pruseks. Skatītāju uzmundrināti, "Dinamo" spēlētāji jau ar pirmajām minūtēm metās uzbrukumā, un mūsu pirmajai maiņai pat izdevās pretinieku zonā radīt pāris bīstamus momentus. Pirmo minūšu spiediens tika attaisnots ar ilgi gaidītu vārtu guvumu, kad ceturtajā minūtē Ņiživija uzmetienu vārtu virzienā pielaboja Hartigans – 1:0 un arēna varēja uzgavilēt.
Cenšoties noturēt emocionālo pārākumu pār pretinieku, nedaudz aizrāvās Mārtiņš Cipulis, kurš, sestajā minūtē bīstami grūžot apmalē "Traktor" spēlētāju, saņēma noraidījumu 2+10 minūtes. Ļoti veiksmīgi izturējuši mazākumu, "Dinamo" spēlētāji varēja atkal sākt domāt par uzbrukumu, bet jau devītajā minūtē atkal kāds "Traktor" spēlētājs bija uz ledus saķēris seju. Pēc nelielas apspriedes, tiesneši nolēma noraidīt Širokovu uz četrām minūtēm par bīstamu spēli ar augsti paceltu nūju. Arēna vienojās kopīgā tiesneša lēmuma apšaubīšanā, kas, saprotams, neko mainīt nespēja.
Mazākumā bīstams izrāviens izdevās Marselam Hosam, kas gan šoreiz ar vārtu guvumu nevainagojās. Nebija pagājusi pat ne minūte, kad uz noraidīto soliņa, jau tur sēdošajiem Cipulim un Širokovam, pievienojās arī Mets Elisons. Šoreiz gan noraidījums uz 2 minūtēm bija abpusējs.
Izturēt mazākumu "Dinamo" hokejistiem palīdzēja arī "Traktor" nevarība uzbrukumā, bet drīzumā, jau spēlējot pilnos sastāvos, "Dinamo" turpināja vairāk atrasties pie "Traktor" vārtiem. Pāris minūšu laikā, aktivitāte atnesa divus noraidījumus viesiem, kā rezultātā 22 sekundes "Dinamo" varēja spēlēt arī piecatā pret trim pretiniekiem. Skatītāji sāka pieprasīt otro vārtu guvumu un, pēdējā laikā ne īpaši lutinātie "Dinamo" fani, saņēma kāroto. Pēc Hartigana uzvarēta iemetiena, Tribuncovs ripu atspēlēja brīvi esošajam Sotniekam, kurš no vārtu priekšas raidīja to vārtos un panāca 2:0. Perioda beigās lieliski "Traktor" vārtsargu noguldīja Marks Hartigans, un čeļabinskieši tikai ar noteikumu pārkāpumu spēja nosargāt savus vārtus.
21 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
beidzot to jau sen vajadzeeja!
1 0 atbildēt
wuuuhuuu! emotion
0 0 atbildēt
super!!!!! emotion
0 0 atbildēt
Copy + Paste no esports.lv :D
1 1 atbildēt
super! :))
0 0 atbildēt
super!!!!!emotion emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
Tā mūsējiem vajag! emotion
0 0 atbildēt
To jau arī vispārībā varēja izdarīt pret 'Lada'.. |-(
0 0 atbildēt
Reāla spēle man patika!!!
0 0 atbildēt
Pruseks#35 malacis! zel ka vins vairs nebus tik labs vartusargs!emotion
0 0 atbildēt
bmwz4 jaunu triku skatos esi iemācījies, un katrs koments tagad tāds tev ir, vauu emotion gacuks2 prieks ka vismaz copy-paste māki emotion
0 1 atbildēt