local-stats-pixel fb-conv-api

Pieņemties svarā?77

957 5

Sveiki Spocēni. Sakarā ar to, ka publicējot vakardienas rakstu komentāru sadaļā pacēlās tēma, kā iegūt papildus masu, tad izlēmu šodien publicēt informatīvu rakstu sakarā ar šo tēmu.

Mēs visi esam par viņiem dzirdējuši, viņi nemanot klīst pa pasauli, un ir mums līdzās un mēs pat par viņiem un viņu īpašajām spējām, daudzas reizes nemaz neuzinam.... par ko es runāju? Nu protams par cilvēkiem, kuriem ir problēmas pieņemties svarā.

Mēs visi esam dzirdējuši nostāstus, ka kaimiņu Janka var ēst kaudzēm kūkas un uzdzert iebiezinātu pienu, bet tā pat nepieņemties svarā. Arī man ir pazīstami šādi cilvēki un teikšu atklāti es viņus esmu bieži apskaudis, joman tas liekas negodīgi, ka viņi var visu dienu stampāt iekšā čipšus un hamburgerus un visādas citas garšīgas lietiņas un neuztraukties par lieko svaru. emotion Taču no viņu viedokļa viņi bieži vien gribētu šo savu "īpašību" samainīt pret pāris liekajiem kilogramiem.

Tātad šijā rakstā centīšos palīdzēt tiem cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar svara pieaugumu. Ceru,ka raksts patiks un uzināsiet, jaunu informāciju . :)

957 5 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Nesen sāku trenēties. Pirmajā mēnesī +5kg, varēja būt vairāk, bet tomēr neliels prieciņš ir. 

2 2 atbildēt

Tu shajaa rakstaa vismuskuļotaakais.

0 0 atbildēt
Raxt labs. Tikai principā nedomaju ka 4000 kcal bus iespejams apēst iesācējam. Lai no sākuma pamēģina papildus kādus geinerus. Un kreatinu ja protams bet tikai tad ja trennejies un personīgi ja naudiņa ir tad kadu glutamina burciņu ari paņemam.
0 0 atbildēt

Paldies, vecīt, man šī problēma jau ilgi. Esmu dzirdējis arī ļoti dažādu informāciju. Jautājums- vai tad olbaltumvielas nav galvenās, lai pieņemtos svarā?

0 0 atbildēt

Katram jau pašam jārēķina cik daudz OBV un OH jāuzņem. Tev varbūt 7 paciņas rīsu + vēlkaut kas, citam mazāk, citam vēl vairāk :)

Bet pareizi saki, ja liekas, ka ēd daudz, tad visticamāk ēd kā maza meitene :D Jāskaita visas uztura vērtības. :) ūn ēdied Brūnos rīsus :D

0 0 atbildēt

nu nez....es non rita needu nemaz,pa dienu minimali,bet vakara reizes 3...un nekas nemainasemotion

0 0 atbildēt

vis,es eju ēst :)

0 0 atbildēt

laikam jāiet paskriet..vispirms kāda bulciņa jāiegrauž :D

0 0 atbildēt

O, vismaz kads normala valoda šo to apskaidro ... a to man uz 1m97cm ir tikai 85 kg ... nav jau slikti, bet nu gribas lieku kilogramu :) pluss no manis :)

0 0 atbildēt

Smukulis

0 0 atbildēt

est var daudz,bet ja gribi pinemties svara tad guli gulta un ed jo tiklidz saksi atkal kusteties ta visi uzaudzetie kg.pazudis. es to varu teikt pec savas piredzes 2 menesus guleju un nekur no majas negaju pienemos svara ap 7 kg. bet pectam atsaku ierasto dzivi ,iet uz darbu un vakaros pastaigaties nepagaja nedela ka visi uznemtie kg.bija pazaudeti. tapec es jau sen esu smierinajies arto ka mana norma ir 67 kg.jo ar tadu svaru es jau vairak ka 25 gadus dzivoju

 

0 0 atbildēt

Man iespējams, ka šis noderēs. It kā neesmu tik šausmīgi tievs, bet svarā pieņemties nedaudz gribētos.  Par uzturu un regulāru ēšanu - viss ok. Bet man, piemēram, ir cita problēma - apetīte ir, bet ieēst neko nevar (tikai rītos). Proti organisms jūt izsalkumu, bet arī ir sajūta, ka, ja kaut ko apēdīšu, tad būs slikta dūša. Līdz ar to jau vairākus gadus mana pirmā ēdienreize dienā ir pusdienas, kas reāli ir ļoti nepareizi, manuprāt.

0 0 atbildēt

Malacis, Mēnestiņ. Šis raksts arī bija labs. Man ļoti patika Tava spēja iedziļināties tēmā un vēlme ar to dalīties ar citiem. Tu esi ne tikai spējīgs puisis (arī izskatīgs), bet arī labs. :)

0 0 atbildēt

Man ir jau 33 ta kaa laikam viemainas probleema man bus lidz sirmam vecumam... nu par to eshanu... isteniba edu pat loti daudz, visu edu un ja godigi vienmer paareedos un ta ka pat shkebinaat saak. Izdzeru Es ar daudz no 3-6L diena.

Vienig gribu piebilst kad straadaaju veel LV man bija posms kad stradaju 2 darbos (menesi kopa sanaca 500stundas par abiem darbiem kopaa), tad man vnk nebija iespeja pasham neko gatavot vai teiksim kko pasutit uz maajaam, tad Es vislaik partiku no Hesburger produkcijas - Brokastis, pusdienas un vakarinas - Dubultais burgeris (Meal) un 4 Siera burgeri ta bija mana viena maltite :D un veel shokoladiites un papildus tam visam vel piepirku 2L Cola, nu tad gan bija ta ka pa kkaadi 3 meneshi pienemos svaraa par 10KG. 

Tagad esmu UK, Es labpraat piestaigatu uz McDonalds bet nav gluzhi pa celam un respektivi aizmirstas vislaik. Laikam atliek, ka tur to sauca, kreatins?

Ak jaa un ja nemaldos tad tie steroiidu lietotaaji, princips tam laikam lidzigs kaakreatina lietotoshanai, organisms pienemas svaraa uz udens rekina. Ja man steroidi palidzetu Es labprat 3 meneshus tos palietotu, bet vnk nav jau kas pakonsultee un ari pastasta kur tos var dabut. 

vnk apnicis buut hiljakam, kgan speeks un izturiba ir... a kam interesee ka ir :D izskatos ta pec hiljaka :D

0 0 atbildēt

Krutāk ir stūķēt burgeru un spaidīt pelītes taustiņus. emotion

0 1 atbildēt

Ar 4000kcal ātri vien jaunie censoņi kļūs resni un atmetīs cerības. Stipri par daudz. 

2 4 atbildēt

Pats sevi arī esmu uzskatījis par visēdāju, kurš var rīt ko vien acis rāda. Tomēr tā nav kad paliek vecāks masa arī uzreiz klāt. manā profila bildē var redzēt kā tagad izskatos. sevru tik 65 kg un man 17gadi ir.

0 3 atbildēt

ko nu muldi. Oglhidratus jarij PIRMS trenina, lai butu energija, pec trenina jarij olbaltumvielas, lai muskuli augtu + jadzer litriem udens katru dienu + miegs vismaz 8 h diena. Un savu suda kreatinu vari iebazt pakaljaa, tas domats, lai atri dabutu uzpustus muskuljus, kas nav ne suuda verti, un tikpat atri pazudiis, kad beigsi kachaties.

3 8 atbildēt