local-stats-pixel fb-conv-api

Pieņemties svarā?77

957 5

Sveiki Spocēni. Sakarā ar to, ka publicējot vakardienas rakstu komentāru sadaļā pacēlās tēma, kā iegūt papildus masu, tad izlēmu šodien publicēt informatīvu rakstu sakarā ar šo tēmu.

Mēs visi esam par viņiem dzirdējuši, viņi nemanot klīst pa pasauli, un ir mums līdzās un mēs pat par viņiem un viņu īpašajām spējām, daudzas reizes nemaz neuzinam.... par ko es runāju? Nu protams par cilvēkiem, kuriem ir problēmas pieņemties svarā.

Mēs visi esam dzirdējuši nostāstus, ka kaimiņu Janka var ēst kaudzēm kūkas un uzdzert iebiezinātu pienu, bet tā pat nepieņemties svarā. Arī man ir pazīstami šādi cilvēki un teikšu atklāti es viņus esmu bieži apskaudis, joman tas liekas negodīgi, ka viņi var visu dienu stampāt iekšā čipšus un hamburgerus un visādas citas garšīgas lietiņas un neuztraukties par lieko svaru. emotion Taču no viņu viedokļa viņi bieži vien gribētu šo savu "īpašību" samainīt pret pāris liekajiem kilogramiem.

Tātad šijā rakstā centīšos palīdzēt tiem cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar svara pieaugumu. Ceru,ka raksts patiks un uzināsiet, jaunu informāciju . :)

957 5 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

18 kg tīras vistas filejas? vecīt, es neesmu tāds bagātnieks, labāk iztikšu ar maizi un rīsiem   emotion

92 2 atbildēt

Jā, bet ēst daudz un pareizi ir diezgan sarežģīti. Un dārgi. 

38 1 atbildēt

nu jā, tā pēdējā bilde ir laba emotion

28 0 atbildēt

Nez, cik redzēts, visi lielie bļāvēji, kas nevar svarā pieņemties, brokastīs apēd pāris sviestmaizes un vakariņās kādu zupiņu, uzskatot, ka rij kā cūkas. Fakts ir tāds - gribi kļūt liels, sāc ēst. 

21 1 atbildēt

Ēd visu ko ome dod un ej dārzā strādāt! Masa+izskats mēneša laikā garantēts! Ja vēl dārzs ir laukos, tad vari darba laikā nosauļot... nu to visu ko parasti nevari.

19 1 atbildēt

Kur tu tik daudz fileju liksi? kā tu viņu uzglabāsi? emotion

18 0 atbildēt

Man arī šāda problēma. Pamēģināju vienā mēnesī pusdienas ēst tikai MC, pēc tam nosvēros -1.5kg.

8 0 atbildēt

forša sešpaka emotion

7 0 atbildēt

Labi vien ir, ka ieliki savu pildi pēdējo, savādāk rakstu neviens nelasītu, jo pa tavu puskailo bildi vienkārši tālāk netiktu.

Nu, es netiktu.  heh

7 0 atbildēt

Vecīt, tu vienmēr vistas fileju dali bez krekla? emotion

7 0 atbildēt
Tu nu gan esi glīts. :))) Izlasīju rakstu tikai dēļ Tavas bildes. :D
4 0 atbildēt

Ko darīt ja ir cita problēma ,nevar tikt vaļā no taukiem?   emotion  

3 0 atbildēt
You wana get BIG eat BIG
2 0 atbildēt

Es jau ar šo problēmu saskaros ilgi, visas meitenes raud ka ir tik resnas, bet es raudu ka esmu tik tieva. ehh, bet saprotu to ka drīz pienāks laiks, ka arī raudāšu resnuma dēļ. emotion

2 1 atbildēt
Raxt labs. Tikai principā nedomaju ka 4000 kcal bus iespejams apēst iesācējam. Lai no sākuma pamēģina papildus kādus geinerus. Un kreatinu ja protams bet tikai tad ja trennejies un personīgi ja naudiņa ir tad kadu glutamina burciņu ari paņemam.
0 0 atbildēt

Tu shajaa rakstaa vismuskuļotaakais.

0 0 atbildēt

laikam jāiet paskriet..vispirms kāda bulciņa jāiegrauž :D

0 0 atbildēt

O, vismaz kads normala valoda šo to apskaidro ... a to man uz 1m97cm ir tikai 85 kg ... nav jau slikti, bet nu gribas lieku kilogramu :) pluss no manis :)

0 0 atbildēt

Smukulis

0 0 atbildēt

est var daudz,bet ja gribi pinemties svara tad guli gulta un ed jo tiklidz saksi atkal kusteties ta visi uzaudzetie kg.pazudis. es to varu teikt pec savas piredzes 2 menesus guleju un nekur no majas negaju pienemos svara ap 7 kg. bet pectam atsaku ierasto dzivi ,iet uz darbu un vakaros pastaigaties nepagaja nedela ka visi uznemtie kg.bija pazaudeti. tapec es jau sen esu smierinajies arto ka mana norma ir 67 kg.jo ar tadu svaru es jau vairak ka 25 gadus dzivoju

 

0 0 atbildēt