local-stats-pixel

Pekina: Argentīna uzveic Brazīliju3

20 3
Pekinas olimpisko spēļu vīriešu futbola turnīra otrajā pusfinālā Argentīnas izlase ar 3:0 sakāva Brazīlijas komandu un iekļuva finālā. Tur argentīniešu pretiniece būs Nigērija.
Pirmais puslaiks noslēdzās bez vārtu guvumiem, bet otrajā spēles daļā Argentīna pierādīja savu pārākumu. Lielā mērā mača likteni izšķīra 20 gadus vecais Madrides "Atletico" uzbrucējs Serhio Aguero. 53. minūtē viņš pielaboja di Marijas piespēli/sitienu, bet jau pēc četrām minūtēm viņš panāca arī 2:0, iesitot no neliela attāluma. 64. minūtē Ronaldinjo no soda sitiena trāpīja pa vārtu stabu, un ar otro sitienu bumba tika raidīta vārtu tīklā, taču tiesneši, iespējams kļūdaini, noteica aizmugures stāvokli un vārtus neieskaitīja. Savukārt 75. minūtē Aguero nopelnīja 11 metru soda sitienu un to savas komandas labā realizēja Huans Rikelme - 3:0. Mača beigās brazīlieši, saniknoti un vīlušies par šādu iznākumu, nopelnīja divas sarkanās kartītes, pabeidzot spēli deviņu vīru sastāvā. Ar rezultātu 3:0
20 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000
nu moins bla zilie
0 0 atbildēt
Jo vairāk iedomīgajam Ronaldinjo aplauzīs spārnus, jo labāks futbolists viņš kļūs. Reizēm apriebjas viņa mudīšanās un individuālisms.
0 0 atbildēt