local-stats-pixel fb-conv-api

Pēc derībām ar Ozoliņu Šuplers baltā zirgā jādelēs 16

124 2

Savdabīgu derību rezultātā visai kutelīgā situācijā iekūlies Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Jūliuss Šuplers – viņam nāksies meklēt baltu zirgu, lai tā mugurā veiktu ceļu no «Reval Hotel Latvija» līdz Dailes teātrim, turklāt pa ielas vidu.

Pēc »VZ« iegūtās informācijas hokeja aizkulisēs, starp Rīgas «Dinamo» galveno treneri Jūliusu Šupleru un komandas kapteini Sandi Ozoliņu KHL regulārās sezonas pēdējās izbraukuma tūres laikā esot noslēgtas interesantas derības. Proti, Šuplers jokojot izmetis frāzi, ka gadījumā, ja «dinamieši» tiks Gagarina kausa izslēgšanas spēlēs un pārvarēs pirmo kārtu, viņš notetovēšoties. Hokejisti sākuši ironizēt, ka tā neies krastā, – Jūlis droši vien jau sen esot nobriedis lēmumam par tetovējumu un nu tikai izmantošot hokejistu iespējamo veiksmi, lai par šādu soli attaisnotos sievas acīs.

Vārds pa vārdam, joks pa jokam, un beigu galā derības transformējušās pavisam interesantā izskatā. Ozoliņš uz spēles licis savu dārgo pulksteni, bet Šuplers esot apņēmies panākuma gadījumā spēļu sērijā pret Sanktpēterburgas «SKA» sēsties balta zirga mugurā, ietērpties Napoleona tipa mundierī un cepurē un šādā paskatā veikt ceļu no «Reval Hotel Latvija» līdz Dailes teātrim, turklāt nevis slapstoties pa ietvi, bet cēli defilējot pa pašu ielas vidu. Līkopi slēgti jau Baškortostānas galvaspilsētā Ufā pēc spēles ar vietējo «Salavat Julajev» klubu.

Iespējams, ka treneris šīs derības uzvaras līksmībā jau bija piemirsis, taču svētdien pēc sensacionālās uzvaras pār «SKA» spēlē un līdz ar to arī visā sērijā viņam par tām, rokās zīmīgi svārstot Baškortostānā dāvanā saņemto pātagu, atgādinājis Ozoliņš. Pārējie hokejisti iestājušies par savu kapteini un pieprasījuši jau izlocīties sākušo piesarkušo Šupleru pildīt derībās doto solījumu. «Kaut kur taisnība jau tajā visā ir,» taujāts par derībām, sarunā ar »VZ« smējās Šuplers. «Pēc sērijas skatīsimies [kā izpildīt derībās doto solījumu], tagad jāstrādā un jāgatavojas, bet pēc tam arī domāsim par visu pārējo.»

Tas nozīmē, ka pēc sezonas beigām rīdziniekus un pilsētas viesus gaida neaizmirstams skats – Šuplers baltā zirgā. Viņa interesēs ir, lai «Dinamo» izslēgšanas spēļu sērijā tiktu iespējami tālāk un noturētos ilgāk – varbūt sāksies pavasaris un izjādes laikā nenāksies salt...


124 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://ziņas
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Tas noteikti jāredz!:))))

16 0 atbildēt

Kaut kā neticās,bet ja tā ir taisnība tad tas būs jaredz! Tādas derības tikai vieno un motivē visu komandu! :D:)

7 0 atbildēt

Ja kāds ies skatīties - nofilmējat un ieliekat Spokos :D

7 0 atbildēt

to gan es gribeetu redzeet !!

5 0 atbildēt

Noteikti iešu skatīties! :)))

3 0 atbildēt

LAbaīs :D

3 0 atbildēt

tas buus labi :D

3 0 atbildēt

HAHA . :D, brīnos, ka tikai tgd tas raksts uzradās. :D

3 0 atbildēt

tas butu labs skats,treneris baltā zirgā

3 0 atbildēt

:DD

2 0 atbildēt

atbildot uz InsiDe komentāru " Ja kāds ies skatīties - nofilmējat un ielieka... " +1

Ja viņs jātu uz strausa, tad es, iespējams tikai mērotu ceļu, lai to novērotu ;)

2 0 atbildēt

labs :D

2 0 atbildēt

To būtu vērts redzēt. Ne jau katru dienu kas tāds gadās :D

0 0 atbildēt

to gan bus jaredz!! :D

0 0 atbildēt

he he,jo talak jo dzilak meza :D

0 0 atbildēt

tagad skaidrs, kāpēc komandai bija tāda iedzesma spēlēt! emotion

0 0 atbildēt