local-stats-pixel fb-conv-api

Par ko nestāsta ārsti un dietologi?14

525 0

Par ko nestāsta.

Par lielu, tiešām lielu brīnumu un izņēmumu šoreiz nerakstīšu par saviem draugiem vīrišķajiem hormoniem, bet gan pilnīgi pretēji - šis raksts pilnībā tiks veltīts sievišķajiem hormoniem un to ietekmi uz sievieti. emotion
Un jā, protams, turpināšu nomelnot estrogēnu (tikai no cita rakursa)! emotion

Visapkārt dzirdēti maldinoši mīti, ka vairums gadījumos problēma ir estrogēna trūkumā (kā, piemēram, menopauze u.tml, jaunākām meitenēm PMS, neregulāri cikli). Izrādās ir pilnīgi otrādi - un pat loģiski, ka tā!

_____________________________________________________________________________________________________

Kā var noskaidrot manos iepriekšējos rakstos, sieviešu hormons estrogēns vīrieša asinīs nodara lielu postu, to skaitā pārvērš vīrišķo par sievišķo un ir atrodams principā jebkur, bet, kā izrādās, estrogēns nodara ļaunumu ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm. Jā, nepārklausījies! Tieši tā - gan vīrieši, gan sievietes cieš no šī hormona pārdabiskā daudzuma MŪSDIENĀS.

________________________________________________________________________________________________________
Kā jau minēju iepriekšejos rakstos, vidējais vīriešu hormona daudzums pasaulē ir samazinājies par 50% pēdējo 50 gadu laikā, sieviešu hormons pasaulē turpina dominēt, meitenes pubertāti sasniedz ātrāk, nekā puiši. Un visas tās nedabiskās slimības un kaites, liekā svara problēmas, "menboobs" kas parādījušās pēdējo gadu laikā? Pateikšu priekšā, – tas NAV no liekām kalorijām – vari ēst un neēst cik vien gribi, – ja nesekosi līdzi saviem hormoniem, svaru nezaudēsi, sarežģīsi dzīvi, ātri novecosi, kā arī palielināsi iespēju saslimt ar dažādām slimībām, piemēram, vēzi.
Viens no ievērojamākajiem hormoniem, kam jāpievērš uzmanība ir estrogēns.

________________________________________________________________________________________________________



525 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Mēs mūsdienās ejam galīgās auzās - testosterona daudzums puišiem un vīriešiem ļoti uzskatāmi samazinās, kamēr estrogēns pieaug. Es uzskatu par labu esam terminu ''pussification''. Pārsvarā jau to attiecina uz Ameriku, bet būsim reāli - tas notiek visā pasaulē. 

Kas pie tā noved? Nu, sāksim jau ar tizlo audzināšanu ģimenē un skolā. Sačakarēts vērtību kompass, kaut kādu feministisku ideju bīdīšana, bieži arī tēva/vīrieša tēla neesamība (vai ļoti vāja esamība). Swag & yolo, popkultūras propoganda. Neaktīvs dzīvesveids, kas noved pie smieklīgas fiziskās formas un pilnīga spēka neesamība. Perfektais vidējā latvieša uzturs, kas sastāv no pāris desmaizēm, divām kotletēm un kaut kādas zupiņas. 

Tas neizskatās pārāk labi. Feministiskās un fat-acceptance idejas, meitenīgā puišu paaudze, normālu vērtību izzušana...

22 1 atbildēt
anh avatarsanh

šitāds pats raksts par vīriešiem būtu nice emotion

9 1 atbildēt

Asparāgs emotion sparģelis ir latviskais nosaukums.

5 0 atbildēt

Tādēļ domāta piezīme - "ar nosacījumu, ja pārtika ir organiska", tas lielā mērā atkarīgs no tā kā lopiņi ir baroti. No visa jau nu točna nevar izvairīties par visiem 100%, bet kaut 1 estrogēniska lieta mazāk var radīt lielu atšķirību. Ja grib par visiem 100% izvairīties, tādā gadījumā jābrauc uz marsu un jāveido pašam sava cilts un jāaudzē pašam sava barība. emotion būtu jau labi...

4 0 atbildēt

Ar uzturu uzņem ļoti nelielu hormonu daudzumu. Bet neaizmirsīsim, ka lielākā daļa hormonālās kontracepcijas satur progestronu.

3 0 atbildēt

 

Ja tu strādātu, tad netaisītu šitādus idiotiskus rakstus.

1 1 atbildēt

++++++++

Daudz kas no šitā jau bija lasīts, bet par linsēklām nezināju. Tapat pārtikas sarakstiņš ira labs.

0 0 atbildēt
Labais
1 1 atbildēt

'Olas (sevišķi olas)' ko?

.....  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 

Tās ir pilnīgas muļķības. Man atšķirība no tevis ir personīgā pieredzi un daudzum daudz analīzes.

0 1 atbildēt