local-stats-pixel

Olimpiādi turpina smaiļotāji un Ežmalis, uzsāk - Ozoli9

25 0
Otrdien, 19.augustā, Pekinas olimpisko spēļu 11.sacensību dienā dalību sacensībās turpinās Latvijas smaiļotāji Krists Straume un Kristaps Zaļupe, kā arī kanoe airētājs Miķelis Ežmalis, bet dalību uzsāks šķēpmetēja Sinta Ozoliņa un pašreizējais pasaules un Eiropas čempions svarcelšanā Viktors Ščerbatihs.
Kā pirmā uz starta dosies Ozoliņa, kura startēs kvalifikācijas A grupā. Sacensības šī grupa uzsāks jau plkst.4.00 pēc Latvijas laika. Finālā iekļūs visas dalībnieces, kuras šķēpu raidīs vismaz 61,50 metrus tālu vai 12 labāko rezultātu uzrādītājas. Latvietes personīgais rekords pašlaik ir 58,29 metri. Šajā laikā vieglatlētikas sacensības translēs arī Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanāls. Plkst.11.30 pēc Latvijas laika dalību kanoe airēšanas 500 metru distances priekšsacīkstēs uzsāks Ežmalis. Automātiski sacensību finālā iekļūs brauciena uzvarētājs, bet nākamie seši dalību turpinās pusfinālā. Jau tagad zināms, ka Ežmalis ir iekļuvis vismaz distances pusfinālā, jo viņa airēšanas distancē startēs tikai septiņi sportisti. Straume un Zaļupe 500 metru distancē uz starta dosies plkst.12.10. No viņu brauciena pirmie trīs automātiski iekļūs distances finālā, nākamie četri sportistu dueti dalību turpinās pusfinālā, bet pēdējie no sacensībām izstāsies. Savukārt plkst.14.00 sāksies A grupas sacensības svarcelšanā svara kategorijā virs 105 kilogramiem. Galvenais favorīts šajās sacensībās ir Ščerbatihs, kurš pēdējos piecus gadus ir uzvarējis Eiropas čempionātā un pagājušajā gadā arī triumfēja pasaules meistarsacīkstēs. Šīs sacensības tiešraidē translēs arī LTV 7. Kopumā otrdien tiks sadalīti 20 medaļu komplekti - piecas zelta medaļas izcīnīs vieglatlēti, pa trijiem medaļu komplektiem tiks izcīnīti treka riteņbraukšanā un vingrošanā, divi medaļu komplekti tiks sadalīti burāšanā un cīņās, bet pa vienam - daiļlēkšanā, batuta lēkšanā, jāšanas sportā, triatlonā un svarcelšanā.
25 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000
Ceram scerbatih uz zeltu!
1 0 atbildēt
da labi, mikelim ir tikai 18 gadi un vinjs jau ir pekinaa,vai kaads no latvieshiem vipar kko taddu speej ! peroniigi pazistu Mikeli kopaa trenejamies ,turiet iiksti par smailotaajiem un kanoistiem! emotion emotion emotion emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
jap es ar Mikeli maacos vienaa skolaa,un ja jau tagad vinsh speej uzraadiit ko taadu,ko tad gaidiisiem peec kaadiem paaris gadiem?! emotion emotion Vinsh ir baigais malacis!
1 0 atbildēt
1 0 atbildēt
Mikelis rulle!
1 0 atbildēt
Lai veicas!
1 0 atbildēt
Lai viņiem veicas :))
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt