local-stats-pixel

Negodīga bronza.15

24 5
Bija šodien jau Robijam raksts par to, ka Viktors Šķerbatiks ieguva bronzas medaļu. Bet...

Pēc iegūtās bronzas medaļas Viktors Ščerbatihs vairāk izskatījās kā pēc zaudētas zelta medaļas, un īsā sarunā ar žurnālistiem atzina, ka misēklis ar pazaudēto otro mēģinājumu grūšanā, iespējams, maksāja olimpiskā čempiona titulu.
Protams, pēc sacensībām pirmais jautājums Viktoram bija - kas notika grūšanā, kad bez iznākšanas uz paaugstinājuma tika atdots otrais mēģinājums. "Prasiet trenerim. Viņam neatļāva samainīt svaru, kaut gan bija palikušas divas vai trīs sekundes. Visu prasiet trenerim, mans darbs ir celt svarus," sarūgtināts bija Latvijas svarcēlājs, atzīstot - tieši ilgā pauze un lielā svaru starpība patraucējusi visvairāk. "Ja starpība starp mēģinājuma svariem būtu septiņi astoņi kilogrami, tad jā [būtu bijis iespējams pacelt], taču tur sanāca 15 vai 16 kilogramu. Uz lieliem svariem tas nozīmē daudz," atzina Ščerbatihs. "Ja būtu izgrūdis 250, domāju, arī ar 257 nebūtu problēmas. Taču bišķiņ tā slodze... Neiznāca. Divas trīs sekundes, un zelta nav..."

Un kā izrādās tiesnesis pēc tautības ir bijis Vācietis, un ja tiesneši būtu ļāvuši nomainīt svara stieni par dažiem kg zemāk, tad vācietis būtu pazaudējis zeltu, un olimpiskais zelts pienāktos Latvijas sportistam Viktoram. BEt tiesnesis ( vācietis ) pasakot ka itkā beidzies laiks, aizstāvēja savu tautieti (sportistu) un deva viņam iespēju izcīnīt olimpisko zelta medaļu.

Tā lūk :(

24 5 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 15

0/2000
es domāju ka tas nav saistīts ar tiesneša tautību , sporta bieži notiek šādi misēkļi un tākā sportā likumi ir nemainīgi tādēļ arī gadās šādi
3 0 atbildēt
Varat jau raudaat cik uziet, bet tas rezultaatus nemainiis... Samierinaties!!!
2 0 atbildēt
nu pag pag kaada tev londona vsp jau shkjerbatihs teica ka shiis ir peedeejas olimpiskaas speeles bet nu kas to lai zin es jau ar ceru ka vinjsh tomeer piedaliisies londonaa tad jadabon zelts un tad var iet cieniigi prom no lielaa sporta!
2 0 atbildēt
* man vieniigaa cerbiiba bija shis sporta veids un tikai > Viktors Šķerbatiks < zheel , kad latvieshiem vienmeer nejiet ar tiem sasodiitiem tiesneshiem ! tieshaam apniciigi zheel :(((
2 0 atbildēt
da jā, kā vienmēr kāds ir vainīgs, kapēc vienmēr jāmeklē vainīgo vnk jācīnās cik spēks un viss!
2 0 atbildēt
nju ok ja jau vinjs nebuus londonaa lai jau .. ;) bet ir dzirdeets ka ir arii jauni talantiigi un labi svarceeleeji kuri naakotnee no savas puses var arii kko paraadiit! emotion
1 0 atbildēt
tur nu jaapiekriit! emotion emotion
1 0 atbildēt
jā vācietis varbūt bij pelnījis uzvaru :)) bet krievam vajadzēja palikt aiz pjedestāla :P nepatīk viņs :|
1 0 atbildēt
piekriitu winstonam...savadak jau LV nezin uz kaa vainu vienmer novelt...tad tur vinjiem negodiigi tiesaaj atad tur..blje idioti..!
1 1 atbildēt
SharK, forss komentars tev... Tas nav skaistumkonkurss, idiot neaptestais. Ko nozime- tev nepatik? Vins, tas krievs, cel tadu svaru, ka nopelna to ko nopelna. Par Viktoru- pasi vainigi, ka nomudijas... Bet tomer, bronza ari nesmird.
1 1 atbildēt