local-stats-pixel fb-conv-api

Muskuļu eksperiments.173

1591 28

Skaists, muskuļots augums 3 mēnešos? Domājat, ka ir neiespējami? Nevarat spriest, kamēr neesat pamēģinājuši... Es arī nevaru, jo arī es neesmu pamēģinājis. Vairākus gadus ir bijis mērķis sevi izkopt, attīstīt. Lielu uzsvaru lieku uz pašmācību, jo, tā jūtos pašpārliecinātāk.. Un tā arī sanāk lētāk :D Uzskatu, ka esmu apveltīts ar pacietību.. Ar gribasspēku bija problēmas, bet pie tā esmu ļoti piestrādājis ;) Pie auguma un fiziskā spēka diemžēl esmu strādājis par maz, bet pilnīgi novārtā neesmu atstājis :D Tā kā vasarā esmu ļoti brīvs cilvēks, mēģināšu maza kucēna murgus padarīt par realitāti ;) Zaudēt neko nezaudēšu.. Ja neuzaugs muskuļu masa, uzaugs spēja piespiest sevi :) Eksperimenti man patīk :> Kā es to domāju panākt?

1591 28 173 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 173

0/2000

atgādina kautkādus 5. klases laikus, kad noskatoties Rocky filmu izlēmu, ka uzkačāšos kā viņš, parasti apņēmība beidzās nākošajā dienā.

p.s. novēlu pacietību, izturību un panākumus emotion

230 1 atbildēt

veiksmi tev... gaidu rezultātus un noteikti iedvesmosi pārējos :)

96 0 atbildēt

jā, jā un vēlreiz JĀ, tas ir jādara KATRAM mirstīgajam kurš nav burvis, kas prot sev visu uzburt.

pats arī sākšu mēģināt no rītiem skriet un sākt normāli trennēties.

Bet tikai nelietojat steroīdus, tas ir huiņa. ;))

69 2 atbildēt

Nu davai,es arī sākšu, redzēs kurs būs muskuļotāks :D

44 3 atbildēt

Labāk jau uz zāli, bet respekts par to ka provēsi, vispār pa 3 mēnešiem jau var redzēt izmaiņas, ja kārtīgi tašī, galvenais piespiest sevi :)  Man bija kauns uzņemt bildi, pirms sāku trenēties.. tagad nožēloju, jo varētu paskatīties un ierēkt par to kāds biju :D 

 

īsāk sakot, lai veicas!

34 1 atbildēt

Vnk skrien vakaros... pievelcies 3 piegajienus, tik reizes cik vari, piem 3x8, tpt ar  atspiešanos no grīdas un stieņa, paspēlē basīti ar draugiem un brauc peldēties, izbaudi saulīti, neēd čipsus, picas,  pēc vasaras būs brūns un sakarīgs pat bez jebkādas programmas.

24 3 atbildēt

pa vasaru varētu būt grūti uzņemt visu nepieciešamo pie intensīviem treniņiem tā dēļ, ka parasti karstuma ietekmē nav apetītes, un nekas dižš var nesanākt, bet vēlu veiksmi.

18 0 atbildēt

Ammm... nevis 50% no ēdiena ir pnākumos bet kkur 70-80.

18 0 atbildēt

Un vispār laba ideja! Paldies tev - es laikam arīvarētu atsākt kaut cik kačāties un katru dienu fotogrāfēt! Tnx bro emotion

11 0 atbildēt

Disturbed! emotion Veiksmi! Es personīgi jau kādus pārs mēnešus ka4ājos ar atspiedieniem. Godīgi sakot, pamazām sāk kkas veidoties! Tākā es arī esmu pacietīgs cilvēks, tad turpināšu kāpt pa atspiedienu skaitam katru dienu un es ceru, ka man arī būs ok ;)

10 0 atbildēt

novēlu nepadoties pusceļā. labs nāk ar laiku.

   

un btw. pa 3 mēnešiem, bez nekādiem ''ai, man šodien besis'', normālu programmu un normālu ēšanu rezultāti būs acīmredzami/

5 0 atbildēt

tagat ar nav nevainas ;)

5 0 atbildēt

a lol..čista ,, tev vajadzēja atrast vēl kādu, kurš sevi nobildētu un tad kurš vairāk ripped beigās būtu.. :D tad lielaks stimuls

btw. little help http://www.spoki.lv/sports/ka-trenet-muskulus/336434

4 0 atbildēt

es katru gadu uz vasaras sezonu uzskačajos un pa ziemu ta palaižos un ta visu laiku bet ar katru gadu labak sanak un protams izskatas kopuma labak ;)

3 0 atbildēt

Lai izdodās!!! :) Man gan īpaši nesanāk sevi piespiest. 

3 0 atbildēt

.lai veicas

3 0 atbildēt

dazhus komentaarus palasot smiekli naak :)  Pirmkaart, uzturs, atpuuta -  8h miegs minimums ir pats galvenais , 20% treninji, bez kardio neiztikt -  3 meeneshi, varbuut minimaali tvirtaaku kjermeni dabuusi un nedaudz speeku, pirmaas izmainjas 6meeneshi+, viens te k-ko dirsa par steroiidie, gandriiz apdirsos no smiekliem -  steroiidus parasti lieto, lai paarnsiegtu max sliksni, jo vairs bez vinjiem nekaa nevar dabuut klaat. Galvenais , lai motivaacija ir. Un skatos uz pavasari izlien preses, kruushu un bicepsu vechi, kuri grib ar k-kaadu magic uzkachaat tos pa paaris meeneshus, visu ziemu rijushi pelmenjus un dzeerusi alu -  tagad ar beach body grib skraidiit :D Bet prieks, ka cilveeki grib kaut ko dariit :)

3 0 atbildēt

Lai izdodas ! emotion

3 0 atbildēt

Neesi pārāk iedomīgs, jo ja būsi vienkāršs, tad viss izdosies, bet nu ja deguns augšā, tad parasti tā arī nekas nav un citi tikai ņirgāsies par tādu muļķi!

3 0 atbildēt

Novēlu veiksmi, taču iesākumam derēs ar 3 reizēm nedēļā, atpūtas dienā pāris kilometrus noskrien, ja jūties vairāk var padsmit..kartīgi - sprinta vingrinājumi.. un pēc divām nedēļām, jutīsi, ka viss ķermenis dod signālu, ka muskuļi ir sākuši pilnvērtīgi darboties.. un ja tad nepārtrauksi(varu teikt godīgi, sāpēs un stīvi būs 60 % muskuļi), tad būs labi , jo nu lielākā daļa tad apstājas.. Un tev nevajag ne svaru zāles, ne speciālu aprīkojumu, var strādāt pats ar savu masu, ieteiktu painteresēties par sprinteru vingrinājumiem, tur arī sasniegsi vēlamo rezultātu, jo minēji ka negribi pārkačāties.. P.S. Criss Angel ir iluzionists, un kāds viņam sakars ar "nereālu spēku"?

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »