local-stats-pixel fb-conv-api

Mirst dēļ apsēstības ar sportu!103

1181 13

Kāda puiša sapnis bija iegūt izskatīgu ķermeni un tas aizrāvās ar stereoīdu lietošanum bet diemžēl,kas par daudz tas par skādi!! emotion R.i.p.

1181 13 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

Olijam diemžēl smadzeņu bija tikpat daudz cik biljarda bumbā, tapēc ar nācās atstiept kājas..

0 0 atbildēt

Līdzīgs gadījums kā Brūss Lī, tikai viņš bez nekādiem sūdiem aizgāja pie dieviem pēc pārpūles, žēl ka tā.emotion

0 0 atbildēt

Es ari lietoju anabolos steroīdus, jau trīs gadus ar pārtraukumiem... metānu drīkst lietot tikai īsu laiku, un nedrīkst pārpūlēties, pie kam pēc laika tie ir jāpārtrauc lietot, jo jāļauj atjaunoties aknām.... Parasti visi pārpūlās jo grib ātri kruti izskatīties un tad ir problēmas, sarauj muskuļu saites utt... jo lietotjot steroīdus parasti nejūt nogurumu arī dažreiz sāpes, un liekas ka var celt daudz smagākus svarus, bet jāpadomā ka tomēr steroīdi uzdzen muskuļus bet saites ta paliek tādas pašas..... arī sirdij protams ir slodze, tāpēc protams ir jādomā ar galvu ko un cik daudz dara!!!

0 0 atbildēt
"20gadu vecumā neņemot vērā ārstu brīdinājumus mira" tasd jau sanāk ka ārsti teica "tu labāk nemirsti" emotion bet raksts labs, + tev emotion
1 1 atbildēt

Ehh.. tāpēc dari ko darīdams, bet ar mēru.Mācība jums emotion 

0 0 atbildēt

Tie slimie kačalkas nesaprot ,ka neviena kokā proteīns tādā koncentrācijā neaug .Un tas nav dabīgs.Un tāpat arī vini nesaprot ka atiecīgas kompānijas uz viņiem pelna miljardus ,viņi ir vienkārsi reklamas upuri.Arī sāls 5 karotes dienā ir indigs,un ari cukurs,un arī sviests ,utt....

1 1 atbildēt

 

yo coleman!

0 0 atbildēt

tas nav sports

1 2 atbildēt

Biški šis jau paliek pa traku ;/

0 1 atbildēt
Ja būtu ēdiens, ka izārstētu visas brūces un iedotu apakaļ enerģiju, tad varētu trenēties līdz tuvas nāves pieredzei, bet diez vai tas izārstētu iedzimto sirds slimību.
0 1 atbildēt
rakstat uz so komentaru biju piemirsis ielogoties
0 1 atbildēt

emotion 

0 1 atbildēt

ne pirmais, ne pēdējais... un par to likt rakstu? emotion

0 2 atbildēt

manšķiet muļķīgi rīt draņķus un aizrauties ar kautko tā pa ritīgam.

0 2 atbildēt