local-stats-pixel fb-conv-api

Mirst dēļ apsēstības ar sportu!103

1181 13

Kāda puiša sapnis bija iegūt izskatīgu ķermeni un tas aizrāvās ar stereoīdu lietošanum bet diemžēl,kas par daudz tas par skādi!! emotion R.i.p.

1181 13 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

Nevis steorīdi viņu nogalināja, bet paša stulbums. Tad jau var pateikt, ka ūdens arī, maita, ir kaitīgs, ja kāds izdzer 8 litrus reizē un atstiepj kātus. Skatos, ka sabiedrība visu ļoti primitīvi uztver - kāds sarijas preworkout ub (Jack3d) pa daudz, atsiepj kātus un beigās visi kladzina, cik šie prweorkout ub ir slikti, lai gan ir bijis tikai viens nāves gadījums un tas pats cilvēkam, kas nedraudzējās ar smadzenēm vai arī bija jau ar kādu slimību. 

83 0 atbildēt

Tumsonība. Pirmkārt 90% no aktieriem lieto anaboliskos steroīdus. Džekijs, van damme utt. Otrs anaboliskos steroīdus pielieto medicīnā. Džekam bija iedzimta sirds slimība, pats vainigs, ka nepiebremzēja.

MJ-

" jā saka ka ir tur vielas dabīgās iekšā utt, bet nu.... kapec bruce lee, un čaniem, un vandamēm nebija nepieciešams rīt tādus draņķus? nu ..vismaz neesmu dzirdējis neko par tādu. viss ir labs ,kas ir dabisks :) "

piem arnolds lietoja anaboliskos steroīdus no 15.gadiem viņam nekas nekaiš. Steroīdu lielākais risks ir PALIKT neauglīgam lūdzu cilvēki mīļie izglītojaties.  Un viss ir labs, kas dabisks? Da labi,troļojies?  Tad sanāk, ja Tev ir nopietna slimība tu viņu ar tējas uzlējumu ārstēsti? Tev parasti ir ļoti labi raksti, bet šī ir tēma, kur vajag kārtīgi iedziļināties un tad rakstīt. Ja Tev nava sajēga kas ir steroīdi, proteīni pre workouti, un sintols tad vari sarakstīt visādas stulbības. 

35 2 atbildēt

Šajā portālā pārāk daudz sāk parādīties stāstu par nāves gadījumiem.... Ziņu portālos negāciju pietiek, te mēs varētu palikt pie puķītēm un ponijiem...

22 0 atbildēt

Diezgan slimi! Bet cilvēks ir un paliek cilvēks, katram ir sava vājība, dēļ kuras ir gatavs atdot visu!!emotion

20 1 atbildēt

Vēl viens dabīgās atlases piemērs, tiem, kam nav smadzenes mirst vienā vai otrā veidā. Pats aizraujos ar svaru celšanu, bet nejau tāpēc es savos 18 gados tagad rīšu pulverīšus un audzēšu muskuļus. Viņu nogalināja nevis sports, bet "slinkums" dabūt pēc iespējas labākus rezultātus mazākā laikā pēc iespējas ātrāk.

22 6 atbildēt

Viegli nekas nenaak ar steroidiem vai bez ! Ja sitie gudrie runaataaji pasi aizietu kaut menesi uz zaali neizlaizot treninus un treneetos ar taadu atdevi ka citi visu dziivi tad padomaatu pirms izteiktu savus ''gudros'' komentaarus!  Vienu vaardu sakot- SKAUDIIBA! 

14 0 atbildēt

Un nav svarīgi, kā cilvēks mirst. Viens mirs 100 gadu vecumā, dzīvojot kā dārzenis un misters pareizais, ēdot ekoloģiski tīru pārtiku un guļot 12 stundas diennaktī, otrs mirs 30 gadu vecumā, mēģinot piepildīt savu mūža lielāko sapni, lietojot šīs vielas. Katram dzīvē savs ceļš ejams, mēs paši izvēlamies kā savu dzīvi nodzīvot un citiem gar to nav nekādas daļas. Kā es savu dzīvi dzīvoju - daru to, kas man no sirds patīk un mēģinu pipildīt savus mērķus, neskatoties uz to, ja dēļ tā kādu dienu varu mirt.

12 0 atbildēt

Pēdējais teikums sabojāja visu " Šis gadījums ir patiesi skumjšs, jo puisis mira savas stulbības pēc, bet no otras puses tas bija viņa sapnis kuru diemžēl viņš nepiepildīja! " 

Tad jau narkomāns kurš gribēja sasniegt  savu labāko kaifu, kas bija viņa sapnis, diemžēl to nepiepildīja un nomira. 

Tur jau ir tā problēma, ka visu, ko dzīve dari, dari ar mēru un prātu.! 

11 0 atbildēt
Stulbs kā zābaks. emotion
3 0 atbildēt

emotion

4 1 atbildēt

Ko jūs te cepjaties, kā minēts bija rakastā nejau tikai viņš rija steroīdus! Vel visādus draņķus esot lietojis! Kāda strapība viss noved pie viena rezūltāta - CILVĒKA IZGAIŠANAS!! emotion

4 2 atbildēt

Tūlīt būs kritikas vilnis - es lietoju kreatīnu, proteīnu, zivju eļļu, kompleksos vitamīnus, aminoskābes, dažreiz pirms treniņa enerģētiķi un tauku dzedzinātāju. Tiem kas nezina kas šie ir tas viss liekas kā viens vārds - STEROĪDS, bet realitātē steroīds un uztura bagātinātājs nav viens un tas pats.  Tā kaitina tie cilvēki kuri neko nezina par to ko runā, bet uzspiež savu viedokli. Ķīmija, steroīdi, E vielas - H2O = ūdens = ķīmisks savienojums. Iztvaicējiet pienu paliks pulveris, sajauciet ar ūdeni - piens. Kas tad īsti ir ķīmija un tas kaitīgais?

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Visu ar mēru!

1 0 atbildēt

STEROIIIDI emotion

1 0 atbildēt

Nu ble steroīdi nogalina apmēram 3 cilvēkus gadā, bet tikai, kad tie tiek lietoti nepareizās devās, pārāk ilgu laiku bez apstājas, bez ķermeņa attīrīšanas.Vairāk mirst no iedzimtām sirds slimībām jo pirms lietošanas nekonsultējas ar ārstiem un tad rodās visādas problēmas ar veselību.Ir jāmāk un jāzin ko ņem iekšā!!!!

Cik mirst no alkahola vai cigarētēm-miljoni.Ir neliela starpība

1 0 atbildēt

Tie slimie kačalkas nesaprot ,ka neviena kokā proteīns tādā koncentrācijā neaug .Un tas nav dabīgs.Un tāpat arī vini nesaprot ka atiecīgas kompānijas uz viņiem pelna miljardus ,viņi ir vienkārsi reklamas upuri.Arī sāls 5 karotes dienā ir indigs,un ari cukurs,un arī sviests ,utt....

1 1 atbildēt

Ehh.. tāpēc dari ko darīdams, bet ar mēru.Mācība jums emotion 

0 0 atbildēt
"20gadu vecumā neņemot vērā ārstu brīdinājumus mira" tasd jau sanāk ka ārsti teica "tu labāk nemirsti" emotion bet raksts labs, + tev emotion
1 1 atbildēt

Es ari lietoju anabolos steroīdus, jau trīs gadus ar pārtraukumiem... metānu drīkst lietot tikai īsu laiku, un nedrīkst pārpūlēties, pie kam pēc laika tie ir jāpārtrauc lietot, jo jāļauj atjaunoties aknām.... Parasti visi pārpūlās jo grib ātri kruti izskatīties un tad ir problēmas, sarauj muskuļu saites utt... jo lietotjot steroīdus parasti nejūt nogurumu arī dažreiz sāpes, un liekas ka var celt daudz smagākus svarus, bet jāpadomā ka tomēr steroīdi uzdzen muskuļus bet saites ta paliek tādas pašas..... arī sirdij protams ir slodze, tāpēc protams ir jādomā ar galvu ko un cik daudz dara!!!

0 0 atbildēt