local-stats-pixel

Minskas Dinamo sakauti7

25 4
Šovakar Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā turnīra kārtējā spēlē Rīgas "Dinamo" Piņķos rezultatīvā spēlē ar 8:5 apspēlēja Minskas "Dinamo", turpinot uzvaru sēriju savā laukumā. Mets Elisons izcēlās ar "hat trick" jeb trim gūtiem vārtiem.Rīdzinieki bija šī mača favorīti un to metās apliecināt jau ar mača pirmajām sekundēm. Bija spēlēta tikai nedaudz vairāk kā pusminūte, kad Mets Elisons saņēmis piespēli no Filipa Novāka trieca ripu pretinieku vārtu tīklā. Brīdi vēlāk bija vēl viena laba iespēja izcelties, taču ko rīdzinieki neizdarīja tobrīd, to paveica nedaudz vēlāk. Marsels Hosa veica ātru reidi pāri laukumam un ar plaukstas metienu guva savus desmitos vārtus KHL čempionātā, panākot jau 2:0.
Tas gan ne tuvu nebija viss. Rīgas "Dinamo" ofensīva turpinājās arī tālākajā trešdaļas gaitā. Pusotru minūti vēlāk baltkrievi rupji kļūdījās savu vārtu priekšā un Mets Elisons viņus par to sodīja – 3:0. Sekoja vārtsarga nomaiņa – vārtos Endija Čiodo vietā stājās Matušs Košturs, kuram gan arī nācās pamatīgi pasvīst. Košturs vārtos bija nostāvējis nedaudz vairāk par trijām minūtēm, kad viņam jau nācās ķeksēt ripu ārā no vārtiem pēc Miķeļa Rēdliha metiena. Trešdaļas turpinājumā rīdzinieki mazliet apgriezienus samazināja, taču nenoliedzami arī Minskas klubs bija ņēmis vērā pieļautās kļūdas. Perioda izskaņā izdevās izcelties arī viesiem un pirmās divdesmit minūtes Juliusa Šuplera vadītie hokejisti noslēdza ar 4:1. Vareni sākts! Otro trešdaļu rīdzinieki iesāka vairākumā, taču skaitlisko pārsvaru neizmantoja. 26. minūtē noraidījumu līdz spēles beigām (5+20)par bīstamu spēli ar augsti paceltu nūju saņēma Bērziņš un Rīgas klubu gaidīja smagas piecas minūtes. Vārtos teicami darbojās Naumovs, vairākkārt glābdams no vārtu zaudējuma, taču vienā no epizodēm arī viņš nebija glābējs – 4:2. Šāds pavērsiens Šuplera komandu manāmi saniknoja un trīs minūšu laikā viņi sarīkoja varenu izrādi. Vispirms Tribuncovs ar atkārtotu metienu guva komandas piektos vārtus, bet pēc brīža Hartigans, nodemonstrējot kaut ko golfam radniecīgu, trieca vēl vienu ripu pretinieku vārtos – 6:2. Jāpiebilst, ka abi vārti tika gūti mazākumā. Jau spēlējot vienādos sastāvos Mets Elisons vēlreiz pārspēja Kušturu – 7:2 un Elisonam "hat trick". Līdz trešdaļas izskaņai gan Minskas "Dinamo" vienus vārtus atguva – 7:3. Arī pēdējā trešdaļā laukumā valdīja atklāts hokejs, ar daudz vārtu gūšanas iespējām. 43. minūtē veiksmīgi nospēlēja Marks Hartigans, kurš saņēmis piespēli no Ronalda Petrovicka, iemeta Minskas komandai astotos vārtus – 8:3. Turpinājums gan nebija pārāk sekmīgs, jo rīdzinieki pieļāva vairākas kļūdas, īsā laikā ielaižot divas ripas un ļaujot pretiniekiem pietuvoties – 8:5. Rīdziniekiem bija vairākas labas izdevības gūt savus kārtējos vārtus, taču allaž kaut kā nedaudz pietrūka. Ne brīdi gan neradās šaubas, ka mājinieki šajā spēlē gūs uzvaru, lai gan noslēdzošajā trešdaļā iniciatīva jau bija pārgājusi pretinieku pusē un vairāk darba bija Naumovam, nevis Košturam. Divas minūtes līdz spēles beigām līdzjutēji jau pieprasīja devītos vārtus, taču viņu lūgšanas palika nepiepildītas. Spēles gala rezultāts - 8:5.
25 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.esports.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
nu malači, tā turpināt :)
0 0 atbildēt
juu
0 0 atbildēt
who the meeennn......??????????? emotion emotion
0 0 atbildēt
DAUNIS kas shito ielika zin ko noziimee sagrauts?
0 0 atbildēt
gacuks pelnījis pērienu! Jo nemāk atsauces rakstīt...
0 0 atbildēt
Sagrāve būtu ar 8:0... Ja rezultāts ir 8:5, tad var runāt par visai vienlīdzīgu cīņas gaitu. Problēma ir tāda, ka Rīgas Dinamo nevar vai negrib saņemties un uztaisīt kādam sagrāvi, lai arī vismaz šoreiz tas tiešām bija iespējams, jo baltkrievi spēlēja klaji pavirši. Nepatīkami, ka netiek dota iespēja sevi apliecināt Ervīnam Muštukovam - džeks ir trenējies, strādājis, centies... un nekā!
0 0 atbildēt
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZVEEERI DINAAAMOOO YOYOYOYYOYOYO ZHEEL KA TABULAA 6.VIETA
0 1 atbildēt