local-stats-pixel

Mihaels Šūmahers pārsniedz ātrumu4

16 2
Mihaels Šūmahers kārtējo reizi ir nokļuvis uzmanības centrā nepareizo iemeslu dēļ - šoreiz vācietis ir pārkāpis atļauto braukšanas ātrumu.
Nesen tika ziņots par Šūmahera izraisīto nelielo ceļu satiksmes negadījumu Lielbritānijā, bet tagad itāļu un vācu prese ziņo par to, ka slavenais F1 čempions pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu uz autostrādes netālu no savas dzimtās pilsētas Kerpenas. Šūmaheram piespriests 75 Eiro naudas sods un piešķirti trīs soda punkti, informē "La Gazzetta dello Sport" avīze. Šūmahers brauca ar savu "Audi Cabriolet" automašīnu, tomēr viņa braukšanas ātrums netiek izpausts. Policija paskaidroja, ka vācietis ticis apturēts zonā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 100 km/h. Vācu prese ziņo, ka pēc soda apmēra var spriest, ka Šūmahers braucis ar 140 km/h lielu ātrumu.

Savukārt pēc "La Gazzetta dello Sport" rīcībā esošajām ziņām var saprast, ka Šūmahers būtu automātiski zaudējis savas autovadītāja tiesības, ja viņš būtu pārsniedzis 146 km/h lielu ātrumu. "Es patiesi atvainojos, tas nav man raksturīgi," avīzei "Bild" skaidroja Šūmahers. "Lieli ātrumi ir domāti tikai sacīkšu trasei."
16 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
vai ne.. viņš tak pieradis tik gāzi turēt :) :D :)
2 0 atbildēt
nav jau brīnums,šim F-1 jau prātā sēēž nepārtraukti :)
0 0 atbildēt
Pofig es katru dienu aarpus pilssetas braucu no 120 -150 atkariigs peec gariigaa, a nabaga Šūmītim uzreiz bumbas sien klāt
0 0 atbildēt