local-stats-pixel fb-conv-api

Martins Dukurs - Seškārtējs Pasaules kausa ieguvējs!1

24 0

Sveiki draugi - Spoki. :) Tātad šodien mūsu skeletonists Martins Dukurs kļuva par 14/15 gada sezonas Pasaules kasua ieguvēju, kaut vēl palicis pēdējais posms Soču trasē, kas notiks jau nākamajā nedēļas nogalē.

Pirmais braucies.

Pirmajā braucienā Martinam bija 7 starta numurs, ka nav ne slikts, ne labs. Viņš sacentās pret olipisko čempionu Tretjakovu. Startu kā bija paredzams viņš uzstūma sliktāku, bet tālāk jau noteikumus diktēja Martins un finišā Tretjakovu apdzina par 0,33 sekundes simtdaļām un Martins pēc pirmā brauciena atradās samērā pārliecinošā 1. vietā. Tikmēr viņa brālim Tomasam pirmais brauciens nebija tāds, kādu varēja vēlēties un tikai dalīta 6 vieta pēc pirmā brauciena.

Otrais brauciens.

Otrais brauciens Tomasam jau bija labāks, bet beigās tomēr atkāpās uz 8 vietu, kas viņam tomēr ļāva atrauties no tuvākā sekotāja kopvērtējumā - Entuāna. Tretjakovs otro braucienu aizvadija drusku sliktāku nekā pirmo braucienu, bet starta laiku viņš uzlaboja par 0,04 sekundēm. Un kā pēdējais brauca Martins. Startu viņš uztūma sliktāku, bet kā jau iepriekšējā braucienā viņš visu kontrolēja un finišā viņš Tretjakovu apsteidza par 0,45 sekundēm, kas deva uzvaru priekšpēdēja sezonas posmā un, kas jau priekšlaikus viņam deva 6. Pasaules kausu.

Martins Pasaules kausu jau ir ieguvis 6. reizi pēc kārtas un neapšaubāami, ka brāļi Dukuri ir skeletona KARAĻI!

Novēlēsim Martinam un Tomasam veiksmīgu pēdējo posmu Sočos un dubultuzvaru Pasaules kausa kopvērtējumā. :)

24 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt