local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunā "kačoka" rokasgrāmata77

384 5

Jau labu laiku atpakaļ radās tāda kā ideja par šādu lietu – izveidot rakstu, iespējams, kas pretendē uz FAQ jautājumos, kas saistīti ar iesācēju problēmām zālē. Laikam šis būs tas īstais brīdis.

384 5 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Diezgan noderīga informācija, bet par Bodybuilderi netaisos kļūt. emotion

0 0 atbildēt

Tikai 1. problēma,bodybuilderi parasti ir visai lēni un gausi un teiksim skrienot ātri nogurst,dēļ visas papildus masas un liekiem muskuļiem,+var sačakarēt veselību ar visādām huiņām ko dzer,lai pieaugtu masa,muskuļu masa,labāks variants lai sevi uzturētu labā formā un būtu veiklāks un arī muskuļains,taču ne pārspīlēti ir kikbokss,ideāls sports sevis uzturēšanai formā! emotion

0 0 atbildēt

nu cmon ! Mājas apstākļos var uzkačāties!!Esmu to pierādījis ! Izskatos kā fitnesa modelis visus muskuļus ideāli var redzēt un rezultāti turpina augt.Daudzi pie manis vēršās pēc padoma un kā es to dabūju gatavu,pareizs uzturs ir pats galvanais to varu pateikt. Neskaitu kalorijas ēdu pārdomāti un rezultāti ir. 

2 2 atbildēt

man tāds jautājums, 1 bildē viņam prese ir ļoti nesimetriska, tas tāpēc ka nepareizi trenē vai kā ? pašam arī tāda ir taču es esmu parliecināts ka pareizi trenēju..

0 0 atbildēt

nejauc tā sauktos kačokus ar bodybuilderiem..

0 0 atbildēt

 

Nav jābūt viņiem klāt 24/7, pietiek apskatīties uz viņu formu, treniņiem utt. 

Ja atlēts nav "skapis", tas nenozīmē, ka viņš nelieto farmu. Īstenībā, ja visi pēkšņi paliktu godīgi, daudziem fitnesa un bbildinga entuziastiem sabruktu visa viņu iluzorā pasaule par to kas ir "īsts" un kas nē.

Vai arī jūs patiešām uzskatat, ka trenējoties tā kā to dara viņi, naturālā ceļā var ne tikai kaut ko no muskuļiem uzaudzēt, bet arī 365 dienas gadā būt TOP formā? 

1 2 atbildēt

nožēlojami,ka bez steroīdiem,tie muskuļi kalni ne uz ko nav spējīgi

2 3 atbildēt
Slimi,pretiigi negliiti. Kaapeec tev vajadzeeja sho suuda rakstu ielikt?
2 4 atbildēt