local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunā "kačoka" rokasgrāmata77

384 5

Jau labu laiku atpakaļ radās tāda kā ideja par šādu lietu – izveidot rakstu, iespējams, kas pretendē uz FAQ jautājumos, kas saistīti ar iesācēju problēmām zālē. Laikam šis būs tas īstais brīdis.

384 5 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Mājas apstākļos par bodybuilderu kļūt nevar, jā, bet vērā ņemamus rezultātus cilājot šķūnītī auto riepas un pienakannas es esmu sasniedzis  emotion

34 1 atbildēt

Kāpēc viņiem visiem jābūt tādā krāsā kā labi apceptiem zefīriem? emotion

19 1 atbildēt

viss ko te izlasiju ir subjektiivs viedoklis (bet ne sliktaa noziimee, ir arii citi veidi...), runaajot pas AS, manupraat pa tiem vajag mazaak runaat (vismaz spokos kur daudziem nav nobriedusa domaasana), tas tomeert var trauceet bazes sagatavosanai, jo daudzi lapraat izlaistu so etapu un arii nodeg...

9 1 atbildēt

Es tavā vietā netaisītu rakstus par kačāšanos, kamēr pats izskaties pēc sūda, neraksti man apskatījos tavu bildi draugos. Neveiksminieks vēl izdomājis bulkot ar 40%bf. FUCK THIS SHIT

4 2 atbildēt

Va velnos. Raksts par kačāšanos, bet labi uzrakstīts un autoram nesit cauri blatnumu, ka viņš kačājas, bet pārējie nē, tāpēc mīkstīe. Visu cieņu, beidzot labs raksts.

2 0 atbildēt

viņiem ļoti izpiedušies asensvadi. medmāsiņām paradīzeemotion

1 0 atbildēt

Šito čista uz FAQ. Gaspari FTW

1 0 atbildēt

Nu ja laba forma ir tā, kas bildēs... Tad jau laikam bez AS neiztikt. Bet... sorry, too much priekš manas gaumes. Turklāt, ja apstājas ar to nodarboties... ļoti bieži skats ir ļoti skumjš.

1 0 atbildēt

Diezgan noderīga informācija, bet par Bodybuilderi netaisos kļūt. emotion

0 0 atbildēt

Tikai 1. problēma,bodybuilderi parasti ir visai lēni un gausi un teiksim skrienot ātri nogurst,dēļ visas papildus masas un liekiem muskuļiem,+var sačakarēt veselību ar visādām huiņām ko dzer,lai pieaugtu masa,muskuļu masa,labāks variants lai sevi uzturētu labā formā un būtu veiklāks un arī muskuļains,taču ne pārspīlēti ir kikbokss,ideāls sports sevis uzturēšanai formā! emotion

0 0 atbildēt

..cik daudz iedursi, tik liels arī izaugsi! emotion

0 0 atbildēt

baigi sūdīgi par uzturu. var uztaisīt perfektu ēdienkarti ar olbaltumvielām, ogļhidrātiem un taukiem pietiekamā daudzumā, bet var nebūt pietiekami vitamīni un minerālvielas. un tādējādi var sanākt, ka nevar uzaudzēt masu kaut arī proteīns utt. pietiek. tātad multivitamīni un zivju eļļa nav uztura bag'tinātāji, bet svarīga uztura daļa.  ietiektu to izmainīt vienā vai otrā veidā.

0 0 atbildēt

 

:D

Tam, ka Lazars, juniors vai Plits nelieto AS tic tie paši, kas tic salavecim un ziemassvētku zaķim.

1 1 atbildēt

BLA BLA BLAAA un viss 

1 1 atbildēt

Esmu intensīvi sācis trenēties...kā teikt,aizbrauca jumtiņš,atmetu pīpēšanu,dzeršanu...mana motivācija tam vissam - izšķīros ar meiteni.... un netrenējos lai to dabūtu atpakaļ,bet vnk ir kur izlikt dusmas,un kad aizeju uz zāli,pilnīgi viss aizmirstas,citreiz vnk skrienot laiks pazūd,apskatos noskrieto daudzumu wow, 16km un spēka vēl iekšā...esmu dzirdējis par bagādinātājiem,bet priekš manīm pagaidām nevajag,kamēr kauli nesāk sāpēt un muskuļi plēst kopā :)

 Iesaku citiem ar motivēt sevi izliekot uz stieņiem un skriešanu vissu negatīvo,tas palīdz,pēc zāles katru reizi ar smaidu iznāku ārā :)

0 0 atbildēt

Nezinu, kā citiem, bet man tie "lieie musīšu" neziskatās  skaisti un pisaistoši. Manuprāt, ja ir gaumīgi lieli un ne pārāk milzīgi, pilnībā pietiek!

0 0 atbildēt

nu cmon ! Mājas apstākļos var uzkačāties!!Esmu to pierādījis ! Izskatos kā fitnesa modelis visus muskuļus ideāli var redzēt un rezultāti turpina augt.Daudzi pie manis vēršās pēc padoma un kā es to dabūju gatavu,pareizs uzturs ir pats galvanais to varu pateikt. Neskaitu kalorijas ēdu pārdomāti un rezultāti ir. 

2 2 atbildēt

ka ta pareiz jaed lai iegutu idelu presiti ? emotion

0 0 atbildēt

kam vairaak speeka - ielu vingrotaajam vai paarpuustam bullim? :D maajas apstaakljos var "noka4aaties" pilnveertiigi attieciibaa pret savu masu. vismaz nebuus par daudz uzpuutuma. ja shie cilveeki sevi sauc par atleetiem un sportistiem, tad vinji ir gana stulbi jo pazaudeejushi sho vaardu noziimi jau pashaa saknee. veelu veiksmi pumpeeshanaa. :D

1 1 atbildēt

man tāds jautājums, 1 bildē viņam prese ir ļoti nesimetriska, tas tāpēc ka nepareizi trenē vai kā ? pašam arī tāda ir taču es esmu parliecināts ka pareizi trenēju..

0 0 atbildēt