local-stats-pixel fb-conv-api

Holifīlds vs. Bota3

31 0

Sestdien, 10.04. Lasvegasā (ASV) bijušais absolūtais pasaules čempions boksā divās svara kategorijās Evanders Holifīlds (47) astotajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica bijušo Fransua Botu (41), atņemot viņam piederošo WBF pasaules čempiona titulu.
Kā pēc cīņas izteicās pats jaunais WBF čempions, viņš negrasās apstāties pie sasniegtā. Holifīlds atkal grib atgūt WBC, WBA un IBF jostas. „Kad es cīnījos ar Džordžu Formenu man bija smieklīgi! Man bija 29, bet viņam 42 gadi,” stāsta Holifīlds.

Tikai pēc cīņas es sapratu, ko domāja Džordžs sakot, ka galvenais nav vecums, bet gan vēlēšanās pilnībā veltīt sevi nospraustajam mērķim.”

„Nedrīkst ļaut citiem sevi mācīt. Es boksēju, jo man to gribas darīt! Pēc zaudējuma Ridikam Bovam 1992. gadā es visiem saku, ka es atkal kļūšu par absolūto pasaules čempionu. Man jau izdevās izcīnīt divus no kārotajām jostām, bet ne visas trīs uzreiz. Un šeit nav runa par naudu: es esmu izaudzis nabadzībā un man nekā nav bijis. Taču man mācīja nospraust mērķus dzīvē un nekad nepadoties.”

Reklāma
Reklāma
31 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Normāls opis..

Nu, lab, ne gluži opis.. ;D

1 0 atbildēt

atbildot uz BoyDestroy komentāru " Normāls opis.. Nu, lab, ne gluži opis.. ;D " nav ne vainas :)

1 0 atbildēt

atbildot uz dick komentāru " lol klicko tacu vinu apeediis brokastiis " Tikai ausi apziedīs ar Nutellu xD

0 0 atbildēt