local-stats-pixel fb-conv-api

Fitnesa trenera pārvērtības +33kg muskuļu masas79

332 8

Šis raksts būs par cilvēku vārdā, Lauris Mičulis, kurš 2.5 gadu laikā ir pārvērtis sevi līdz nepazīšanai. Kaut arī bērnībā vienmēr viņš nodarbojās ar sportu, vienmēr bija pats tievākais savā draugu lokā, bet tad viņš izdomāja, ka ir pienācis laiks mainīties un sāka apmeklēt svaru zāli. Papildus mācoties RSU pilnveidoja savas zināšanas un spēja sevi mainīt.
Šobrīd strādā par fitnesa treneri, sastāda individuālās uztura, treniņa programas, kā arī vada individuālos treniņus, un tirgo uztura bagātinātājus.
Skontaktēt var caur draugiem.lv : Lauris Mičulis, vai skypu: lauris.miculis

332 8 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

baigā reklāmiņa :D

bet malacis tiešām :)

29 2 atbildēt

man ar kādreiz tā kārtīgi jāsaņemās būtu

7 0 atbildēt

Zālē pie spoguļa bija uzraksts, ''Vitamīni un proteīni ir labāki nekā nikotīns.!''

7 0 atbildēt

Tu vispār acīmredzot nezini, kas ir porteīna kokteiļi, proteīns=olbaltumvielas, tas vārds vienkārši ir no angļu valodas ;) Takā tu vislaik uzņem proteīnu ar vistu/pienu/olām utt. ;)

6 1 atbildēt

Un ar to ir jātēlo internetā, jā viss labi, viss pozitīvi, bet KAPĒC to vajag izplatīt netā.

15 10 atbildēt

bļāviens , pirms kāda laikā bija ļoti forš raksts par uztura bagātinātājiem UZTURA BAGĀTINĀAATĀJIEM ,tie nav steroīdi ,ieteiktu sameklēt to rakstu un savus debīlos komentārus izdzēst.

3 0 atbildēt

Pašcieņa par 300% augusi, bet man 1. bilde arī liekas normāla :)

3 0 atbildēt

vouvouvou, kas tad spokos ir atzīmējies, izskatās, ka tev antifanu pulks te veidojas

2 0 atbildēt

Reklāma, ne reklāma, bet tieši šādi stāsti iedvesmo dažus labus pacelt savu pakaļu no dīvāna un savā dzīvē kko pamainīt.

Znotiņ, bokss un bodybuildings ir bilnigi atšķirīgi sportaveidi. doma cilvēki audzē muskuļus tikai tāpē lai kādam iedotu pa jobeli? Kur nu vēl pa to tavu proteīna noniecināšanu, nemāki lietot, nelieto, pasaki vēl ka Mūsu pašu pienaspēks "Pienasēks" ir inde, tas pats proteīnapiena sūkalu pulvers ibio. Logiski, kas par daudz tas par skādi, maksimus 2 prot. kokt dienā un  vis bus labi, tas nav pamata uzturs, tas ir maltītes aizvietotājs. Ai varētu vārīties stundām.....

Karoč ar šito vervelēšanu gribēju pateikt , ka "runāt sūdu" ir pati izplatītākā valoda netā. lab pietiks pats jau peec pajoliņa :D

2,5 gadi, Ļoti labi rezultāti, cepuri nost.

Stay big.

2 0 atbildēt

hey, Lauri, prieks Tevi redzēt :) . Sākumā pats savu programmu stādīji vai gāji pie speciālista?Btw cik daudz naudas Tev ir izmaksājis tas viss kopā?

1 0 atbildēt

"un tirgo uztura bagātinātājus"

zinu es tos bagātinātājus, pie omnadren utt. skaties aknas nenosēdini! emotion

5 4 atbildēt

Jebkurš izglītots treneris tev ieteiks lietot, multivitamīnus, jo ar pārtiku visus vitamīnus pilnvērtīgi točna neuzņem un wheyu, tā ir bāze pie kuras jāpieturas, pārējie UB nemaz nav īpaši vajadzīgi.

0 0 atbildēt

not bad.

0 0 atbildēt

vajadzēja palikt pie 83

ps. cik augums ?

0 0 atbildēt

Mans svars 93kg, to jau tikai spiešanā no krūtīm uz reizēm taisa, to kādas 12-13x varu

0 0 atbildēt

Uz reižu tas ir cik? Ja domā uz 10x, tad 165kg

0 0 atbildēt

Nu ar masu nāk arī spēks, bet trenējoties tieši uz spēku masa īpaši nenāk, nu tas jau kā kuram mērķis, man, piemēram, vilkmē max ir 225kg un nedomāju, ka tas būtu maz kaut arī uz spēku baigi neeju, bet pēdējā laikā nedaudz vairāk gan uz to trenējos

0 0 atbildēt

Bez uztura bagātinātājiem var mierīgi iztikt, ja ir ideāls uzturs, tad tie nemaz nav ļoti vajadzīgi

1 1 atbildēt

Tu vienkārši nespētu sēdēt uz tādas diētas kā viņš, ko baigi lepojies ar to, ka dabūn savus niecīgos 70 kg bez olbaltumviela pulvera? Ko tur ko lepoties, kad dabūsi visus 90 kg uz savu augumu tad varēsi lepoties, bet tas ir tikai īpašiem gadījumiem, kuriem ir gēni. Šinī variantā čalis smagi strādāja, ēst pareizi tas ir grūtākais darbs, kas varbūt, pats to daru un zinu, ko tas nozīmē.

0 0 atbildēt

Malacis, es tagad arī tieši tāpat eju uz masu, no 76 kg uz 95 kg jau, tikai man arī tauku slānis nāk klāt. Tu bez taukiem masu uzņēmi vai pēctam nožāvējies?

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »