local-stats-pixel fb-conv-api

F1: Lauda - "Massa pārāks par Raikkonenu"3

14 5
Nikijs Lauda atzīst, ka šobrīd nav gatavs likt savu naudu uz kādu Formula 1 čempionāta līderiem cīņā par titulu, jo "McLaren" un "Ferrari" komandu spēki ir pārāk līdzīgi.
Līdz sezonas beigām vēl maksimāli pieejami 70 punkti katram pilotam un uz čempiona titulu reāli pretendē trīs piloti: Luiss Hamiltons, Kimi Raikonens un Felipe Masa - visus trīs šķir tikai astoņi punkti. Tostarp Konstruktoru kausā "Ferrari" komanda pirms Valensijas sacīkstes ir tikai 11 punktus priekšā "McLaren". Cīņa ir ļoti līdzīga jau kopš sezonas sākuma, turklāt piloti un komandas jau vairākkārt pieļāvuši kļūdas, kas svaru kausus nosvēruši te vienas, te otras komandas pusē.
"Uz doto brīdi komandas ir spēkos vienlīdzīgas," paziņoja Lauda. "Pie tam visi piloti ik pa laikam pieļauj kļūdas. Lai gan Masa paveica perfektu darbu Budapeštā, tas nepalīdzēja, jo viņa mašīnas dzinējs neizturēja."
"Līdz šim pārliecinošāk cīņā par titulu izskatās Masa un Hamiltons, jo Raikonena sniegums ir bijis pārāk svārstīgs," turpināja Lauda. "Šobrīd Masam ir pārsvars pār Raikonenu vismaz no pilota snieguma viedokļa, lai gan tas var mainīties jebkurā mirklī."
Šobrīd cīņā par titulu piedalās divi "Ferrari" piloti, tomēr Lauda ir pārliecināts, ka agrāk vai vēlāk viss tiks nolikt pa vietām un komanda vai apstākļi izvēlēsies vienu pilotu, kas turpinās cīņu. Austrietis ir gandrīz drošs, ka tas būs Masa.
"Viss tiks nolikts pa vietām kaut kādā brīdī, tomēr šobrīd Masa ir pārāks par Raikonenu," atzina RTL televīzijas eksperts. "Šobrīd pat esošā čempiona nosaukums nedod Raikonenam nekādas priekšrocības attiecībā uz savu komandas biedru."

14 5 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
es piekritu Black Jo tocna baigais sviests
0 0 atbildēt
wot wot
0 0 atbildēt
tie vairs nav spoki, bet sviests kaut kāds...kam tas interese pats paskatīsies sporta saitosemotion
0 1 atbildēt