local-stats-pixel fb-conv-api

Edgars Masaļskis46

52 10

Edgars Masaļskis (dzimis 1980. gada 31. martā, Rīgā, Latvijā) ir latviešu hokejists - vārtsargs, kurš pārstāv KHL klubu Rīgas "Dinamo".

Masaļskis ir viens no Latvijas labākajiem vārtsargiem. Viņš ir piedalījies Latvijas hokeja izlases sastāvā 8 Pasaules čempionātos, 3 Olimpisko spēļu turnīros, kā arī divos Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīros un divos Pasaules čempionātos junioriem.

Visilgāk (5 sezonas) Masaļskis ir spēlējis Liepājas Metalurga rindās. 2006./07. gadu sezonā viņš spēlēja trijos klubos, lai gan dažus mēnešus bija bez kluba. Sezonu viņš iesāka Baltkrievijā - Minskas "Dinamo" rindās. Pēc 1 aizvadītas spēles viņš tika atlaists un pievienojās citam Baltkrievijas klubam - Minskas "Junost", bet vēlāk devās uz Vācijas 2. spēcīgākās līgas klubu EHC Freiburga. 2007./08. gada sezonu Masaļskis aizvadīja Žlobinas "Metallurg" komandā Baltkrievijas čempionātā.

2008. gada KHL sezonas sākumā Masaļskis aizvadīja vairākas veiksmīgas spēles, tika atzīts par Kontinentālās hokeja līgas nedēļas vērtīgāko vārtsargu, bet naktī uz 2008. gada 16. septembri Masaļskis cieta uzbrukumā Vecrīgā. Kā liecina informācija plašsaziņas līdzekļos, pēc strīda kādā naktsklubā viņu esot piekāvuši 5-6 cilvēki. Labās kājas potītes lūzuma dēļ hokejists nevarēja spēlēt 3 mēnešus. Klubs ar viņu lauza līgumu, bet 2009. gada 1. janvārī viņš parakstīja līgumu ar DEL līgas klubu EV Duisburga.

2009./10. gada sezonu Masaļskis atkal aizvada Rīgas "Dinamo".

52 10 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://dinamoriga.eu
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

;

0 1 atbildēt

atbildot uz jašins komentāru " chester, ibio matj !! ja tev nepatīk šis vārt... " Aizver muti sūda brāl aiz zilā ekrāna baigi varens jūties?? parādi, man kaut vienu komentu, kur es būtu Ska,Salavatu, vai Čelabinskas Traktoru... Esmu par Dinamo un Latvijas izlasi, un kur es esmu rakstījiss, ka man nepatiik Masaļskis? Es teicu, ka viņš ir Labs, stabils vārtsargs, bet ne izcils!

0 2 atbildēt

chester, ibio matj !! ja tev nepatīk šis vārtsargs, nu tad pis sūdu. !! ta uzreiz arī pasaki, ka esat pat SKA Sanktpeterburgu, vai Krievijas izlasi. kādam vnk vajag uzšaut ! :D

1 3 atbildēt

danu baigais raksts Psss...

9.bildes un viss?

nau pat biogrāfija!

0 2 atbildēt

Un ko tu ar šo rakstu gribeeji pateikt? Labs jau viņš ir, bet ne izcils, bet vai tamdēļ jātaisa raksts, pietam bez  apraksta?

0 4 atbildēt

īsti normāls viņš nav... tik bieži iegāž visu komandu , olimpiādē pēdējā spēlē papildlaikā tādu zilo ielaida , par to vien viņu  vajdzēja atlaist..

0 4 atbildēt
« 1  2  3 »