local-stats-pixel fb-conv-api

Edgars Masaļskis46

52 10

Edgars Masaļskis (dzimis 1980. gada 31. martā, Rīgā, Latvijā) ir latviešu hokejists - vārtsargs, kurš pārstāv KHL klubu Rīgas "Dinamo".

Masaļskis ir viens no Latvijas labākajiem vārtsargiem. Viņš ir piedalījies Latvijas hokeja izlases sastāvā 8 Pasaules čempionātos, 3 Olimpisko spēļu turnīros, kā arī divos Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīros un divos Pasaules čempionātos junioriem.

Visilgāk (5 sezonas) Masaļskis ir spēlējis Liepājas Metalurga rindās. 2006./07. gadu sezonā viņš spēlēja trijos klubos, lai gan dažus mēnešus bija bez kluba. Sezonu viņš iesāka Baltkrievijā - Minskas "Dinamo" rindās. Pēc 1 aizvadītas spēles viņš tika atlaists un pievienojās citam Baltkrievijas klubam - Minskas "Junost", bet vēlāk devās uz Vācijas 2. spēcīgākās līgas klubu EHC Freiburga. 2007./08. gada sezonu Masaļskis aizvadīja Žlobinas "Metallurg" komandā Baltkrievijas čempionātā.

2008. gada KHL sezonas sākumā Masaļskis aizvadīja vairākas veiksmīgas spēles, tika atzīts par Kontinentālās hokeja līgas nedēļas vērtīgāko vārtsargu, bet naktī uz 2008. gada 16. septembri Masaļskis cieta uzbrukumā Vecrīgā. Kā liecina informācija plašsaziņas līdzekļos, pēc strīda kādā naktsklubā viņu esot piekāvuši 5-6 cilvēki. Labās kājas potītes lūzuma dēļ hokejists nevarēja spēlēt 3 mēnešus. Klubs ar viņu lauza līgumu, bet 2009. gada 1. janvārī viņš parakstīja līgumu ar DEL līgas klubu EV Duisburga.

2009./10. gada sezonu Masaļskis atkal aizvada Rīgas "Dinamo".

52 10 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://dinamoriga.eu
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

padies par jaukiem komentariem. pirmais raksts un jau nodirš !

3 0 atbildēt

Edžāa (rock)

2 0 atbildēt

atbildot uz jašins komentāru " te jau visi jutas kruti aiz ekrana...[just da... " Un kritiku (nelielu), jau var arī mierīgāk uztvert, nevis trakot, kā pubertitātes nomāktai tīnei!

Vismaz labi, ka uzrakstīji arī kaut kādu rakstu, nu labi, pareizāk sakot pārkopēji, no Wikipēdijas, bet vismaz varēji uzrakstīt arī viņa gaitas rīga 2000 rindās, jo šis klubs viņa karjeras izaugsmē deva ļoti daudz

1 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

irbe 6 m gaja ārā no vaŗtiem  un viņu sauca par mūri bļed edgaru jasauc karbona mūri

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

vinjam ir tiiri sarkani aizsargi, idiot, neredzeeji, kad vinjsh bija otrais vaartsargs dinamo spelees, kad pruseks bija slims...tu tak esi stulbs !!

1 1 atbildēt

atbildot uz volters komentāru " Davaj lielais runātāj aizej un nostāvi labāk... " piekriitu !!

0 0 atbildēt

Edzham "+", bet tev gan trekns "-", neko vairaak neesi pelniijis

2 2 atbildēt

Tu zajebal, ja tev saka ka melni aizsargi ir Mushtukovam tad ta ir un sarkani vinjam nav bijushi.

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

Ists muuris...vinjsh to pieradija spelees pret SKA !!!!

0 0 atbildēt

;

0 0 atbildēt

atbildot uz RigaGiga komentāru " īsti normāls viņš nav... tik bieži iegāž visu... "

Davaj lielais runātāj aizej un nostāvi labāk...  

0 0 atbildēt

atbildot uz stalone2009 komentāru " dzees nahren aara sho rakstu, ar melnajiem ka... " Čaliit, Muštikovam ir sarkanie kājsargi, un  tas nav arī Enkuzēns, jo viņs pedejas divas sezonas spelē somijas līgā klubā ''kiptukuii''.. ta ka liels LOL tev, Stalone atradies...

1 1 atbildēt

;

0 0 atbildēt

te jau visi jutas kruti aiz ekrana...[just dance] tu jau arii

1 1 atbildēt

Kapec edzam vienaa bildee ir melni kkajsargi un cimdi?? vinsh tach parasti ar baltiem speelee

0 0 atbildēt

dzees nahren aara sho rakstu, ar melnajiem kaajsargiem galiigi nav Edzha(vai nu Mushtukovs vai Enkuzens). Un ko tu vispaar gribeeji pateikt ar sho rakstu???

1 1 atbildēt

;

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »