local-stats-pixel fb-conv-api

EEDC Pro Drift Riga13

82 4

Sestdien, 14 augustā Biķerniekos bija skatāms drifts - Austrumeiropas čempionāta un arī Latvijas Pro klases čempionāta posmi. Tātad, piedalijās arī viesi no ārvalstīm - viens krievs (tika gaidīti vairāk, bet itkā visādas tehniskas ķibeles viņiem), daži somi un lietuvieši, ja nemaldos, arī igaunis bija.

Sacensības bija skatāmas un aizraujošas, pats driftā biju 1moreiz, un jāsaka, ka patīk pat labāk par dragrace. Tika fiksēti vairāki unikāli momenti, piemēram, 1mo reizi LV drifta vēsturē, brauciena uzvarētājs tika noteikts tādēļ, ka viens no sportistiem nespēja 5 min laikā dabūt pie dzīvības pirms starta noslāpušo mašīnu - tā šoreiz nepaveicās Ivo Cīrulim pret Kristapu Blušu. Konkurence bija sīva, vairākkārtīgi uzvarētāja noskaidrošanai tika nozīmēti pārbraucieni. Interesants moments bija konkurentu sūdzības par to, ka Ervīns Žuks ar zilo BMW speciāli piebremzē, lai izjauktu sānslīdi aizmugurē braucošajam. Rezultātā viņu vsp atstāja bez punktiem, kas gan no malas vērojot šķita pārlieku bargi, jo pēdējā pārbraucienā starp viņu un konkuretnu jau tā bija liels atstatums, bet nu tiesnešiem jau labāk redzams :)

Austrumeiropas čempionāta posmā uzvarēja Jānis Eglīte, aiz sevis atstājot Kristapu Blušu, savukārt LV čempionāta ieskaitē šoreiz uzvarēja Kristaps Blušs.

PIedāvāju kaudzīti ar foto, iegūtus ar veco labo Canon EOS400 un kkādu kit objektīvu, bet nu ceru ka kkādu ieskatu dos. + video - to gan aizņēmos no Youtube :) Skatamies emotion

« 1  2  3  4  5 »
82 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Tas mersis... Spēcīgs variants

5 0 atbildēt

Paldies es ļoti gribēju aizbraukt. Un tu man atgādināji. es sākšu raudāt. :D Tiešām. ļoti patīk. un es nevarēju . emotion

1 0 atbildēt

Neskatoties uz to, ka dzīvoju ~100metrus no trases šoreiz aiziet nesanāca, bet 21. laikam būs jāaiziet.

1 0 atbildēt

Man vislabaak Ivo. Vins arii labi brauc pat loti labi un vins arii vieteejais! 

1 0 atbildēt

masinas jau smukas

1 0 atbildēt

Mersis iet zvērā...! emotion

1 0 atbildēt

gvido rockemotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Žuks māk braukt..

un pasākums bija labs.

1 2 atbildēt