local-stats-pixel fb-conv-api

Autopsijā noskaidrots Latvijas hokejista Kivlenieka nāves cēlonis10

52 0

Kivlenieks mūžībā devās 24 gadu vecumā.

ESPN vēstīja, ka glābēji ieradās četras minūtes un 38 sekundes pēc tam, kad bija izsaukta palīdzība, zvanot glābšanas dienestam uz numuru 911. Kivlenieks tika nogādāts slimnīcā, bet viņa dzīvību neizdevās glābt.

Izmeklētājs Tims Vuds paziņojis, ka autopsijā iegūts apstiprinājums, ka Nacionālās hokeja līgas komandas Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Matīss Kivlenieks gājis bojā negadījumā.

Noskaidrots, ka nāves cēlonis bijis salūta petardes trieciens krūtīs, nevis galvas trauma pēc paslīdēšanas, kā iepriekš ziņoja Ziemeļamerikas mediji, atsaucoties uz vietējo policiju.

"Kivlenieka nāves cēlonis, kas minēts autopsijā, ir "uguņošanas lādiņa sprādziens, krūškurvja trauma", nevis galvas trauma, kā minēts pirmajā policijas izvirzītajā versijā," raksta žurnālists Porclains.

Nelaimes gadījums notika Mičiganas štata Novi pilsētā, kur Kivlenieks esot atpūties un svinējis ASV Neatkarības deklarācijas gadadienu, kas tiek atzīmēta 4. jūlijā.

"The Athletic" iepriekš ziņoja, ka Kivlenieks kopā ar vairākiem citiem cilvēkiem baudījis atpūtu āra burbuļvannā jeb džakuzi. Nogājis greizi mēģinājums šaut pirotehniku, un Kivlenieks kopā ar vēl vairākiem cilvēkiem mucis no negadījuma vietas. Viņš neveiksmīgi kritis, gūstot nāvējošu galvas traumu. "Bojāgājušais, pametot džakuzi, paslīdēja un nokrita, atsitot galvu pret betonu," norādīja policists Džeisons Meiers.

 
52 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Nu arī Latvijas ziņās ziņoja ka viņš mira no negadījuma krītot un sasitot galvu. Un nevis no salūta lādiņa kā esot izskanējis. Nedomāju ka var sajaukt sasistu galvu ar raķetes trāpijumu.

6 0 atbildēt

Pieļauju, ka autopsijā noskaidrojuši, no kā tieši miris cilvēks, t.i., nāvējošā trauma bija no petardes, bet kritiens un atsišanās ar galvu pret betonu jau pēc tam.

Skumji...

Līdzjūtība tuviniekiem un draugiem!

5 0 atbildēt

Žēl

3 0 atbildēt

👀

2 0 atbildēt

Vakar, kad ieliki rakstu, ka detalas nemaz nav zinamas, delfos jau bija raksts par saluta atluzu

2 3 atbildēt