local-stats-pixel

«Dinamo» pārspēj Tamperes «Tappara»2

21 2
Rīgas «Dinamo» hokejisti pirmajā pārbaudes turnīra «Tampere Cup 2008» spēlē ar 3:1 pieveica mājiniekus, Somijas klubu Tamperes «Tappara».


Pirmos vārtus rīdzinieki guva jau pirmā perioda trešajā minūtē, kad ar precīzu metienu izcēlās Aleksandrs Ņiživijs, kuram asistēja Juris Štāls. Tomēr trešdaļas 12. minūtē mājinieki atspēlējās pēc Anti Kangasniemi vārtu guvuma. Jāpiebilst, ka «Dinamo» hokejisti pirmajā periodā izdarīja trīs metienus pa Somijas kluba vārtiem, kamēr «Tappara» rīdzinieku vārtus apdraudēja astoņas reizes.


Otrajā trešdaļā nevienai no komandām neizdevās izcelties. Bet trešā perioda 12. minūtē uzvaras vārtus «Dinamo» labā guva Mārtiņš Cipulis, kuram asistēja pirmo vārtu autors Ņiživijs un Atvars Tribuncovs. Bet pēdējā minūtē, kad «Tappara» komanda vārtsargu bija nomainījusi pret sesto laukuma spēlētāju, ripu tukšos vārtos raidīja «Dinamo» kanādiešu leģionārs Marks Hartigans.


«Dinamo» hokejisti Tamperes kausa izcīņā spēlē A apakšgrupā, kurā ir vēl viens Tamperes klubs «Ilves», ar kuru rīdzinieki tiksies ceturtdien, pulksten 20.00. Bet B apakšgrupā sacenšas Somijas klubi Espo «Blues» un «HPK Haamenlinna», kā arī Krievijas klubs Magņitogorskas «Metallurg».

Turnīra formāts paredz, ka katrai komandai ir jāsacenšas arī ar vienu otras apakšgrupas komandu. Piektdien «Dinamo» komanda pulksten 17.00 mērosies spēkiem ar Espo «Blues». Bet sestdien turnīrā katra no komandām aizvadīs vēl pa vienai spēlei, sadalot vietas no pirmās līdz sestajai.
21 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000
Dinamo iet pa vilniem!
0 0 atbildēt
tāpat joprojām māc bažas, ka tik nesanāk tāpat kā Ventspils Ventai emotion
0 0 atbildēt