local-stats-pixel

Dinamo negaidīti uzvar!7

40 2
Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas spēlē Rīgas «Dinamo» komanda šodien viesos ar 4:2 uzvarēja Harlamova divīzijas līderi Jaroslavļas «Lokomotiv». Jaroslavļas «Lokomotiv» un Rīgas «Dinamo» 2:4 (0:1, 1:2, 1:1).
«Lokomotiv»: Guskovs (Sjomins, Rudenko, 27, vair.), Gaļimovs (Mihnovs, 49).
«Dinamo»: Rēdlihs (Dārziņš, 18), Dārziņš (Bērziņš, Rēdlihs, 26), Cipulis (Ņiživijs, Galviņš, 38), Hartigans (Hossa, 59, t.v.).
Soda minūtes: 2:12. Jau no spēles pirmajām minūtēm viesi aktīvi uzbruka mājinieku vārtiem. Bīstamu pretuzbrukumu izveidoja Guntis Galviņš ar Ģirtu Ankipānu, bet rezultāts nemainījās. Trešdaļas vidū rezultātu atklāt varēja laukuma saimnieki, bet Aleksejs Mihnovs neizmantoja simtprocentīgu izdevību pārspēt Sergeju Naumovu. Mirkli vēlāk tāda pati iespēja bija Aleksejam Jašinam, bet arī šoreiz Naumovs bija nepārspējams. Perioda beigās rezultātu atklāja Miķelis Rēdlihs, kas pretuzbrukumā apspēlēja aizsargu un raidīja ripu Georgija Gelašvili sargātajos vārtos — 1:0. Otrās trešdaļas sākumā «Lokomotiv» aizsargs Vitālijs Višņevskis savai komandai nopelnīja divu minūšu sodu, taču uzreiz pēc atgriešanās laukumā rīdzinieki dubultoja savu pārsvaru — Lauris Dārziņš pēc Armanda Bērziņa un Miķela Rēdliha piespēlēm mača 27. minūtē panāca 2:0. Mirkli vēlāk uz noraidīto spēlētāju soliņa devās Dūvijs Vestkots, un Aleksandram Guskovam pietika ar pusminūti, lai realizētu skaitlisko vairākumu — 2:1. Otrā perioda beigās vārtus atkal guva viesi, kad spēles 38. minūtē Mārtiņš Cipulis pēc Aleksandra Ņiživija un Gunta Galviņa piespēlēm panāca 3:1 «Dinamo» labā. Mača 49. minūtē Aleksands Gaļimovs samazināja rezultātu starpību — 3:2. Tuvojoties spēles beigām, Naumovam vajadzēja izturēt arvien lielāku mājinieku spiedienu, ko vārtsargs kopā ar komandu veiksmīgi izdarīja. Spēles pēdējā minūtē «Lokomotiv» nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet tas augļus nenesa. Toties rīdzinieki izmantoja savu iespēju, un 59. minūtē Marks Hartigans pēc Marsela Hossas piespēles raidīja ripu jau tukšos vārtos — 4:2. Jāpiebilst, ka mājinieku rindās par labāko spēlētāju atzina Alekseju Jašinu, bet viesiem — Miķeli Rēdlihu. Nākamo spēli Rīgas «Dinamo» komanda aizvadīs piektdien, kad viesos tiksies ar Kaspara Saulieša pārstāvēto Minskas «Dinamo». Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas spēlē Rīgas «Dinamo» komanda šodien viesos ar 4:2 uzvarēja Harlamova divīzijas līderi Jaroslavļas «Lokomotiv». Jaroslavļas «Lokomotiv» un Rīgas «Dinamo» 2:4 (0:1, 1:2, 1:1).
«Lokomotiv»: Guskovs (Sjomins, Rudenko, 27, vair.), Gaļimovs (Mihnovs, 49).
«Dinamo»: Rēdlihs (Dārziņš, 18), Dārziņš (Bērziņš, Rēdlihs, 26), Cipulis (Ņiživijs, Galviņš, 38), Hartigans (Hossa, 59, t.v.).
Soda minūtes: 2:12. Jau no spēles pirmajām minūtēm viesi aktīvi uzbruka mājinieku vārtiem. Bīstamu pretuzbrukumu izveidoja Guntis Galviņš ar Ģirtu Ankipānu, bet rezultāts nemainījās. Trešdaļas vidū rezultātu atklāt varēja laukuma saimnieki, bet Aleksejs Mihnovs neizmantoja simtprocentīgu izdevību pārspēt Sergeju Naumovu. Mirkli vēlāk tāda pati iespēja bija Aleksejam Jašinam, bet arī šoreiz Naumovs bija nepārspējams. Perioda beigās rezultātu atklāja Miķelis Rēdlihs, kas pretuzbrukumā apspēlēja aizsargu un raidīja ripu Georgija Gelašvili sargātajos vārtos — 1:0. Otrās trešdaļas sākumā «Lokomotiv» aizsargs Vitālijs Višņevskis savai komandai nopelnīja divu minūšu sodu, taču uzreiz pēc atgriešanās laukumā rīdzinieki dubultoja savu pārsvaru — Lauris Dārziņš pēc Armanda Bērziņa un Miķela Rēdliha piespēlēm mača 27. minūtē panāca 2:0. Mirkli vēlāk uz noraidīto spēlētāju soliņa devās Dūvijs Vestkots, un Aleksandram Guskovam pietika ar pusminūti, lai realizētu skaitlisko vairākumu — 2:1. Otrā perioda beigās vārtus atkal guva viesi, kad spēles 38. minūtē Mārtiņš Cipulis pēc Aleksandra Ņiživija un Gunta Galviņa piespēlēm panāca 3:1 «Dinamo» labā. Mača 49. minūtē Aleksands Gaļimovs samazināja rezultātu starpību — 3:2. Tuvojoties spēles beigām, Naumovam vajadzēja izturēt arvien lielāku mājinieku spiedienu, ko vārtsargs kopā ar komandu veiksmīgi izdarīja. Spēles pēdējā minūtē «Lokomotiv» nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, bet tas augļus nenesa. Toties rīdzinieki izmantoja savu iespēju, un 59. minūtē Marks Hartigans pēc Marsela Hossas piespēles raidīja ripu jau tukšos vārtos — 4:2. Jāpiebilst, ka mājinieku rindās par labāko spēlētāju atzina Alekseju Jašinu, bet viesiem — Miķeli Rēdlihu. Nākamo spēli Rīgas «Dinamo» komanda aizvadīs piektdien, kad viesos tiksies ar Kaspara Saulieša pārstāvēto Minskas «Dinamo».
40 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
papjerla!!! :DDDD dinamo! dinamo!
1 0 atbildēt
nu nemaz jau tik negaidīti tas nebija!! Dinamo ne vienu vien reiz ir pierādījuši ka ir augstas klases komanda, kura var cīnīties ar visām favorītkomandām P.s Un zaudēt vājākajiem :)))
1 0 atbildēt
YEEEEEEEEEEEEEESssss
1 0 atbildēt
Malači, beidzot sāk atkopties pēc zaudējumu sērijas! emotion
1 0 atbildēt
Jeeej.... maniii miiluliiishi emotion emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
Protams, ka malači! Savādāk nemaz nedrīkstēja būt, jo mums arī jāsadod pa viņu saltajām krievu pēcpusēm! :)
1 0 atbildēt
malači(tikai viņiem acis naw malā) :)
0 0 atbildēt