local-stats-pixel fb-conv-api

Deivids Bekhems4

42 2

Pasaulslavenais futbolists Deivids Bekhems savu pirmo spēli Losandželosas komandas «L.A. Galaxy» sastāvā aizvadīs jau šo sestdien, tomēr visi apspriež nevis šo faktu, bet viņa sievas Viktorijas debiju NBC televīzijas šovā.
au ziņots, ka ekstravagantā bagātniece savu pārcelšanos uz ASV pārvērtusi par ievērojamu pašreklāmas kampaņu, kuras ietvaros telekompānija NBC demonstrēja raidījumu «Victoria Beckham: Coming to America». Šovā grupas «Spice Girls» soliste izvēlējās sev māju Beverlīhilsā, kā arī stāstīja par grezno pieņemšanu, kuru pāris sarīkoja, pārceļoties uz dzīvi Amerikā.

Lai vairotu amerikāņos cieņu un mīlestību pret Bekhemu savienību, Viktorija arī atklājusi 20 faktus, kuri līdz šim turēti noslēpumā.

1. Zirņu diēta
«Posh Spice» jeb Viktorija atzinusies, ka pusaudža vecumā cietusi no vielmaiņas traucējumiem, kuros vaino citu grupas «Spice Girls» dalībnieci Džeriju Halivelu, kura viņai ieteikusi normāla ēdiena vietā izvēlēties saldētos zirņus.

2. Eminema šoks

Bekhemu pāris savulaik, ar lielu pompu demonstrējot savu niknumu un neapmierinātību, atstāja repera Eminema koncertu Mančesterā. Ģimenei nepatika skandalozā mūziķa lēkāšana pa skatuvi ar motorzāģi rokās, seksa imitēšana, trīs metrus gara dzimumlocekļa demonstrēšana, kā arī sēšanās uz elektriskā krēsla. Bekhemus joprojām neapmierina nākotnes perspektīva, ka viņu bērniem jāaug pasaulē, kurā Eminems tiek uzskatīts par zvaigzni.

3. Skopā māte

Viena no labākajām kāzu rīkotājām Lielbritānijā Līza Teilore savulaik atteicās no Bekhemu kāzu plānošanas, jo Viktorijas māte paziņoja, ka Līza gūst labumu no viņas ieteiktajiem floristiem un restorāniem.

4. Bērni kristīti personīgajā baznīcā

Bekhemu dēli tika kristīti kapelā, kas uzbūvēta līdzās viņu mājai Lielbritānijā. Lielā arkā virs ieejas atrodas balts eņģelis, kurš ir ļoti līdzīgs eņģelim, kāds uztetovēts uz Deivida muguras. Nelielo kapelu ieskauj mākslīgas drupas, kuru ierīkošana izmaksājusi ap 100 tūkstošiem mārciņu. Mākslīgie gruveši ir precīza kopija tām drupām, kas ieskauj baznīcu, kurā Bekhemi laulājās.

5. Stringi

Bekhema draugi ilgu laiku apsmēja viņu par to, ka Viktorija kādā TV sarunu šovā paziņoja - Deividam patīk valkāt viņas stringu apakšbiksītes.

6. Deivids ir apsēsts ar kārtību

Deividam Bekhemam ir viegla paranojas forma - viņš uzskata, ka katrai lietai ir sava vieta. Bekhema komandas biedri Anglijas izlasē bieži vien ķircinās, izmētājot viņa futbolista ekipējumu.

7. «British Airways» brīvbiļete

Pēc tam, kad 2000. gadā Hītrovas lidostas apkopējs nozaga Viktorijai trīs «Louis Vuitton» čemodānus, viņa pieprasīja sev mūža brīvbiļeti «British Airways» reisos 1. klasē. Tā vietā aviokompānija viņai piedāvāja kompensāciju - 100 tūkstošus sterliņu mārciņu.

8. Dienas varoņi

1999. gadā dzeltenais žurnāls «OK!» par ekskluzīvām tiesībām fotografēt Bekhemu kāzas samaksāja 1 miljonu sterliņu mārciņu.

9. Sods Deividam

1998. gadā Deivids Bekhems tika uzskatīts par galveno grēkāzi Lielbritānijā - valsts izlase neieguva pasaules kausu. Izšķirošās spēles laikā futbolists tika noraidīts no laukuma, jo uzspļāva Argentīnas izlases spēlētājam. Pārskaitušies līdzjutēji uzzīmēja karikatūru, kurā viņš savā iecienītajā pludmales tērpā - indonēziešu sarongā - bija pakārts.

10. Pirmā grūtniecība šokē

Uzzinot, ka Viktorija ir mātes cerībās, viņa bija ļoti pārsteigta, jo 20 gadu vecumā ārsti viņai diagnosticēja policistozi, apgalvojot, ka viņa nevarēs ieņemt bērnu, ja neveiks īpašas medicīniskas manipulācijas.

11. Veterāni neļauj Bekhemiem lidot

Veterānu protestu dēļ Bekhemiem nācās atcelt labdarības pasākuma laikā paredzēto Lielbritānijas kara lidmašīnu šovu.

12. Krūzs izglābj

Masu mediji pāra jaunāko dēlu Krūzu, kuram šobrīd ir 2 gadi, nosaukuši par «savienības glābēju», jo viņš pasaulē nāca pēc tam, kad Viktorijas un Deivida attiecībās bija iestājusies krīze. Bijusī ģimenes preses pārstāve Rebeka Lusa paziņoja, ka viņu un Deividu saistījušas ne tikai darba devēja un ņēmēja attiecības. Sekretāre šo attiecību stāstu pārdeva tabloīdiem. Lai arī Bekhemi apgalvoja, ka šis paziņojums ir smieklīgis, viņi to nenoliedza.

13. Finansiālā katastrofa

Otrais Viktorijas solo albums pēc tā ierakstīšanas veikalu plauktos nemaz nenonāca, jo tas nekavējoties tika nosaukts par finansiālo katastrofu. Ierakstu kompānija bez liekas publicitātes pārtrauca līgumattiecības ar Viktoriju, kura pēc tam sevi pieteica modes pasaulē.

14. Kāds vēlējās nolaupīt viņu bērnu

2002. gads Bekhemiem pagāja trauksmes režīmā - viņiem kļuva zināms par kādu noziedznieku plāniem nolaupīt Viktoriju un Bruklinu, lai pēc tam pieprasītu 5 miljonus sterliņu mārciņu. Aizdomās turētie ļaundari tika aizturēti, un lieta noklusa.

15. Nauda! Nauda!

Eksperti lēš, ka Viktorija kopā ar citām grupas «Spice Girls» dalībniecēm šī gada nogalē plānotajā koncertturnejā nopelnīs ap 10 miljoniem sterliņu mārciņu. Tiesa gan, Viktoriju šī summa īpaši nesatrauc - par pievienošanos futbola komandai «L.A. Galaxy» viņas vīrs saņēmis 250 miljonus ASV dolāru. Atbilstoši laikraksta «Sunday Times» pērn apkopotajam miljonāru sarakstam, šobrīd ģimenes īpašumi novērtēti par 174 miljoniem dolāru.

16. Rezerves kopijas

Deivids Bekhems sirds dziļumos ir neglābjams romantiķis, un joprojām ir saglabājis papīra strēmelīti, uz kuras 1997. gadā, pirmo reizi tiekoties, pierakstīja Viktorijas tālruņa numuru. Atgriežoties mājās, futbolists drošības pēc dārgo numur pārrakstīja uz sešām citām lapiņām - gadījumam, ja pazaudēs oriģinālu.

17. Visvarenā viktorija

Īsu brīdi Tiso madāmas vaska figūru muzejā bija redzama aina, kurā Deivids un Viktorija attēloti kā Jāzeps un Marija, savukārt viņu dēlam bija Jēzus bērniņa loma. Tiesa gan, šai ekspozīcijai nebija ilgs mūžs - ticīgie ļaudis bija neapmierināti ar šādu zaimošanu.

18. Tās nolādētās pumpas!

Pusaudzes gados Viktoriju mocīja pūtītes - viņa nekad no mājas neizgāja bez biezas dekoratīvās kosmētikas kārtiņas. Šī iemesla dēļ viņa jūtas slikti, jo arī 33 gadu vecumā pūtītes nav pametušas viņas seju.

19. Cīņa ar lieko svaru

Lai nomestu 12 liekos kilogramus, kas Viktorijai bija parādījušies pēc jaunākā dēla Krūza nākšanas pasaulē, viņa rīkojās, sekojot savas draudzenes Elizabetes Hērlijas piemēram - pārtika no krešu salātu zupas. Pagājušajā gadā trīs dēlu mātes vidukļa apkārtmērs bija 58 centimetri.

20. Spēcīgais Bekhems

Futbola zvaigznes Deivida Bekhema spēcīgais spēriens ir plaši pazīstams. 6 gadu vecumā viņa spertā bumba trāpīja pa vectētiņa seju, sasitot brilles.

42 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

+

2 0 atbildēt

a bildes? KUR BILDES???

0 0 atbildēt

kāda vēl spēle sestdien?

0 0 atbildēt

Lielisks futbolists

0 0 atbildēt