local-stats-pixel fb-conv-api

Cik tad īsti veselīga ir McDonald's pārtika?34

Jau iedomājoties vien par Maķīša paiku, mutē saskrien siekalas. Kraukšķiga, silta maizīte, sulīgs bifšteks, mērcīte... bet vispirms tu ej nopirkt kārtējo burgeri, izlaso šo rakstu! Kas notiek tavā kuņģī, kad nepārtraukti tiek ēsts maķītī? Vai McDonald's piedāvā veselīgu pārtiku tā kā reklāmās vai arī lēnām nogalina savus pastāvīgos klientus? Nekādu pārspīlējumu, tikai fakti! Patīkamu lasīšanu!

334 9 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Nav jau jāēd maķītī katru dienu emotion

28 0 atbildēt

Negribu būt tas cilvēks, bet lielākā daļa no šeit rakstītā ir lietas ko mēs jebkurā gadījumā uzņemam pat neejot uz maķīti.

13 0 atbildēt

Ja ēdīs šādu ēdienu katru dienu un lielā daudzumā, tad nebūs nekāds brīnums, ja radīsies veselības problēmas. Kas par daudz, tas par skādi.

11 0 atbildēt

Tajā skābē var ielikt pilnīgi jebko tāda pašā izmērā un masas un rezultāts būs tāds pats.

9 0 atbildēt

nu ja kāds ēd to kā ikdienas ēdienreizi, tad noteikti ir veselības problēmas, un ja ir tās tad vajag zāles kas nomāc sliktu sajūtu, un ja ir tās tad tiek sabojāts organisms vēl vairāk un vajag jau iet pie ārsta, lai tu justos normāli un varētu atkal ēst šo pārtiku. 

viena problēma ir tāda ka šo ēd vairāk jauni cilvēki, pusaudži un arī bērni. un tā kā organisms ir jauns, un nav daudz sabojāts, tad ēdot kaut vai katru dienu, vai dažas reizes nedēļā nevarēs just slikto ietekmi, tam vajag gadus, kad jau ir par vēlu. 

otra lieta - tu vari kategoriski atteikties no visām ātrajām ēstuvēm un kaitīgiem ieradumiem, bet ēst to ko tu gribi nopērkot to veikalā. un tur ne mazums produkti ir tik pat un vairāk kaitīgi. vai arī tu esi pieradis sālīt ēdienus, likt kaudzēm cukura pie tējām un kafijām, pārtikt no treknas gaļas un eļļā ceptiem produktiem. tad jau labāk ēst maķītī. 

nu labi, jau labi. es tur ēdu apmēram dažas reizes gadā. iepriekšējo reizi šogad sākumā. un tas ir paredzēts 2 mērķiem - 1. kad apkārt nav kur tā nopirkt ko ēst un ir maz laika, bet blakus ir burgeri, un tu esi tā izsalcis ka tu apēdīsi gandrīz jebko, un burgeri tač ir garšīgi. 2. tad kad tev ir brīvs laiks, tu esi jau labu laiku ēdis normālu ēdienu, tev ir nauda, un tu gribi vienk. izbaudīt dažādus dzīves labumus un nelabumus. tad tu pasūti visu mcdonalds menu un viens vai ar draugiem tā piestum māgu ka vēlreiz tu ilgi tur negribēsi rādīties. un nākamajā dienā tev ir ēdiena paģiras. 

p.s. neesmu redzējis kādu rakstu par picu kaitīgo ietekmi. lai gan picas liekas daudz veselīgākas un parasti tā ir tieši treknā gaļa kas padara to neveselīgu, taču gribētu zināt vai tur kas iekšā vēl slēpjas. 

7 0 atbildēt
Maķītis taču nav domāts ikdienas lietošanai, pareizi?
6 0 atbildēt

Pilnībā nekas nenotiek, ja ievēro kaut mazāko diētu. Var ēst i hamburgerus, i visu pārējo.  Visi drāž smadzenes ar tiem hamburgeriem, bet uztaisat testu, kas notiek ar kuņģi, kad Tu apēd tualetes papīra cīsiņus vai zivju konzervus, kur 50% gadījumu pat zivis nav stāvējušas klāt.

 

Reāli neveselīgākais hamburgerā ir baltmaizes bulciņa, viss pārējais nav indīgāks par šokolādes batoniņu ar salātlapām.  Protams visas limonādes ir indīgas un nevajag tik drāzt kōlu, jo tak multimiljardu kompānija..... tas pats limpo satur tās pašas ķīmijam un pat vairāk!  Jau piuegriezušies šitie maķīša pisēji. Jo šāda veida testi ir pirkti, lai radītu neslavu tai firmai.  NEKUR nav bijis tests ar visu pārtiku, kas pat par mata tiesu NAV veselīgāka.

 

Žēl, ka nevar vairāk mīnusus salikt, šo tēmu tagad maļ katrs otrs tirliņš spokos.

 

PS: Ja ir pat mazākā sajēga par savu organismu un zini, kas ko labu/sliktu dara, tad nav nekādu problēmu... kur nu vēl, ja regulāri trenējies.   Pie tam, kaut vai tas pats pētersīlis izvada sāli no organisma...kur vēl ir daudz un dažādu zaļumu/uzlējumu, kas palīdz attīrīt organismu.

14 8 atbildēt

būtu salīdzinājuī kas notiek ja apēt maizi ar gaļu, itkā kāds zinātu kam tur bija jānotiek normālos apstākļos. Šis test ir nepilnīgs un maldinošs. ES jau nesaku , ka maķīts ir labs bet tests ir nepilnīgs.  emotion

4 0 atbildēt
1x mēnesī jau var aiziet uz maķīti, ne!?
2 0 atbildēt

vienreiz gadā uzēdu un pietiek emotion

1 0 atbildēt

Da labi, tu gribi teikt, ka fastfood ir neveselīgs?  emotion

2 1 atbildēt
0 0 atbildēt

Es dotu priekšroku riekstiņiem un fiziskām aktivitātēm.

0 0 atbildēt
Es eju reizi pusgadā un ņemu tikai kartupelīšus, dzērienu un saldējumu. Patstāvīga vilšanās par kartupelīšiem... emotion
0 0 atbildēt

Es makiti iegriezos gada 2 vai 3 reizes.

0 0 atbildēt
Loti daudz kas ir atkarigs no cilveka fiziologiskajam ipasibam, cits var est tikai makiti un staigat 60kg citam makitis uzmetis 300 gramus tauku. Loti atkarigs dzives ritms, kravejam loti iespejams ari vajag pa dienu 5000 kalorijas, citam 2000 jau pari malam... nevajag aizmirst par metabolismu, loti lielu lomu spele, citam viss uzsucas pa stundu citam pa 3 un atliekas taukos.
0 0 atbildēt
anh avatarsanh

Te jau daži labi visu pateica, bet nu jā raksts galīgs bullšits... emotion

0 0 atbildēt
Vispār es arī esmu lauciniec, be aptaukojusies neesmu, tāka nerunā par visiem.
0 0 atbildēt
Tagad zinäšu, ka McDonalds ir neveseligs, êdîšu Hesburgerã emotion
1 1 atbildēt

labots emotion

0 0 atbildēt