local-stats-pixel fb-conv-api

Bokseri diskvalificē par uzmākšanos sievietei2

25 1
Lielbritānijas Amatieru boksa asociācija diskvalificējusi savas valsts bokseri Billiju Džo Sandersu, kurš startēja arī Pekinas olimpisko spēļu boksa turnīrā, par uzmākšanos kādai sievietei pirms pāris mēnešiem.
Pagaidām nav zināms diskvalifikācijas termiņš, taču zināms, ka 18 gadus vecais bokseris gatavojoties Pekinas olimpiskajām spēlēm treniņnometnē Francijā uzmācies kādai francūzietei. Šī notikuma videoieraksts parādījies arī kādā interneta portālā, taču neilgi pēc tam ticis izņemts. Tiek ziņots, ka Billijs Džo Sanderss esot "nekaunīgi uzvedies". Gan Lielbritānijas Olimpiskā komiteja, gan boksera treneris pauduši sarūgtinājumu par to, ka par diskvalifikāciju tiek paziņots olimpisko spēļu laikā, lai gan incidents notika pāris mēnešus atpakaļ. Treneris Terijs Edvards atzinis, ka par šo notikumu nevajadzējis paziņot laikā, kad trīs viņa audzēkņi cīnās par medaļām Pekinas olimpiādē, jo tas var negatīvi ietekmēt viņu startu (Tonijs Džefrīzs un Davids Praiss izcīnīja bronzas medaļas, savukārt Džeims Digeils cīnīsies par zeltu).
Sanderss, kurš startē svara kategorijā līdz 69 kilogramiem izstājās boksa turnīra astotdaļfinālā, piekāpjoties kubietim Karlosam Suaresam, kurš tagad jau ir iekļuvis finālā un nedēļas nogalē cīnīsies par olimpiskā čempiona titulu.
25 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
pff par uzmākšanos diskvalificēja tad tā asociācija ir viena liela idiotu banda :)
0 0 atbildēt