local-stats-pixel fb-conv-api

Ar ko baro skolniekus dažādās pasaules valstīs?78

546 2

Hai!

546 2 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

Ja kas pēc pieredzes saku ka Francijā ir kaut kā tā, tikai pusgada laikā cik tur dzīvoju nevienu reizi nēsmu redzējusi ka skolā būtu friškas, vienmēr jogurts augļi,siers, ja grib saldais un normāls ēdien, vai makaroni, vai franču pupiņas vai kas cits.Bet brokastis skolā mani mazliet nošokēja nākt pirms 1,5h uz skolu lai kopā paēstu brokastis, brokastīs izvēle ir maziņa un veselīga- sausās brokastis visādi mušļi, augļi, jogurti,tēja,kafija,kakao. Bet bija interesanti salīdzināt ēšanu tur un ēšanu Latvijas skolās.

0 0 atbildēt

Cik es dzirdēju Francijā kečupu skolās vairs nepasniedz.emotion

0 0 atbildēt

Arī mums skolā, Saldū, ir vienkārši fantastiska ēdnīca- ēdiens garšīgs, un darbinieki draudzīgi. Neraža gan tā, ka pāri ielai ir MAXIMA un visi sīči (5.-7.kl) skrien uz turieni, pēr čipsus un vēl nez kādus sūdu, kaut gan tas ir tieši tas vecums, kad veselība ir pirmajā vietā. Katru dienu, viņiem dod porcijas Ls 1,50 apmērā- makaroni ar gaļu. zupas, kartupeļi, saldie, kā nu kuro reizi. Ko viņi? Apvanda porciju un aiziet. Nesaprotu tolku maksāt naudu. Šādu ēdienu viņi laikam novērtēs tad, kad viņi dzīvos kojās un pārtiks tikai no Roltoniem. emotion

0 0 atbildēt

Patiesībā, skolas ēdienam nebūtu ne vainas, ja to negatavotu nenormālos daudzumos kopā. Piemēram - iedomājies - ieliec katliņā izvāri 6 kartupelīšus, pieber nedaudz sāls un liec uz šķivja vēl uzšauj sviestiņu,  un iedomājies kā tas ir skolā - 50 kartupeļi milzīgā katlā tiek vārīti, pielikta karote sāls un tad uz ātro uzšauts uz šķīvja. Kuru izvēlēsies? Tur jau ir šī problēma, skolā ir vidēji 300 bērni, 200 no tiem ēd  kompleksās puzdienas. Pavārēm ir , jānomazgā, jānomizo, jāsavāra vidēji 600 kartupeļu vien pāris stundās! Tieši tapēc kartupeļi tiek mazgāti vairāki kopā, tapēc uz dažiem no tiem, paliek netīrumi. Tad tie tiek vārīti, protams ēdienam jāgatavojas ātri tapēc nevar pārāk ilgi tos vārīt, tapēc to dara nenormālā temperatūrā, kas liek kartupeļiem sačokuroties. Tad vēl sāls. Arī tam nav daudz laika tapēc tiek piemests kāda karote i fsjo. Aši uz šķīvjiem un tādi nu viņi ir, tādi nekādi. Tapēc arī daudziem latviešiem- skolēniem, negaršo skolas pousdienas.

0 0 atbildēt

Vaitad tikai skolniekus baro, vai arī skolēnus?? (gan zēnus, gan meitenes)

0 1 atbildēt

HA, GAY! emotion

0 1 atbildēt

es šodien nepaspēu paēst pusdienas skolā. mūs evakuēja ārā no skolas. redz, bumba skolā esot. emotion bija ar emotion

0 1 atbildēt

 Un ko ta ASV ? Drosvien Burger Murgerus un kolu emotion

1 5 atbildēt
« 1  2  3 »