local-stats-pixel

Amerikāņi iekļūst pusfinālā6

20 3
Šodien Pekinas Olimpisko spēļu basketbola turnīra ceturtdaļfināla spēlē ASV vīriešu izlase ar 116:85 sagrāva Austrālijas izlasi un iekļuva pusfinālā. 25 punktus uzvarētājiem guva Kobe Braients.
Spēles pirmā ceturtdaļa aizritēja nervozā spēlē, kurā bija gan kļūdas, gan arī garām aizmesti metieni no ļoti labām pozīcijām. Ceturtdaļas vidū ASV izlase ieguva deviņu punktu pārsvaru (15:6), bet minūti līdz ceturtdaļas beigām jau neizšķirts 21:21. Pēc pirmajām desmit minūtēm rezultāts bija 25:24, amerikāņu labā. Veiksmīgi otro ceturtdaļu sāka ASV izlase, kas jau pēc spēlētām trīs minūtēm bija atjaunojusi septiņu punktu pārsvaru (37:30), kura iegūšanā liels nopelns bija Kobe Braientam, kurš ar efektīgu "slam dunk" iekustināja amerikāņus. Austrālija bija spiesta ņemt minūtes pārtraukumu pēc kura centrs Endrjū Boguts guva divus punktus, un spēle izlīdzinājās. Pirmā puslaika pēdējā minūtē ASV guva piecus bezatbildes punktus: vispirms Braients iemeta sarežģītu pustālo metienu atlēcienā, bet līdz ar ceturtdaļas beigu signālu trīspunktnieku realizēja Derons Viljamss, panākot amerikāņiem 12 punktu pārsvaru - 55:43.
Arī otrā puslaika sākumā turpinājās ASV izlases izrāviens. Vispirms Braients iemeta trīspunktnieku, bet nākamajā uzbrukumā vēl vienu tālmetienu pievienoja Karmelo Entonijs. Vēl vairāki sekmīgi amerikāņu uzbrukumi un rezultāts jau 69:43. Pirmos punktus trešajā ceturtdaļā Austrālija guva tikai pēc nospēlētām četrām minūtēm, kad trīspunktnieku iemeta saspēles vadītājs Patriks Milss. ASV gan turpināja demonstrēt lielisku sniegumu un strauji audzēja pārsvaru, kas ceturtdaļas beigās jau sasniedza 28 punktus - 89:61. Ceturtajā ceturtdaļā pie spēles laika tika abu komandu rezervisti, bet rezultāta starpība būtiski nemainījās un ASV izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 116:85. Pekinas Olimpisko spēļu basketbola turnīra ceturtdaļfināls. 20. augusts. ASV - Austrālija 116:85 (25:24; 30:19; 34:18; 27:24)
20 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
Nezuvaramie amīši! :)
1 0 atbildēt
Ja, finālā būs LT pret ASV, Amīši uzvarēs, tas kā viņi karina bumbas.. un cīnās par tām.. ir graujoši apskaužami.
1 0 atbildēt
amerikani rulle vinus nevienam neuzveiktemotion emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
Finalaa gribetos redzet Lietuviesus pret Usa
0 0 atbildēt
Ļietuva! Ļietuva!Ļietuva! Ļietuva!Ļietuva! Ļietuva!Ļietuva! Ļietuva!Ļietuva! Ļietuva!Ļietuva! Ļietuva!
0 0 atbildēt
wow liels parsteigums :D
0 0 atbildēt