local-stats-pixel fb-conv-api

12 minūšu treniņš krūšu muskuļiem62

281 9

Iepriekšējā rakstā "8 min vēderpreses trenīņš", daudzi izrādija interesi un jautāja, vai nav līdzīgs treniņš arī krūšu muskuļiem.

Tāds ir. Pats šo treniņu neēsu neko daudz pildijis, patiesībā sakot šodien pirmo reizi izpildiju, priekšroku dodu treniņzālei, kas tomēr ir daudz efektīvak. Bet izmeiģinot 1.mo līmeni, jāsaka biju pārsteigts, par to ka nemaz nebija viegli, pie otrāvingrinājuma palika jau grūti. (Bet es arī šodien tieši jau biju zālē trenēt krūšu muskuļus emotion)

Lai arī kā šī programa būtu ļoti laba mājas apstākļos, tiem kas nevar sadūšoties aiziet uz zāli, jeb nav laika, vai naudas. Jeb arī citiem tīri profilaksei no rīta, jo muskuļus, tiešām tev padedzinās, un to vari darīt mājās, veltot tam tikai 12 min, un domājams pēc 2 nedēļām jau pamanīsi rezultātu.

Tā kā tas ir tikai 12min treniņš to varētu izpildīt katru otro dienu, bet nu katrs skatās pats.

1.video 1.mais Līmenis, 3 vingrinājumi katrs x12 reizes pa 3 piegājieniem un starp tiem 30 sek atpūta.

2. video 2.trais Līmenis 3 vingrinājumi (nedaudz grūtāk izpildāmi) katrs x16 reizes pa 3 piegājieniem un starp tiem 30 sek atpūta. (mūzika gan labā emotion)

3.video arī efektīvs vingrinājums ko var izpildīt mājās, priekš Pleciem, tricepsiem un arī krūtīm.


Veiksmi treniņā!emotionGalvenais piepied savu slinko pakaļu, centies cik vari, neatmet visam ar roku un rezultats noteikti būs, ja vari apmeklē arī treniņzāli un pacilā kādus svarus.

Treniņš vēderpresei šeit http://www.spoki.lv/sports/8-min-trenins-vedaram/235997

Vairāk info http://www.passion4profession.net/

http://www.youtube.com/user/passion4profession







281 9 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Bez pareiza uztura, un dzīvesveida nekādus rezultātus neieraudzīs arī pēc gada no šiem vingrinājumiem. 

0 0 atbildēt

Āmm... kāpēc šeit ir cilvēki, kuri saka, ka trenēšanās par velti (neejot uz zāli) nekam neder un neko nevar "uzkačāt"? Domājat, ka ielu vingrotāji sākumā zālē uztrenē glītus, spēcīgus augumus un tad iet laukā pie stieņiem zīmēties? Mierīgi var uztrenēt gan spēku, gan izskatu. Tad jau drīzāk cilvēks, kurš iet uz zāli, lai atzīmētos foursquare, neko neuztrenēs. Katrā zālē ir tādi ļaudis, kas uz turieni dodas ķekša pēc. Ja cilvēks sāk no nulles, ķermeņa svara vingrinājumi viņam var sagādāt ļoti lielas problēmas. Zālē Tu vari uzlikt mazāku svaru, bet sava ķermeņa svaru tik ātri nesamazināsi. Jo grūtāk ir, jo lielāka piespiešanās ir vajadzīga, lai atkal dotos "sevi mocīt". Tādā veidā cilvēks aug ne tikai fiziski, bet arī garīgi. Katram vingrinājumam var izdomāt n-tās variācijas, lai nebūtu sajūta, ka "cilā pliku stieni". Man pēdējā laikā ir iepatikušās pretestības lentas, kuras var izmantot gan, lai padarītu treniņu grūtāku, gan arī vieglāku. Un  vispār viņas ir foršas. :D

Lai nu kā... var uztrenēties, ja trenējas.

0 0 atbildēt

Pirms salauzu atslēgas kaulu , mierīgi varēju 100 reizes atspiesties , tagad jau pēc kādas 20-tās reizes sāk sāpēt rokas un grudaks ...

0 0 atbildēt

labs darbs pats ari meginuemotion

0 0 atbildēt

Hah esmu airētājs 14 gadi un otro levelu ka pa sviestu izpildiju, tikai tas hindu pushups bik gruti :D

0 0 atbildēt

nezinu vai darbojas vai kas bet 2 dienas jau taisu bet krutis sap tas vispar ir normali  kad pacelu rokas un taisu tos push up ( esu 1 limeni )

0 0 atbildēt

ā jā, pleci jutās vairāk nekā grudaks :D bet tas jau bigi forši :)

2 2 atbildēt

Nu manā rajonā itkā ir kkāda trenniņzāle, bet negribas tgd iet kkā. Kkāds 14 gadīgs sīkais esmu. Kā arī šeit ne pārāk sen ievācos. Domāju pagaidām iztikšu ar savām hantelītēm pa 8kg  un šitiem vingrinājumiem. Starpcitu 1lvl kad izpildīju chestā neko gandrīz nejutu, bet rokas trīcēja jau uz beigām. o.0

0 0 atbildēt