local-stats-pixel fb-conv-api

12 minūšu treniņš krūšu muskuļiem62

281 9

Iepriekšējā rakstā "8 min vēderpreses trenīņš", daudzi izrādija interesi un jautāja, vai nav līdzīgs treniņš arī krūšu muskuļiem.

Tāds ir. Pats šo treniņu neēsu neko daudz pildijis, patiesībā sakot šodien pirmo reizi izpildiju, priekšroku dodu treniņzālei, kas tomēr ir daudz efektīvak. Bet izmeiģinot 1.mo līmeni, jāsaka biju pārsteigts, par to ka nemaz nebija viegli, pie otrāvingrinājuma palika jau grūti. (Bet es arī šodien tieši jau biju zālē trenēt krūšu muskuļus emotion)

Lai arī kā šī programa būtu ļoti laba mājas apstākļos, tiem kas nevar sadūšoties aiziet uz zāli, jeb nav laika, vai naudas. Jeb arī citiem tīri profilaksei no rīta, jo muskuļus, tiešām tev padedzinās, un to vari darīt mājās, veltot tam tikai 12 min, un domājams pēc 2 nedēļām jau pamanīsi rezultātu.

Tā kā tas ir tikai 12min treniņš to varētu izpildīt katru otro dienu, bet nu katrs skatās pats.

1.video 1.mais Līmenis, 3 vingrinājumi katrs x12 reizes pa 3 piegājieniem un starp tiem 30 sek atpūta.

2. video 2.trais Līmenis 3 vingrinājumi (nedaudz grūtāk izpildāmi) katrs x16 reizes pa 3 piegājieniem un starp tiem 30 sek atpūta. (mūzika gan labā emotion)

3.video arī efektīvs vingrinājums ko var izpildīt mājās, priekš Pleciem, tricepsiem un arī krūtīm.


Veiksmi treniņā!emotionGalvenais piepied savu slinko pakaļu, centies cik vari, neatmet visam ar roku un rezultats noteikti būs, ja vari apmeklē arī treniņzāli un pacilā kādus svarus.

Treniņš vēderpresei šeit http://www.spoki.lv/sports/8-min-trenins-vedaram/235997

Vairāk info http://www.passion4profession.net/

http://www.youtube.com/user/passion4profession







281 9 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

ko jus tur nematies cilveki noperciet taureniti tas visus muskulus kachaa + taukus nosūc emotion

18 0 atbildēt

Ideāli, paldies, tieshi gaidīju jau ... emotion

11 0 atbildēt

Nonie ko tu mocies likdams šitos rakstus !!

Tak zini, ka būs ''Hateri'' , kas zin labāk !!!emotion

8 2 atbildēt

Nu nez, nez kas tie par profesionāļiem, man šodien ir recovery diena, bet izdomāju paprovēt.. 

Kopā 144 pushupi pa 3 veidiem, tikko uztaisīju (faktiski neko nejūtu) ;(2. lvl) Nu nez, tie kuri labāk spēlēs kompi, diezvai izdomās sākt kko darīt, ja izdomā visu cieņu, a ja ne..  turklāt tādi knariņi ar diezvai varēs izpildīt pat pirmo veidu, kur vispār tikai 108 pushupi.. 

6 0 atbildēt

ja gribat uztrenēties tad ir svaruzāle vai p90x .

6 1 atbildēt

īstenībā esmmu sevī ļoti vīlies.. :|

neesmu uz zālīti bijis kopš jūlija beigām un mēģināju otro levelu,

jo, kad gāju uz zālīti, to būtu īzī izpildīt, bet tagad otro nevarēju un taisīju pirmo.. :D

psc... jāsāk kkas darīt ar steigu...

4 0 atbildēt

Ir liela atšķirība vai tiek strādāts tikai ar savu svari vai papildus savaru. Ir ļoti svarīgi veikt vingrinājumus kur tiek izmantots tikai savs svars - pievilkšanās pie stieņa, atsiešanās no zemes un citi. Izmantojot savu savru vairāk tiek trenēti iekšējie muskuļi kas ir pie kaula. Ja tie netiek trenēti un celti lieli svari pastāv iespēja, ka tiks atrauts kāds iekšējais muskulis (nav pārāk patīkami). Turklāt strādājot ar savu svaru tiek panākta proporcināla ķermeņa uzbūve (simetrija).

Ļoti labi vingrinājumi.. Ja nevar izpildīt 12 reizes vienā piegājienā pilda mazāk un ar laiku liek reizes klāt + pēctam var pielikt papildus svaru.

3 0 atbildēt

Te tik daudzi tik izmisīgi cenšas aizstāvēt savu 12 minūšu meiteņu fitnesa treniņu emotion Ejiet uz savruzāli, kārtīgi trenējaties un kārtīgi ēdat. Labi rezultāti prasa smagu darbu, nevis kaut kādu 10 minūšu iesildīšanos atspiežoties uz ceļiem emotion

2 0 atbildēt

manā skatījumā bezjēdzīgs raksts, jo pats trenējos un zinu, ka kkas šitāds tiešām n*tivē

4 2 atbildēt

Ieteiktu paskatities shos video, vinjsh taisa parsvara tikai majas apstakljos un ietver savos video visas muskulju grupas :)   http://www.youtube.com/user/scooby1961

2 0 atbildēt

sita programma labak neka sakuma likas. emotion  otra limena, otraja vingrinajuma vairs neiztureju emotion

4 2 atbildēt

Gribat šitādus treniņu, tieši noskatījos un pasmīnēju.

http://www.tuvcinasskola.lv/

Atvainojos apr reklāmu, bet es jau tur eju vairāk kā gadu, katru no šiem piegāieniem treniņos pildu pa 20 nevis 12 reizēm un uz plaukstām, kulakiem, lāča ķepām(otra plaukstas puse) un uz 3 pirkstiem.

+ Arī kāju treniņi un armijas skola (Pašaizsardzības uzbrukuma mācības) un tas viss 3h laikā tikai 3 reizes nedēļā.

Ogrē Treneris Egīls Helmanis, mācījies Kadačukas skolā viens no LV armijas militārās tuvcīņas pasniedzējs.

 

Ogrē tas viss bez maksas, sīkāks info mājaslapā: http://www.tuvcinasskola.lv/

6 4 atbildēt

Smiekli nāk.

9 7 atbildēt

man patīk! tikko pamēģināju, sajūta biagi labā!!!! galvenasi laiku daudzneprasa :)

kkad uz zāli baigi aktīvi gāju, tgd man treniņiun vnk nav laika :( man tā patika grudaku kačāt, nu tgd ir risinājums ----> pildīšu šo :)

3 2 atbildēt

Paldies, centīšos kaut vienu vingrinājumu visu izturēt ;)

1 0 atbildēt
Šādi treniņi jums nenesīs to ko gribat . Gribi lielus muskuļus , pildi bāzes vingrinājumus ar svariem , tad augs muskuļi . Kad muskuļi būs vizuāli skaisti uztrenēti būs arī velme darīt kautko šādu .
0 0 atbildēt

🍕

0 0 atbildēt

Āmm... kāpēc šeit ir cilvēki, kuri saka, ka trenēšanās par velti (neejot uz zāli) nekam neder un neko nevar "uzkačāt"? Domājat, ka ielu vingrotāji sākumā zālē uztrenē glītus, spēcīgus augumus un tad iet laukā pie stieņiem zīmēties? Mierīgi var uztrenēt gan spēku, gan izskatu. Tad jau drīzāk cilvēks, kurš iet uz zāli, lai atzīmētos foursquare, neko neuztrenēs. Katrā zālē ir tādi ļaudis, kas uz turieni dodas ķekša pēc. Ja cilvēks sāk no nulles, ķermeņa svara vingrinājumi viņam var sagādāt ļoti lielas problēmas. Zālē Tu vari uzlikt mazāku svaru, bet sava ķermeņa svaru tik ātri nesamazināsi. Jo grūtāk ir, jo lielāka piespiešanās ir vajadzīga, lai atkal dotos "sevi mocīt". Tādā veidā cilvēks aug ne tikai fiziski, bet arī garīgi. Katram vingrinājumam var izdomāt n-tās variācijas, lai nebūtu sajūta, ka "cilā pliku stieni". Man pēdējā laikā ir iepatikušās pretestības lentas, kuras var izmantot gan, lai padarītu treniņu grūtāku, gan arī vieglāku. Un  vispār viņas ir foršas. :D

Lai nu kā... var uztrenēties, ja trenējas.

0 0 atbildēt

labs darbs pats ari meginuemotion

0 0 atbildēt

Hah esmu airētājs 14 gadi un otro levelu ka pa sviestu izpildiju, tikai tas hindu pushups bik gruti :D

0 0 atbildēt