local-stats-pixel fb-conv-api

Hokejs spoki.lv 20:004

14 0
Kā gadījās kā ne, man rokās nonāca 2 biļetes uz Dinamo Rīga vs. Amur Habarovska spēli 18.oktobrī plkst. 17:00 arēnā Rīga. Tu jau zini, ka neesmu skopulis un labprāt samainīšu šīs reālās biļetes pret taviem nereāli kraukšķīgajiem cepumiem. Paralēli, kā vienmēr, es gribētu izsolīt arī glamūrīgo spoki.lv plakātu. Saprotu, ka kopš jaunā apdeita cepumi ir kļuvuši nereāli vērtīgi, bet arī nopelnīt tos tagad var daudz vieglāk. Tā kā nežmiedzies, turi buru un piedalies izsolēs! Izsoļu sākums 20:00, izsoļu ilgums 24h, sākumcena 2 cepumi, solis 2 cepumi.

Izsoles noteikumi:
Tu vari solīt tik reizes, cik vien vēlies. Cepumi tev NETIKS atņemti! Izsoles sākuma cena 2 cepumi. Katrs nākamais solis 2 cepumi. Izsoles ilgums 24 stundas. Cepumi tiek noņemti TIKAI izsoles uzvarētājam, TIKAI izsoles beigās. Tu vari solīt tikai tik daudz cepumus, cik tev pašlaik atrodas kontā. Un atceries! Piedaloties izsolē, tu ne ar ko neriskē, neviens cepums tev netiks atņemts!

Balva
Š.g. 18. oktobra KHL regulārā čempionāta mačs Arēnā Rīga starp DINAMO Rīga un Habarovskas AMUR tiek organizēta kā īpašā ĢIMENES SPĒLE, kuras ietvaros arēnā tiks apbalvoti zīmējumu konkursa uzvarētāji, kā arī organizēti vairāki citi visai ģimenei paredzēti pasākumi. Šo spēli piedāvā Rīgas DINAMO sadarbībā ar Arēnu Rīga, un tās vadmotīvs būs „DINAMO ĢIMENE”. Pasākumi Arēnā Rīga sāksies jau 14:00 (spēles sākums 17:00), un šajā laikā hallē apmeklētājus izklaidēs dažādu sporta komandu un uzņēmumu talismani, būs apskatāmi DINAMO Rīga zīmējumu konkursa labākie darbi, kā arī notiks citi pasākumi.Tāpat šobrīd tiek realizēta arī īpaša DINAMO ĢIMENES atlaižu akcija - pērkot 4 ģimenes biļetes atlaide 25%; 5 biļetes 30% un 6 biļetes 35%. Piemēram, pērkot 6 cilvēkiem biļetes 20 Ls vērtībā, ieguvums ir 2 biļešu ietaupījums.
Vairāk informācijas >>

Balva

Glamūrīgs spoki.lv reklāmas plakāts A2 formātā. Kreatīva pieeja, māksliniecisks noformējums un spoku lietotāju idejas. All in 1.
14 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
oi,šito gan es gribu tik ļoti,ka rokas sākas trīcēt! bet iešu uz stockmannu pirkt,tur šodien baigā akcija-pērc vienu,otru dabū par brīvu!. :)
6 0 atbildēt
man tieši vārdadiena 18. oktobrī, kurš grib man uzdāvināt tās biļetes? :D
4 0 atbildēt
O jopt! Par shito gan buus japaciinas, bet es nez vai tik labai balvai cepumu pietiks.
3 0 atbildēt
ne tur nav uz ko skatīties jo dināmo savā grupā pēdējie :D
2 3 atbildēt