local-stats-pixel fb-conv-api

Par MEGA konkursu9

121 1

Sveiki visiem,Tad nu tā,vēlējos izteikt savas domas par Mega konkursu,takā pirmā diena tuvojas noslēgumam- pirmā,kurā es izdomāju ņemt dalību,kā sanāks ar laiku,tad jau redzēs,

Ievadā tikai par sevi,uztaisīju četrus rakstus,izrādas,ar to pietiek,lai visu dienu noturētos topā,protams,raksti tika pāris reiz uzcelti,bet nu tas tiek darīts,lai viņi nepazustu plūsmā.. ok pietiks Te gvelzt par mani. Ceru,ka pietiks spēka un idejas cept rakstus .

121 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Rakstu netaisīšu, bet domas izteikušu. Teikšu tā - Šis nav MEGAkonkurs šis ir tīrākais TRASH konkurs. Vai es par to esmu laimīgs? Nē! Es ilgi te neesmu bijis un daudz kas ir mainījies šajā laika periodā. Daudzi raud, ka raksti iet uz kvantitāti nevis kvalitāti, raud par kontentu, lūdz lai liek ko vairāk... Bet... Kāpēc lai es to darītu, ja es ielieku "sūdrakstu" un tas saņem 2-3k skatījumu, bet uztaisot kvalitatīvu mantu es saņemu knapi 500? Protams es taisīšu to kas man ir ātrāk un cilvēki lasa. Es kā lasītais nevis autors saprotu to visu, tas ir truli un absurdi, bet tas ir tas ko no mums spoki.lv prasa. Es esmu tikai ar abām rokām un kājām lai balvas kādreiz arī saņem autori kas iespējams cenšās rakstus taisīt stundām nevis uztaisa tos ātrāk par roltona piebriešanas ātrumu. Kamēr ir aitas būs arī kas tās cērp. Kamēr administrācija neko nemainīs visi lasīs slavenos 5minūšu "sūdrakstus".

18 0 atbildēt
Kāda auditorija, tādi raksti. Pieprasījums veido piedāvājumu.
7 0 atbildēt

Veiksmi konkursā! emotion

6 0 atbildēt

Es tev pastāstītu par sevi, bet baidos, ka tad man nāktos tevi nogalināt  emotion 

2 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt