local-stats-pixel fb-conv-api

Meklēju RUS administrāciju!!!59

118 2

Labu nodomu vadīta pirms pusnakts pievienoju vienu rakstu sadaļā RUS.

Tā kā šajā sadaļā man ir pirmais raksts, neesmu vēl žurnālists, bet tikai lietotājs, tamdēļ gaidīju ilgi sava raksta pārbaudi un pievienošanu jaunākajiem rakstiem. Jau uzrakstīju no rīta sūdzību administrācijai pieņemtajā kārtībā sadaļā RUS. Nogaidīju vēl dažas stundas, bet atbildi nesaņēmu. Uzrakstīju sūdzību administrācijai latviešu rakstu sadaļā, arī te nav nekādas atbildes. Nepatīk man publiski sūdzēties, bet citu izeju neredzu.

Vēlreiz ielūkojos RUS administrācijas lapā un jutos pārsteigta, ka kopš 25.01.2018. neviens no RUS administrācijas tiešsaitē nav bijis un nevienu neredzu arī tagad, kas rakstu šīs rindas. Ko man darīt?

118 2 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

4.Ta parasta lieta ,kad balva ar nokavesanos atrod saimnieku.Vecas partikas lietosana var but kaitiga jusu veselibai ... ! emotion 

2 0 atbildēt

Rasik, tev piešķir medaļu un tu sūdzies. Toleranti būtu: "Paldies, bet domāju, ka tas nebūtu godīgi". Tavā gadījumā gan, pat pilnīgi dusmīgs paliec, "kā kāds uzdrošinās man kaut ko dot".   emotion   Labi, te vienkārši ir kaut kas mazsvarīgs, bet galvā nāk jautājums:  cik daudz iespējas tu šādi esi dzīvē palaidis garām?

5 3 atbildēt

Rasiks tev pasaules gals ? Nabadzīte  emotion  kāds neapstiprināja spokos rakstu 

 emotion 

8 6 atbildēt

 Сегодня 11:18 

Paldies, raksts beidzot pievienots!

0 0 atbildēt