local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, kas man besī spoki.lv216

1984 85

Sveiki spoki.lv lietotāji, es jau labu laiciņu apmekleju šo portālu, bet šorit sanēmos un registrējos šajā mistiski pukainajā portālā, bet nu apsveikuma polšus pie malas un ķeramies pie problēmas

Lietas kas būs sarakstītas uz leju ir manas personīgas domas un uzskati, takā es lūgtu mani brutāli nenokakāt un ja pirms kaut ko ''jauku'' man vēlies teikt apdomā ka tas man ir pie vienas vietas.

Tātad lietas kas man riebjās spoki.lv

Atvainojos par negatīvismu ^^

Un jā tur ir kļūdas tākā es to zinu

un lūdzu nelieciet 13 kometaram minusus, tas tak ir joks dohh

1984 85 216 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 216

0/2000

Vot par septīto man arī besī kad raksta savus muļķīgos komentārus un vēl man nepatīk tādi kuri visos rakstos piekasās ar savām pareizrakstības kļūdām!  + par šo rakstu, jo reizi parādās kāds cilvēks kurš pasaka taisnību!

1 2 atbildēt

un vēl tās random galerijas ar debīlajiem hipsteru virsrakstiem, kuri neko neizsaka un ir pilni ar tizlām bildēm!

emotion 

0 1 atbildēt

Tas ir iespejams 3 dienas dabut 3000 cepumus un 5 limeni

0 1 atbildēt

BANU TIEM, KAS LIEK KOMIKSUS. 

jau pietiek ar tiem sūdiem. 

jā, ok, nenoliegšu, lasu tos un reizēm tie uzmundrina garīgo, bet zinat, besī jau arā. pietieek arī ar to, ka arī draugos sāk likt šos mēslus... KUR TO NAV, mm??

ānd, gribēju piebilst vēl kko, bet aizmirsu. emotion

0 1 atbildēt

Kā man patika tas teikums '' Atkal jādomā es te dirsu plēsdama taisu rakstu pat sviedri pa pieri škīst, bet kāds slinks dirsa penem vienu bildi un tas kļūst par labāko rakstu.'', vai nabadziņš, gribu redzēt kā tev sviedri tek pa pieri, liekot rakstu. ;D

0 1 atbildēt

pietiktu ar to, ka vnk dzēstu ārā komiksu rakstus.

0 1 atbildēt

Es busu Trollis !!! Piesaistu uzmanibu !!! Nekad vel nebusiet Redzejusas sadas bildes !!! A te nakeadas nav Troll !!!  U mad ?

0 2 atbildēt
Pats idealākais cilveks uz pasaules, kādam te ir bijušas mēnešreizes kad rakstija šo rakstu. Tas kad dažreiz ir liels teksts, un patiešām nevar salasit kas tur rakstīts un pēc bildes skatoties nav jēgas lasīt, TAD ES ARĪ NELASU, tas nozime kad esmu stulbs?  Laikam jau....  Un tas pats raksts, par tiem 14gadīgajiem... Vecīt WTF? tagadējie 14gadīgie dara to ko tu vel nekad nēsi darījis... aizēj uz bāru rīga un tu redzi kad smuka meitene uz 18 gadiem, izrādas 15gadīga un reali nav stulba, runa sakarīgi, tā kā pienākas. Tas ko tu te esi uzrakstījis vispar pilnīgs heiteru cienīgs teksts... par to tev pienākas - ...:)
1 7 atbildēt

Pilnigi piekrītu raksta autoram/eij. Spoki8 paliek arvien nebaudāmāki, dēļ tīņu samazgām. uzskatu ka administrācijai jāsāk filtrēt raksti! tas nekas ka būs par paaris rakstiem dienā mazāk bet celsies vismaz kvalitāte!

0 10 atbildēt

ej dirst ; x]]]

7 26 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »