local-stats-pixel fb-conv-api

Kā beidzās «Randiņš ar SPOKU»?14

323 0

Čau! Ja aktīvi uzturies spokos, tad varbūt biji pamanījis, ka kādu laiciņu atpakaļ notika izsole, kurā uzvarētājs varēja izvēlēties kādu no 6 drosmīgajiem spokiem, kas ar viņu satiktos un pavadītu kopīgi laiku. Tā nu sanāca, ka es biju starp tiem 6 spokiem un mani beigās arī izvēlējās. Tāpēc arī top šis raksts.

Izsolē gan uzvarēja cits spoks, kas beigās no «balvas» arī atteicās ( emotion ), tāpēc balva pārgāja Piena pakas rokās. Kāpēc tieši mani izvēlējās, to es nezinu, jautāt viņam pašam. emotion

Apmainījāmies ar telefona numuriem, nedaudz sapazināmies, lai būtu kaut kāds iespaids vienam par otru radies un zinātu, par ko tikšanās brīdī pļāpātu, un tad domājām kur, kad un ko mēs daram. Laiku man piedāvāja uzreiz (svētdiena, 10. jūnijs), vieta gan bija man pašai jāizdomā. Iedomājos par Ilūziju muzeju — esmu bijusi Horvātijas (Zagreba) Ilūziju muzejā pirms diviem gadiem, tāpēc radās interese, vai šis ar kaut ko atšķiras, jo redzētās bildes sociālajos tīklos liekas aizdomīgi līdzīgas. Piena Paka manam piedāvājumam piekrita un tā nu mēs arī turp devāmies.

Neskatoties uz to, ka pati mācos Vecrīgā, es to vietu īsti nepārzinu, tāpēc es, protams, apmaldījos un Piena paka man deva norādes, kur iet un kur viņš pats atrodas. Lielisks sākums. emotion Sarunas raisījās uzreiz, nebija īsti nekādu awkward klusuma brīžu, runājām par skolu, eksāmeniem, galda spēlēm, par pašu muzeju arī, protams, un mūziku, filmām. Nonākam līdz muzejam, pafočējam kaut ko (pārsvarā to viņš darīja emotion ) un apakšā ir tas, kas ir sanācis.

323 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Izklausās pēc interesanta randiņa emotion

13 0 atbildēt
Tīri neko emotion emotion
8 0 atbildēt

Stulbā līdaka.

5 0 atbildēt

2. randiņš arī sekoja vai sekos?

2 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Bet vai jums bija seks?

5 12 atbildēt