local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunākie bilžuki no spoku dzīves, jeb esi sveicināts, Eduard!9

86 10

Nu jau visi būs pamanījuši par jauninājumiem mīklu minēšanā, kad dota iespēja paminēt mīklu sadaļas mīklas rakstu sadaļā pat nereģistrētiem lietotājiem.

Ilgu laiku tika veikti pārkārtošanas darbi un mīklu minētāji turēti neziņā par to. Baumoja pat, ka mīklu sadaļu likvidēšot. Par laimi tas nav noticis. Esmu priecīga, ka novērstas pēdējā laika vislielākās kļūmes - Marijas ielas pulksteņi beidzot rāda Latvijas laiku un jaunās mīklas minēšanai vairs netiek pievienotas ar lielo novēlošanos.

Ir jūtams, ka notiek vēl daži pieslīpēšanas darbi mīklu minētājiem rakstu sadaļā, bet ceru drīz ieraudzīt galīgo variantu.

Vakar atkal ieraudzīju priecīgu vēsti, ka mums ir jauns redaktors. Es kā kārtību mīlošs un disciplinēts spoks (vismaz pati par tādu sevi uzskatu) izdomāju vispirms jauno amatpersonu apsveikt, tad privātā sarunā mēģināt noskaidrot dažus būtiskus jautājumus, jo man kā ilggadīgai mīklu minētājai tādi ir.

Savos no skrīniem sakombinētos bilžukos mēģinu parādīt, kas no tā iznāca.

86 10 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Paldies, par apsveikumu. Nesaprašanās ar jaunumu radusies, jo tur rakstīju savu vārdu nevis nikneimu. Šo kļūdu novērsīšu.Es gan zinu, ka tu zināji par manu nonākšanu postenī, bet jā, mazliet uzmanību novērsoši ir. Par to, kāpēc vēl kā redaktors rādās Jolanta - jo daļa mīklu, kas būs tuvākajā laikā ir viņas sagatavotas iepriekš.

8 0 atbildēt
Jauns Amats
5 0 atbildēt
Man dažreiz patīk, jo sevišķi drēgnajos rudens vakaros🤷‍♀️
3 0 atbildēt
Es esmu pārāk slinks lai minētu mīklas!emotion
2 0 atbildēt

bla, bla, bla, tāpat nekā nesapratu... emotion 

0 0 atbildēt