local-stats-pixel fb-conv-api

Windows 9 - Jau drīz?!66

820 2

Sveiki Spoki, šoreiz neliela informācija par to, kas ir gaidāms jaunajā Windows, neliels ieskats kā tas varētu izskatīties un ko tas darītu, kā arī kur tas atrastos. Tomēr vai tas būs tiešām drīz, ir atkarīgs vairāk no tā, kas kuram ar šo vārdu asociējas. emotion

820 2 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Windows ir sūds galīgs , labāk uzreiz pāriet uz Mac Os lai netraumētu sev smadzenes dēļ biežajām windows uzkāršanās un vīrusiem , pie tam vēl windows patērē daudz ramu , un dizains ir sūds!

0 0 atbildēt

Besī tie jobanie interfeis, kas ir uz windows 8, un tagad  viņš vēl būs uz windows 9?  emotion Man patīk uz windows 7, cik viss ir vienkārši, tāpat kā uz xp, nav pat drusku japiedomā, lai saprastu kā kas darbojās un orientēties ir vispār viegli. Un vai uz windows 9 būs daudz lielāka veiktspēja , es nedomāju, un starp windows 8.1 un windows 7 atšķirības nav ne kādas, spēlēm maksimums par 5-10 fps augstāk, nav nekādas jēgas apgreidoties. Un arī, ja gribi ātrāku windowsu, tad ir jaapgreido HDD uz SSD, vai SSHD. Kompis būs pats par sevi ātrāks, nevajadzēs pārinstalēt, ik pēc pāris mēnešiem vai pusgada.  

0 0 atbildēt

Vai taisnība, ka windows 9 domāts vairāk datoriem ar skārienjūtīgo ekrānu? Apgaismojiet mani, vecu cilvēku...

0 0 atbildēt

Jau lielākā daļa aptaujāto uzskatīja ka windows 8 ir s*** tādēļ nedomāju ka par šo būs labākas atsauksmes. Raksts pats par sevi labs+emotion

0 0 atbildēt
Esmu izgājis XP, Windows 7 un Windows 8 ēru. Priekš manis, Windows 8 ir labākais, jo ir ērts un parocīgs studentam, kā es. Tad seko W7, kurš ir ar saviem + un -, un beigās XP. Laba, bet jau novecojusi sistēma. Jāiet laikam līdzi. ;).
0 0 atbildēt

Ah,  visi Windows no Windows Vista līdz Windows 9 ir un būs mēsli jo, tie strādā uz Windows Vistas kodola. Kamēr neiznāks Windows ar jaunu kodolu tikmēr Windows būs sūds.

0 0 atbildēt

Pat ja daudzi nīst windows 8/8.1 uzskatu ka šīs versijas ir ļoti izdevušās. Ar laiku pierodot,nemaz negribas mainīt uz kādu citu.

0 1 atbildēt

Jāgaida kad iznāks uz pirātu līčaemotion

0 1 atbildēt

Būs murgaini sedet ar w9 uz telefona. Viss buus maziņš un neparskatāms- bardaks Tur zem 7 collām nekas nebuus. wp 8 tieši laikā. Ideals 4-5 colaam

0 1 atbildēt

Tad sanāk, ka uz telefona varēs arī spēlēt visas parastās pc spēles? Ja tā, tad ar nepacietību gaidu w9. :D Bet uz pc - w7, the only one.

0 2 atbildēt

Tas izskatās pec Windows XP un 8 apvienojuma!

0 2 atbildēt
« 1  2  3 »