local-stats-pixel fb-conv-api

Windows 9 - Jau drīz?!66

820 2

Sveiki Spoki, šoreiz neliela informācija par to, kas ir gaidāms jaunajā Windows, neliels ieskats kā tas varētu izskatīties un ko tas darītu, kā arī kur tas atrastos. Tomēr vai tas būs tiešām drīz, ir atkarīgs vairāk no tā, kas kuram ar šo vārdu asociējas. emotion

820 2 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Dažiem komentētājiem iesaku uzzināt, ko nozīmē "noņemt OS atbalstu" un tad komentēt. Tas nozīmē, ka nenāk apdeiti, bet pa lielam tas tev neliedz to OS lietot. Ja labi gribi - lieto kaut līdz savam mūža galam.

1 0 atbildēt
Esmu apmierinâta ar windows 7 :D
1 0 atbildēt
Man vel nav 8 bijis, bet iznāk jau 9 :D
1 0 atbildēt
xd avatarsxd

Lego

1 0 atbildēt

Paldies par jēdzīgo aprakstu- tieši kā man domāts.emotion

Izklausās daudzsološi, ka pamata sistēma būs par brīvu, jo pamatā windows man vajadzīgs spēlēšanai.emotion

2 1 atbildēt

Tāpat kā win8 bus paredzēts priekš planšetēm. Interface izskatās tāds.

1 0 atbildēt

7.bilde radija tikai normālu priekšstatu!

1 0 atbildēt

Ar lielāko prieku izmēģinātu 9to ,tad kad viņš būs pieejams   !

2 1 atbildēt

Win7 ir kā Čaks Noriss-neiznīcināms un visu varenais! :D Win8 un Win8.1-tie ir sprinteri gumijas zābakos. Itkā labi "sportisti",bet neattaisno uz viņiem liktas cerības.

0 0 atbildēt

Ah,  visi Windows no Windows Vista līdz Windows 9 ir un būs mēsli jo, tie strādā uz Windows Vistas kodola. Kamēr neiznāks Windows ar jaunu kodolu tikmēr Windows būs sūds.

0 0 atbildēt
Esmu izgājis XP, Windows 7 un Windows 8 ēru. Priekš manis, Windows 8 ir labākais, jo ir ērts un parocīgs studentam, kā es. Tad seko W7, kurš ir ar saviem + un -, un beigās XP. Laba, bet jau novecojusi sistēma. Jāiet laikam līdzi. ;).
0 0 atbildēt

Jau lielākā daļa aptaujāto uzskatīja ka windows 8 ir s*** tādēļ nedomāju ka par šo būs labākas atsauksmes. Raksts pats par sevi labs+emotion

0 0 atbildēt

Vai taisnība, ka windows 9 domāts vairāk datoriem ar skārienjūtīgo ekrānu? Apgaismojiet mani, vecu cilvēku...

0 0 atbildēt

Ņemot vērā Windows versiju kvalitātes secību (labs, slikts, labs, slikts etc.) Windows 9 vajadzētu

būt labam, salīdzinot ar vienu no dīvainākajām OS windows 8

1 1 atbildēt

Windows ir sūds galīgs , labāk uzreiz pāriet uz Mac Os lai netraumētu sev smadzenes dēļ biežajām windows uzkāršanās un vīrusiem , pie tam vēl windows patērē daudz ramu , un dizains ir sūds!

0 0 atbildēt

portikam win 7 bija 2 gadi. izdomāju uzlikt win 8.1. pēc 2 stundām jūzerošanas nonesu, uzliku atpakaļ win 7. morāle-nav ko kasīties gar to, kas ir labs, respektīvi win 7.

0 0 atbildēt

bet vispār ir vel tādi cilvēki kuriem ir telefons lai pazvanitu un sms, dators lai pa netu un spēlē, fotoaparāts bildēm un video.. Man piemērma nevajg visu telefonā. emotion

0 0 atbildēt

windows8.1 > windows7

windows7 > windows 8

Visi jūs te diršat par to cik win8 ir slikts & stuff. Tā nemaz nav! Tak painteresējaties vairāk pirms diršat emotion

 

Jā, windows8.1 aizstāvis ieradies emotion

1 1 atbildēt

Izskatās p0k3 ,es palikšu labāk pie W7.

0 0 atbildēt

Apsveicu visus Win XP lietotājus, kuri uzskata ka ta ir labakā operētājsistēma, Problēma ir tā, ka šiem "Speciālistiem" nav iespējams vienā komentārā, paskaidrot visus caurumus drošības sistēmā , kurus jau no 2000 gada  hakeri meklēja un atrada, un šobrīd tād ir peiejami internetā, un jebkurš programmētājs kurš sajēdz kodus, var uzrakstīt vīrusu ,trojanu un ko tik vēl lai varētu izvālēt  veselu lērumu XP lietotājus kā čaka ielas meitenes.   Protams ievainojama ir jebkura Windows operētājsistēma, bet jaunākās sistēmas strādā uz savadākiem kodoliem un antivīrusa programmas tiek izstrādātas tikai priekš jaunakām sistēmām nekā XP, protams, ka neviena antivīrusa sistēma nevar nodrošināt 100% drošību, jo nevienam uz datora nav tik liels cietais disks lai varētu visu vīrusu datu bāzi turēt uz datora, un neviena antivīrusu kompānija nevar cīnīties ar vīrusiem kuri ir tikko ir iznākuši pirms tie tiek noķerti uz antivīrusu kompāniju ķērājserveriem. Tā,ka domājat ko darat, nespiediet internetā uz visu kas patīk un daļēji vismaz būsiet sevi pasargājuši. Vēlu vieksmi !!!

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »