local-stats-pixel fb-conv-api

Total Overdose9

24 1

Total Overdose(pilns nosaukums Total Overdose: A Gunslinger's Tale in Mexico) ir action/adventure spēle, kas lai gan neizceļas ar jaunākajiem panākumiem datorgrafikas jomā, taču sižeta ziņā ir viena no visveiksmīgākajām. Pēdējais, starp citu, ir ļoti līdzīgs filmai Desperado, bet grafika un uzbūve atgādina GTA San Andreas laikus. Daudz nerunājot par to(sīkāku informāciju atradīsiet Vikipēdijas resursos), ķeršos pie šīs spēles plusiem un mīnusiem.


Tātad, kādēļ jums būtu jāspēlē Total Overdose:

1. Bezgalīgs daudzums cīņas komināciju;

2. Spēlētājam tiek piedāvāta pilnīga rīcības brīvība. Var mēģināt iziet lielās misijas, izmēģināt spēkus mazajās, par kurām dod ieroču/arenalīna u.c. bonusus, bet var arī vienkārši braukāt pa pilsētu un šaut uz visu, kas kustās (izņemot mierpilsoņus, jūs taču esat labais puisis!)

3. Interesants stāsts (lai gan vietām paredzams, bet tā ir vienīgā no pazīstamajām man spēlēm, kurā veiksmīgi apspēlēta Meksikas gringo tēma);

4. Lai gan spēle sākumā liksies pat pārāk viegla, tomēr tā sagādās nelielas grūtības tiem, kas līdz šim ir spēlējuši tikai action spēles, jo šajā ir daudz sacīkšu, kā arī dažviet jāpatēlo Lara Krofta un jārāpjas pa jumtiem, lai atrastu dažādas noderīgas lietas.

Kādēļ jums nevajadzētu spēlēt šo spēli:

Īsumā sakot, izejot spēli un savācot maksimumu punktu, tā kļūst garlaiciga. Lai gan jūs vienmēr varat pārspēlēt misijas, censties uztaisīt lielākus kombo, tomēr pazūd "rozīnīte" un arī tas jums ātri apniks.

Veiksmīgu jums spēlēšanu! Piu-piu!

24 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Sliktāka nav. Dzinis ir tieši tāds pats. Pēc video(it īpaši jau youtube) ne vienmēr var spriest par kvalitāti. Labāk apskatīties skrīnus. Runājot par fiziku - aizmirsu pieminēt vēl vienu mīnusu  - auto vadība vienkārši sucks. Pierast jau var, bet man tas traucēja.

4 0 atbildēt

Grafika ir labaka nekā GTA 3, Bet fizika WNK SUCKS!! (Kaut arī reizēm ir diezgan jautri!!)

4 0 atbildēt

esmu spēlējis esmu pārgais .. diezgan lielu iespadu uz mani neatstāja !

1 0 atbildēt

izgāju jau pasen, bet vēl neesmu izdzēsis, jo ik pa laikam gribās pašaudīties. Viena no '' skrienlecdur'' tipa spēlēm, kur īpaši nav nekas jādomā. paņēmi sitamo,duramo vai šaujamo un āāiziet! :)

0 0 atbildēt

labs gabals speeleet var (ja grib!)

0 0 atbildēt

Man nepārāk viņa patika .

0 0 atbildēt

tāda jautra spēlīti.. nešķita pārāk grūta bet tā visa meksikāniskā atmosfēra un foršās lēka/šaudies iespējas padarīja spēli par ļoti labi izklaidi ^.^

0 0 atbildēt

Pāris gadus atpakaļ neko citu es nespēleju ka tiaki šito :)

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt