local-stats-pixel fb-conv-api

Padomi par Okeāniju 21

Pirmā daļa: Padomi par Okeāniju. Spēle: Okeānija.

1. Ja esi ticis līdz uzdevumam ''Smaragdi galvai II no III'' - tur ir uzdevums ''Rituāls laika dievībai''. Tam vislabāk izmantot trusēnus - tie ātri sagrib ēst un ir lēti. Pēc izaudzēšanas gan būs jāpārdod, jo no trušiem lielas jēgas nav.

2. Ja esi ticis līdz uzdevumiem, pēc kuriem varēsi uzbūvēt māla kolosa pamatni, sāc krāt mālu, māla ķieģeļus un salmu kūlīšus. Salmu kūlīši un māls būs ļoti vajadzīgi pārējām kolosa daļām, bet ķieģeļi - pamatnei.

3. Ja tev ir jāvāc smaragdi ērgļa totēmam, bet uz tavas salas vairs nav krūmu, nestādi ērkšķus, jo tie neder. Vislabāk aizbrauc uz Tikei - tur atjaunojas koki un krūmi.

4. Ja esi ticis pie teritorijas aiz purva, bet neesi vēl attīrījis - nav vajadzības attīrīt ceļu līdz lillogu krūmiem, lai tos novāktu. Vienkārši pārvieto tos.

5. Ja gribi sapelnīt gliemežvākus, ļoti izdevīgs ir bizness, audzējot cūkas. Par vienu pieaugušu cūku iegūsi trīsreiz vairāk gliemežvākus, nekā cena, par kuru nopirki sivēnu. Vari pēc tam nopirkt trīs sivēnus un turpināt tos audzēt, pelnot gliemežvākus.

10 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv