local-stats-pixel fb-conv-api

Testējam antivīrusu. /2/47

302 8

Šoreiz divu veidu testi - ''dzīvie'' linki un 6000 vīrusu paka. Avast`am šis būs liels pārbaudījums, tāpēc skatāmies, kā ir gājis ar aizsardzību.

Avira Free tests.

P.S. Neuzņemos atbildību par to, ka kāds asprātis bez saprašanas būs mēģinājis spaidīt uz inficētajiem linkiem vai darīt vēl sazin kādus brīnumus.

302 8 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

notestē eset nod32.

30 0 atbildēt

Man avast patīk aizvakar no ''trojan horse'' izglāba :D

12 0 atbildēt

Notestē "Microsoft Elites Antivirusu" Microsoft Essentials ;)

9 0 atbildēt

Pastaigā pa dažiem pornosaitiem, un paklikšķini uz linkiem, tad manīs, cik labi aizsargās reālu briesmu gadījumos :D

7 1 atbildēt

Viņš ir uz visu mūžu?

6 0 atbildēt

Jau vairāk kā 5 gadus lietoju Avastu, patīk, ka nerij daudz resursus, bet šeptē riktīgi pa visu, kas kompī notiek. Nav bijušas nekādas problēmas nedz vīrusu šo 5 gadu laikā.

5 0 atbildēt

Man vinreiz kompī bija vīrus, kas neļāva atvērt antivīrusu mājas lapas lai ielādētu antivirusu, ilgi čakarejos kamēr ieladēju kaspersky un tiku vaļā no virusiem.

4 0 atbildēt

Fūūū, tagad vismaz varēšu mazliet vairāk uzticēties savam avastam un lādēt apšaubāmas lietas.emotion

3 0 atbildēt

Avast reāli ir pats labākais antivīruss pasaulē! emotion visi šitie kasperskiji un avg u.c. kakuči nekam neder

4 3 atbildēt

Xp griežu jau 2 gadus , bez ugunsmūra, bez antivīrusa un pornu arī skatos :D :D nekādu problēmu. pa kādām lapām jāvazājas lai kaut kādu drazu savāktu ? :D

1 0 atbildēt

Kad iznāks nākošā daļa?

1 0 atbildēt

Avira lietussargs! emotion

1 0 atbildēt

jebkurš normāls antivīruss uzodīs vīrusus, kuru kodi jau sen zināmi un ir palaisti apritē (tajās lapās ir tikai atklātie vīrusi). pamēģini tos notestēt pret jauniem vīrusiem, ko vēl nav uzgājuši antivīrusu ražotāji (tiek izmantots kods, kas nav sistēmā). vīrusu bīstamību jau neizraisa pazīstami un bloķējami draņķi.

1 0 atbildēt

Tāpat neviens antiviruss nav ideāls.

1 0 atbildēt

Eh.. tik daudz ko cilvēki nezina, kad runā par anti vīrusiem utt.. Īsāk sakot, šis lists ir ļoti neobjektīvs, nav māksla detectot kkādus vecus vīrusu signature. Daudz svarīgāk ir updeitu un dažādu citu lietu kvalitāte, piemēram, Avirai ir izcils emulātors un heuroistic scan, līdz ar to tai pastāv iespēja detektēt kriptētus vīrusus, Kaspersky tas ir ProActive scan -  arī atļauj detektēt jaunus/kriptētus vīrusus.

Starp citu, jebkuru vīrusu var padarīt nedetektējamu ļoti vienkārši, ja zin ko dara. Mazs kriptings un aidā. Un jā, tajā skaitā iet jebkurš anti vīruss, visi viņi ir bezjēdzīgi pret +/- normāliem vīrusiem, tb tiem, kas ir labi nokriptēti un nav daudz skanēti un nav tik populāri.

Un Avasts ir diezgan shit :D Nav ne ar ko labāks par dažu labu kompāniju piedāvātajiem Internet Security, kur ietilpst arī FW, AV utt.

1 1 atbildēt

Damn, ar interesi lasu, un meklēju jaunu antivīrusu, jo ar ESET NOD 32 ielaidu trojānu kompī emotion bet gaidu turpinājumus emotion

0 0 atbildēt

tad manam portativajam vajag avast!

0 0 atbildēt

Pašam ir Avast antivīrus un turās diezgan labi pagaidām nav neviena vīrusa! 

0 0 atbildēt

Optimālāk veikt testus nebūtu izmantojot vienus un tos pašus vīrusus un pārbaudīt uz visiem antivīrusiem vienādi, jo katra programma jau darbojas nedaudz specifiskāk. Es piemērām vēlētos redzēt salīdzinājumu piemēram vai šo noteikto vīrusu atpazīst gan Avira, gan Avast. utt.

0 0 atbildēt

Tasi vēl! emotion

0 0 atbildēt