local-stats-pixel fb-conv-api

Pametot World of Warcraft55

279 7

Interneta persona kas sevi sauc par haiksterbnh pavadīja gandrīz piecus gadus spēlējo World of Warcraft. Pavadot spēlē vairāk kā 24,000 stundas. Viņš izveidoja 73 līmeņa Šamani un 80 līmeņa priesteri. Bet beigās nonāca pie slēdziena ka viņam vispār nav neviena paš drauga un veica nopietnu lēmumu.

Video ko viņš ievietoja YouTube 34 gadus vecais haiksterbnh atdod visiem savas spēlē savāktās mantas par brīvu un izdzēš visus sevis veidotos tēlus. Protams viņš varēja savus tēlus pārdot daudzi spēlētaji būtu labi samaksājuši par tiem bet vīņš izvēlējās pamest spēli un uzsākt jaunu dzīvi reālajā pasaulē.

Nu var vīņam tikai veiksmi novēlēt.



279 7 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

manliekas vēl lielāki tizleņi ir tie, kas grib par gigantiskām summām nopirkt tos čarus, bet nu malacis

7 0 atbildēt
WTF avatarsWTF

Varēja sākt jaunu dzīvi ar naudas žūksnīti..... Ja ir nauda, tad vienmēr atradīsies kāds "draugs"! emotion Vismaz būtu atguvis naudu, ko viņš bija iztērējis ikmēneša maksājumiem......

6 0 atbildēt

ir jau super, ka pamer to spēli lai sāktu dzīvot, bet tas idio^^ varēja pārdod :D :D :D 

5 0 atbildēt

vispaar visi beidziet pie pc seedeet :) ne tikai nerukaat bet vispaar neseedeet

4 0 atbildēt

Āmen! ...ļoti pareiza un gudra rīcība (viņa vietā būtu darījis tieši tāpat) emotion Kaut kad tak ir jāsaņemās un agrāk vai vēlāk jābeidz tas murgs ...ar to arī no sirds apsveicu, lai izdodās viņam!

Tik žēl, ka 5 no mūža spēcīgākajiem gadiem ir nosēdēti krēslā pie datora emotion Lai nu kā cienu cilvēkus par šādiem lēmumiem!

P.S. Pie tam viņa lēmums, kalpos kā ļoti labs piemērs, vismaz liks dziļāk aizdomāties par savu dzīvi emotion

4 0 atbildēt

Prieks par cilvēka apņēmību. Zinu cilvēkus, kas apzinās, ka viņiem tā īsti nemaz draugu nav dēļ tā, ka visu laiku spēlītes spēlē (ne tikai WoW), bet vienkārši nevar saņemties un pamest visu, jo vienkārši ir tik daudz laika no savas dzīves ieguldīts. Ja es būtu tā čaļa vietā es gan pārdotu tos tēlus, jo cik zinu, tad tie līmeņi skaitās jau ļoti augsti un labus tēlus pārdodot par tūkstošiem.

3 0 atbildēt

malacis..vsmz saprata ka ir arī cita dzīve!

3 0 atbildēt

+

3 0 atbildēt

atbildot uz nja komentāru " kad novelk speli jus makat izveidot accountu?... " Tev ir jāmaksā lai viņu spēletu. Tu vari paņemt 10day-trial lai spēletu viņu par brīvu uz desmit dienām. Bet ja negribi maksāt nespēle officiālaja bet gan privātajā.  

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " jaa diezgan liels feiks speeleejot 4 meenesh... " Tu gribi teikt 4 mēnešus, t.i. -  2922 stundas kopā pavadītas spēlē??  Nu katrā gadījumā tas ir ārprātīgi daudz..

2 0 atbildēt

Nu īstenībā ar vienu akkauntu var spēlēt daudzos "serveros"  un nav jāmaksā par katru. Bet apsveicami, pats to sērgu ar kādreiz spēlēju... tad beidzu un vairāk atsākt netaisos... velns kur tā lieta laiku rij :)

2 0 atbildēt

 

njā es vel aizvien spēlēju, tik ne tagad vasarā, vai ziemā, kad ārā ir +10 grādi, gāž lietus,  tad jā tad pasēdi pie kompja, bet citādāk ne, nafik, realitāte ir daaudz labāka :)

2 0 atbildēt

Atkarigais.. :D ko lai citu saka...

2 0 atbildēt

Hā, vismaz vienam čalim prātiņš atnāca! Lai veicas tālākajā dzīvē. 

3 1 atbildēt

nu vot. taa arii gadaas :o

1 0 atbildēt

bet labi ka 4alis saņēmās ;) 

1 0 atbildēt

Ew, a kāds nezin , kas tā pa dziesmu fonā skan :D?

1 0 atbildēt

WOW - tā ir slimība :D

1 0 atbildēt

ohh god...  ja esat spēlējuši offa. tad ir tāds joks kad varat čaru dabūt atpakaļ... stulbi uztaisa jaunu čaru uzraksta gmam ticket un bus čars atpakaļ.

1 0 atbildēt

Nu, vai nu 80lvl čars bija nenormāli kruts ar max profām utt un otrs ar bija zvērs un serverī šito džeku pazina kā gandrīz dievu, bet pa 100 dienām nu toč var vairāk čarus uztaisīt max lvl, max profas ar labiem setiem utt. Sliņķītis vnk, vai arī tik regulāri nemaz nav spelējis.

(es video neredzeju, nupatpamodos. vēlāk)

1 0 atbildēt